_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Makusce zatim ne :D a tyce maji nosnost tusim do 150kg , takze v pohode muzem dal objemovat
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ne je to zatim v pohode :D Tyc se sice trochu vic rozvibruje, kdyz se na ni Makuska pokousi vylezt a vlivem vetsi gravitacni sily jsou pady o neco castejsi a, rekneme, trochu mene koordinovane :D , ale jinak to zatim dava jak za starych hubenych casu :D . Uvidime , jak to bude na prelomu cervence /srpna, az bude dalscih 5-7kg nahore
No takže aby bylo jasno......Drapere ty jsi dneska bez sexu.
A Nerezi ty se mi podezřele často se svým vkusem na velké holky začínáš zjevovat v logu, takže tě předem upozorňuju na to, že já nikdy NIKDY NIKDY nebudu tak velká, jak by se mohlo zdát, že se Draperovi daří se mnou trénovat. Takže další progres rozhodně nelze očekávat.
A jinak narůstající hmotnost na tyčce kupodivu poznat není. Tam se prý technicky i elegancí v provedení zlepšuju....tak já nevím.
Nechci....prostě NECHCI přibírat. Co mám dělat????
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Miri....k mrtvole prosím gratulovat, v ostatním politovat.... já to mám hroooozně náročný ten život teď. Voni mě doma trápěj kilama navíc....
A mimochodem...podle tátovy domácí váhy vážím 61kg....JÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a váha přes 60kg, tak to jako néééé. To je o 2kg víc než před dvěma měsíci.
Tak takhle nééé vážení. Jdu si nastudovat články, jak dosáhnout atrofie a spalování tuků a tak...
Poslednych 7 rokov riesim dilemu, ako sklbit behanie a silovy trening. Pred dvoma rokmi som zacal pripravu na maraton, co ku koncu znamenalo 150+km mesacne. Z 86kg som padol na 81kg, ale zaroven som stale siel silovo hore. Vyzadovalo to vsak cas na beh a skratenie silovych treningov do 30 - 45minut.
Ale aby som sa vratil k pointe - lahky pomaly regeneracny beh 2 - 3x tyzdenne v rozumnych vzdialenostiach (od 5 - 10km) po treningu pomoze drzat vahu v norme a nie je prekazkou v progrese silovom ci inom.
Rovnaku pracu urobi aj bicykel, len to chce cca 2x viac casu. Alebo chodza, resp. hocjake lahke kardio ako inlajny, v zime bezky a podobne. Ale beh mi pride najprirodzenejsi.
Zasadna vec vsak je urobit behu/kardiu priestor, cize zo zaciatku osekat silovy trening na zaklad. Mne osobne beh velmi pomaha s regeneraciou, napriklad ani po 36km behu som na druhy den nemal problem odmakat tazky silovy trening.
Samozrejme chapem, ze nie kazdemu takyto pristup vyhovuje a funguje, ale ked uz mas ten problem s prilisnym naberanim svalovej hmoty, nemohol som sa neozvat a neprihriat bezcom polievocku.
Apropos, telo funguje tak, ze ked ho pretazujes, tak potrebuje doplnat energiu viac a prejavuje sa to bezbrehym zranim. Netvrdim ze je to Tvoj pripad, ale... no nic, idem ja.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Cohene díky moc....pokusím se na tom zapracovat...ovšem moje časové možnosti jsou trošku omezené a nejsem si jistá, jak Draper přijme myšlenku zkrátit silový trénink na 30-45min.... (notabene ale i já, protože mě to prostě baví...baví mě to mnohem víc než běh.... )
S tím bezbřehým žraním si zas tak nemyslím, že by to u mě hrozilo....jím zdravě, myslím i vcelku vyváženě, makra mám OK (i když je už teď nepočítám - pravda) a spíš mám tělo nastavené okolo odpoledne a večera (tedy v době silového tréninku) na nejezení...bez problémů od oběda nejím až do večeře bez pocitu hladu apod. a ano - vím, že to není dobrý. Draper mě hodně na jídlo upozorňuje, takže těžko říct, jestli i tady není zakopaný pes.
Každopádně nájezdy na ledničku u nás doma páchá někdo jiný.
Pátek 17.6. blbnutí na trampolíně viz video plus posilka na žebřinách
silová záležitost a opáčko cviků na rozvoj síly - něco z Handspringu, něco z Iguany plus nácvik Iguana Plank - celkem dřina
Tady by to mělo jít do rovna a pak ještě do rovna u tyče...nicméně i tohle už je celkem humr udržet.
Taková ta klasika.
A jinak kdo by nevěřil, že Draper je schopen i jiné sportovní aktivity, než zvedání železa - mám důkaz.
Draper mi sice málem rozdrtil kloubečky na rukou, ale šlo mu to podstatně líp než mě.
Sobota 18.6.
I. fáze Acro Yoga viz Acro log
II. fáze odpoledne profi focení na tyči - fotky coming soon
Neděle 19.6.
lekce pole dance
Dnes lektorka v podstatně lepší náladě než minule....ačkoliv hodina byla našlapaná silovými prvky (minulý týden to byly flexibilní)
prvky rozcvičkové (v kombíčkách): Cupid - Butterfly - Flatlined Scorpio - Jamilla - dolů, Invert z tyče - Geminy - Jade - Allegra - dolů, náskok do páky - nášvihem do vajíčka - Half Back Grip Plank, šplh - Invert - Geminy - Star - Star Split - dolů
prvky tréninkové: silové přechody
Back Plank - Iguana
Cross Ankle - Twisted Grip Handspring
Russian Layback - Twisted Grip Handspring
Edit později....teď to píšu dokud si to pamatuju.
Plán Týden:
Pondělí: posilovna
Úterý: volno
Středa: domácí K.O.
Čtvrtek: Acro Yoga
Pátek: pole dance Brno
Sobota: volno
Neděle: Acro yoga
Naposledy upravil Makuška dne ne červen 26, 2016 11:09 am, celkově upraveno 2 krát
shyby podhmat
Makuska x 5 (4+1)
Makuska x 5 (3+2)
Makuska x 5 (2+3)
-prvni cislo v zavorce znamena kolik shybu udelala Makuska sama , druhe cislo u kolika jsem ji lehce (opravdu velmi lehce) dopomohl
mrtvola
20kg x 10
40kg x 5
60kg x 5
70kg x 5
80kg x 1
70kg x 5
70kg x 5
-mrtvola nesedla uplne podle nasich predstav kvuli unavenym spodnim zadum z nedelniho pole dance. Uz rozcvicovaci serie byly tezke, takze jsem moc nenakladal, 80kg jsem zkusili, ale prdel letala nahoru o dost driv nez by mela , takze jsem ubral a dali dojeli jsem to nekolika 5kama se 70kg.
bench press
20kg x 10
35kg x 5
35kg x 5
35kg x 5 40kg x 3 42,5kg x 2 PR!!! 45kg x 0
45kg x 0
35kg x 5
-benche naopak potesily. Prvni 2 serie s 35kg letely nahoru jak raketa, takze i kdyz bylo dle planu 5x5x35kg, byla skoda toho nevyuzit a pridal jsem na 40kg, coz byl pred 14 dny Makusky PR pro jedno opakovani. Tentokrat ovsem zcela suverene 3x. Pote jsem to trochu podelal strategicky, protoze jednak jsem mel rovnou prihodit na 45kg, na coz by Makuska rozohodne mela a druhak, kdyz uz jsem ji teda nalozil 42,5, tak jsem ji mel nechat odjet jen jedno opakovani a setrit silu na 45kg, ktera pak uz ovsem chybela. Prvni serie byl totalfail, druha uz byla o dost lepsi a chybel opravdu jen kousek, ale bohuzel jsem musel v mrtvem bode pomoct, cili pokus neplatny. Kazdopadne ale 3x40kg a 2x42,5kg je novy osobak, takze celkem spokojenost
drepy
20kg x 10
40kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
-drepy podle planu, sice tezke, ale zvladnuto na 100%
superserie: vypady s VC + military press
20kg x (10 L + 10 P ) + 20kg x 8
20kg x (10 L + 10 P ) + 20kg x 8
20kg x (10 L + 10 P ) + 20kg x 7
-trochu bolelo rameno a ke konci uz to zacinalo jit hodne pres bolest, coz nebylo dobre , cili i kdyz silove to bylo na 10 opacek, tak u sedmeho jsme radej serii ukoncili
superserie: pritahy spodni kladky v sede + tricepsove stahovani provazu
7 cihlicek x 15 + 4 cihlicky x 12
-nejsem si uplne jistej poctem cihlicek ani jejich vahou, ale to u tehle cviku neni podstatne a stejne uz to Makuska odcvicila na zalozni zdroj, protoze prdechozi cviky, zejmena prvni tri zakladni ji vzali vetsinu energie
bricho: doplnime pozdeji
Ac to na papire mozna uplne nevypada, tak to byl velmi narocny trenink zejmena diky tezkych zakladnim cviku , ktery byl zvladnuty na jednicku. Jen skoda mrtvol, ale ty si vynahradime prespriste.
Jinak system fullbody jsem nasadil proto, ze trenink v posilovne bude zrejme jen 1x tydne , takze je to asi nejlepsi mozne reseni s tim, ze se intenzitu zakladnch cviku budu snazit alespon trochu cyklovat tak , aby to byl trenink zamereny hlavne na zvyseni sily.
Pekne pekne, jen at to roste, svalu neni nikdy dost
Presne tak . Rikam ji to kazdej den. Ona se tomu sice porad brani, ale jeji telo to chape zcela jasne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru