Makuška - pole dance a cesta k soutěžím

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Makuška - pole dance a cesta k soutěžím
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zzdenika

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Nicméně letos přemýšlím, že to nějak v nějakým svým režimu doklepu do konce června a přes léto si hodím nějaký....možná jiný režim cvičení....možná jiné studio (ta atmosféra u nás moc nepřidá)...možná nějaký workshop zajímavý... Nevím....uvidím.
Potřebuju někde nabrat chuť do tyče. Tahle momentální lehká ztráta zájmu mě vnitřně vytáčí. Fakt.

Do Brna, do Brna, Decadance, Decadance (to je jakože skandování )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdeničko jsi hrozně milá..... Decadence je minimálně na léto ve vážné úvaze. Uvidíme jak to půjde časově, ale počítám že Janix i Lenča Huňková mi nějaký soukromky doufám dají a my dvě spolu máme taky slíbený trénink.
Makuška

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí 6.6.

Acro Yoga
https://forum.ronnie.cz/post1213532.html?highlight#1213532

Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Streda 8.6.

- posilovna tlaky

Warm-Up
pas 8 minut, sklon 12 stupnu, celkem 1km

drep
20kg x 10
40kg x 5
50kg x 5
55kg x 5
60kg x 3
60kg x 3
60kg x 3
60kg x 3
60kg x 3
40kg x 12
- v poslednich dnech si Makuska stezovala na bolest spodnich zad, takze jsem radej nic neplanoval a vahu jsem nechal podle aktualniho stavu. u 40 kg zada citila, ale jak jsme postupne nakladaly, bolest ustupovala, takze nebyl duvod, nedat si ty drepy trochu tezsi. V prvni 60tce byl u 4. opakovani mensi fail, kdy ji cinka prevazila dopredu, coz ji ale nijak nerozhodilo a bez jakych koliv vymluv , byť s respektem k cince ,statecne pokracovala dal, az z toho bylo krasnych 5 serii se 60kg s hloubkou, krome jedne serie, mirne pod paralel, s drepame jak po vykonostni, tak po technicke strance (krome teda mirne ujizdejiciho kolene / kycle ? u posledniho opakovani poslednich asi 2 serii) spokojenost

bench press
20kg x 10
35kg x 5
35kg x 5
35kg x 5
35kg x 5
35kg x 5
30kg x 11
-ze zacatku to vypadalo hodne tezce, takze jsem predpokladal, ze s 35kg budou max 2 serie s tim, ze druha bude uz s dopomoci, ovsem od treti serie jsme zapojili trochu vic dynamiky a najednou to zlehklo, jak kdybych 10 kg ubral a troufam si rict, ze ve 3. a 4. serii byla rezerva 1-2 opakovani. 35kg je PR pro pro 5x5, takze za bench asi nejvetsi pochvala dnes. Posledni serie jako vzdy na pocet opakovani, dosud ze sebe nikdy nevymackla vic jak 10, takze 11 bylo jasnych, jinak bych ji nedovolil cinku vratit zpatky do stojanu. Priste si dame peknou 12ku :D

triseriie: rumunsky mrtvy tah s JR + tlaky JR hlavou nahoru + vypady s JR
(10kg + 10kg ) x 10 + (10kg + 10kg) x 10 + (10+ 10kg) x 10
-benchem skoncila silova cast trenink a ted jsem trochu zrychlili tempo a zacali se superseriema

superserie: military press + plank
10kg x 10
20kg x 8 + 30 sekund (5kg na zadech) + X sekund (bez zavazi do mrtva)
20kg x 8 + 30 sekund (5kg na zadech) + X sekund (bez zavazi do mrtva)
20kg x 8 + 45 sekund (5kg na zadech) + X sekund (bez zavazi do mrtva)

superserie: tricepsova extenze JR za hlavou v sede + tricepsove kliky (damske)
10kg x 10 + makuska x 10
10kg x 10 + makuska x 10
10kg x 10 + makuska x 10

kardio : pas 25 minut, sklon 1 stupen, 3,5km

-Makuska chce stale spalovat jakysi imaginarni tuk na svem brichu , takze v ramci zachovani rodinne pohody a omezeni neustale se opakujicich se narku o tom, jak je tlusta a jak z ni roste krabice gigantickych rozmeru, jsem tomu musel trochu prizpusobit trenink, takze to vypada tak, ze jsem silovy zaklad nechal, tzn zakladni tezke cviky porad tezce 3-5 opakovani , delsi pauzy mezi seriema jako klasicky u silovky a zbytek, doplnkove cviky, do superserii s kratkyma pauzama bez ohledu na vahy, coz si myslim, ze by mohlo fungovat. Ovsem jestli to zabrani nezadnouci svalove hypertrofii , tim si az tak jistej nejsem, protoze Makuska nam posledni tydny roste opravdu jak z vody a jen se na cinku usmeje, uz ma pres bicak o centimert vice , coz se ji podle vseho ne uplne libi .

a nejake fotky z treninku.Na prvni fotce je videt, ze nam nam Makuska opravdu nepatrne roste

edit: jinak ja cvicim taky, v soucasne dobe v Olomouckem Eurogymu, trenink me bavi, ale nechce se mi to zapisovat. Psat si budu jen acro yogu, ta je pro me momentalne zajimavejsi a je tam urcite vetsi potencial ke zlepsovani se nez u cinek, kde se placam porad na miste a pokud si nedam dlouhou pauzu, tak se to uz asi nezlepsi , coz mi ale nevadi, protoze na udrzovani to staci a o vic mi ted nejde . A jeste bych chtel zminit zlepsovani se ve stretchingu. Nechapu, jak je to mozne, ale po par lekcich pod vedenim me drahe jsou pro me bezne veci jako treba poskrabani se na zadech celkem snadna zalezitost
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
a nejake fotky z treninku.Na prvni fotce je videt, ze nam nam Makuska opravdu nepatrne roste

edit: jinak ja cvicim taky, v soucasne dobe v Olomouckem Eurogymu, trenink me bavi, ale nechce se mi to zapisovat. Psat si budu jen acro yogu, ta je pro me momentalne zajimavejsi a je tam urcite vetsi potencial ke zlepsovani se nez u cinek, kde se placam porad na miste a pokud si nedam dlouhou pauzu, tak se to uz asi nezlepsi , coz mi ale nevadi, protoze na udrzovani to staci a o vic mi ted nejde . A jeste bych chtel zminit zlepsovani se ve stretchingu. Nechapu, jak je to mozne, ale po par lekcich pod vedenim me drahe jsou pro me bezne veci jako treba poskrabani se na zadech celkem snadna zalezitost

Jo....tam je podstatný to NEPATRNĚ

Jinak pokud jde o strečing, tak se nachystej na sobotu - nejvyšší čas udělat si úvodní foto PŘED, aby jsme za rok mohli fotit progres a nohu za uchem.
Tak jako já nepatrně rostu, tak ty nepatrně povoluješ. Takže sobota bude den prvního těžkého strečingu, který i nafotíme.

Jinak musím říct, že včerejší trénink mě moc bavil....sice to pálilo, bolelo, dýchala jsem jak parní lokomotiva a v hlavě měla dost ostrý slovník, kterým jsem tě chtěla pojmenovat....ale strašně se mi líbí jak ze mě umíš dostat maximum a bereš ohledy na to, co je moje představa z tréninku získat.

Co mě malinko zklamalo byly planky - musím je asi zařadit častěji. S nohama na obrácené Bose jsem dávala i 10kg závaží a včera to bylo jakože dost těžký i s 5kg.
Makuška

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek 9.6. + sobota 11.6. Acro Yoga - viz Acro log

Neděle 12.6.

I.fáze

- intervalové kardio - pás
- 1h 15min
- sklon 3- 15st.
- rychlost 5,5 - 7,5km/h podle sklonu
- celkem 8km

výživný....

II. fáze

- lekce pole dance
- vcelku ostrá hodina pole dance - lektorka asi neměla den, protože byla dost urýpaná a místy i nepříjemná, ale jinak prvky super
- v rozcvičce kombinace a opakování prvků:
1) Inverty z tyče, Geminy, Scorpio, Flatline, Allegra Split, Superman a přes Shouldermount úchop slide dolů,
2) Boční šplh, Princess (Ornament), Medvídek, Invert z tyče, Geminy + Scorpio výměny až do Scorpio Hand stand
3) Čelní šplh, Layback, Hello Boys, Vajíčko slide
4) Čelní šplh, Vajíčko, Rocket Woman, Yogginy, Vajíčko slide, Invert, Geminy, Star, Bird, Dismount
5) Boční šplh, Invert, Geminy, Marley, Elbow Grip Split a dolů

- nové prvky
Machine Gun z tyče - to šlo na poprvé (viz foto)
Russian Split (viz obr.) - ten jsme nacvičovaly vůbec poprvé takže nad žíněnkou a s jištěním lektorkou... mě osobně to po tom ranním kardiu nešlo i když lektorka tvrdí, že síly mám dost - jen přijít na techniku, takže příště znovu a lépe (obrázek je ilustrační)

Naposledy upravil Makuška dne ne červen 19, 2016 5:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Bombay

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou pózy, sodoma gomora
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

utery 14.6.

- posilovna tahy + benche

Warm-Up
eliptical 8 minut

mrtvola
20kg x 10
40kg x 5
60kg x 5
70kg x 5

80kg x 3
85kg x 1
PR !!
70kg x 5
70kg x 5
-na trenink jsme prisli hodne pozde vecer, takze jsme to museli trochu krouhnout a navic nebyla volna zadna velka osa, protoze v Timpu asi davali neco zadarmo nebo nevim, co se to delo, takze jsme to museli odtahat s malou silnejsi osou, coz Makusku trochu limitovalo v upochu, ale i presto si udela dalsi dva osobaky. 80kg lehky jak papir, malem mne spadla celist, protoze to nahoru letelo jak kdyby to byla jen zahrivaci serie a nekolikrat jsem musel prepocitat, jestli je na cince opravdu 80kg. Sila byla na 5 opakovani, za coz bych dal hlavu do ohne :) , jenze bohuzel v rukach uz to neslo udrzet, takze "jen" 3op, coz je ale i tak zlepseni, protoze naposledy bylo 1x80kg hodne na doraz. Jeste jsme nalozili na 85kg, coz Makusa vytahla jak nic, ale pro dnesek s pridavanim uz stacilo, protoze se preci jen trochu ozyvaly spodni zada, takze jeste dalsi dve petkove serie se 70kg celkem na jistotu a slo se dal. Verim, ze 100ka je behem cervence jasna.

pritahy vc v predklonu (podhmatem)
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8

bench press
20kg x 10
35kg x 5
35kg x 5
35kg x 5
35kg x 5
35kg x 5

superserie: kladivovy bicepsovy zdvih JR v sede + bicepsovy zdvih VC ve stoje
(5kg + 5kg ) x 10 + 10kg x 10

Břicho supersérie:
1)
a) zvedání pánve vleže s nohama nahoru
http://cdn7.staztic.com/app/a/456/456949/8-minutes-abs-workout-35-2-s-307x512.jpg
+ b) přítahy do svíčky na žebřinách s výdrží pod úhlem 3x8+8

2)
a) přítahy kolen na hrudník vleže + b) přítahy kolen vsedě (V-sit) 3x8+8
všechno + 4kg na nohou

+ trénink na Russian Split na zebrinach, coz je nejaky prvek s pole dance a absolutne nevim, vo c gou, jen kopiruju , co mi Makuska napsala :D .

-trenink trochu ve stressu a ne s uplne nejlepsi naladou na obou stranach :D , ale alespon vykonostne to stalo za to.
-jinak Makuska nam stale roste do krasy, hlavne jeji ruce zacinaji nabirat monstroznich rozmeru a je to celkem smutne, ale zacinam ji je zavidet :D

Makuška

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jde o čas příchodu do posilky, tak si nemyslím, že by to bylo zas tolik pozdě - naopak...v tuhle dobu tam bývám a už tam bývá klid. Včera jsem ten nával nepochopila....a nejvíc mě vytočilo, když poté co jsem skončila s mrtvolou, všichni odešli a mohla jsem si osy vybírat.

K té mrtvole.... jako fááááákt ta tlustá osa mě včera totálně vytáčela. To třetí opakování s 80kg už bylo hodně na krev a cítila jsem ho i nedotažený, jenže ta dementní činka mi prostě visela už na posledních článcích prstů. Takže příště znovu a lépe.

Celkově trénink super i když jsem musela být protivná až za roh a bezpečnější by asi bylo mrsknout po mě z bezpečné vzdálenosti čokoládou než se mi snažit náladu zlepšit. (jinými slovy promiň zlatko ) A pokud jde o sílu celkově, tak si myslím, že zabral předchozí den volna a kvalitní spánek.

No a to jak moc nám rostu "do krásy" už nehodlám komentovat - jsem na to moc zvědavá na sobotním focení pole dance. Mám tam být za sexy micinu....tak předpokládám, že sexy krabice nebo ještě líp sexy hranatý lodní kufr se taky počítá.

P.S. perlička - kluci lifterští si ze mě začínají dělat prdel, že s nima začnu jezdit po závodech bo co....vtipálci..... ale jako podpora se možná trhnu na výlet.
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Celkově trénink super i když jsem musela být protivná až za roh a bezpečnější by asi bylo mrsknout po mě z bezpečné vzdálenosti čokoládou než se mi snažit náladu zlepšit. (jinými slovy promiň zlatko ) A pokud jde o sílu celkově, tak si myslím, že zabral předchozí den volna a kvalitní spánek.

Nooo jeste si to tve "promin" rozmyslim, ale ty vis , cim me rozmysleni muzes vyrazne podporit a maji to jen v brne hned pod tym kanclem :D :D .D
Makuška

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
maji to jen v brne hned pod tym kanclem :D :D .D

Můžem o tom vyjednávat - zas tak strašná jsem ne-mo-hla být.

Takže nadhazuju nápad do placu....já něco z Brna a ty mě něco z mražáku??? Většinou je to čokoládové a jmenuje se to Haagen Dasz.
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty ale preci nechces byt v sobotu na fotkach tlusta a otekla a ten diuretiky caj, co sis predevcirem koupila, ti stejne spek ani svaly nespali
Makuška

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ty ale preci nechces byt v sobotu na fotkach tlusta a otekla a ten diuretiky caj, co sis predevcirem koupila, ti stejne spek nespali

No dyť jooooo vlastně. No a s ohledem na to, že ty nechceš být vyprasený čuník, který za jednu noc spase skoro 300gramů arašídového másla s čokoládou a den nato plech čokoládovo-cuketové buchty s tiramisu tvarohem, tak dneska překvápko z Brna taky nepočebuješ.
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Draper napsal:
Ty ale preci nechces byt v sobotu na fotkach tlusta a otekla a ten diuretiky caj, co sis predevcirem koupila, ti stejne spek nespali

No dyť jooooo vlastně. No a s ohledem na to, že ty nechceš být vyprasený čuník, který za jednu noc spase skoro 300gramů arašídového másla s čokoládou a den nato plech čokoládovo-cuketové buchty s tiramisu tvarohem, tak dneska překvápko z Brna taky nepočebuješ.

tak nekdo ma rychlej metabolismus a muze si to dovolit a nekdo pribere, jen se podiva na okurku ze jo
Makuška

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
tak nekdo ma rychlej metabolismus a muze si to dovolit a nekdo pribere, jen se podiva na okurku ze jo

To víš že jooooo a někdo si jen MYSLÍ, že má rychlej metabolismus a pak si v posteli odmítá svlíct tričko..... (i ty romantiku)....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: