Čelní dřep
5x80 kg
5x5x85 kg
Potěšilo mě, že jsem to celý odjel se vzpěračským úchopem. Minule jsem po třech opakováních s 80 musel změnit na kříženej, dneska to šlo. Akorát zápěstí a ramena bolela, což jsem projevilo v poslední sérce, když jsem se cejtil na dvě opáčka navíc, ale v dolní poloze mi to sjelo z ramen a fail.
WOD 1 - CF Games 2012 open WOD5
7 min AMRAP
-thrusters 45,5 kg
-shyb s dotknutím hrudníku hrazdy
Jelo se 3x, 6x, 9x... Dostal jsem se na 12x thrusters + 4x shyb - 52 reps
Pěkná slabota teda, to jsem byl nasranej, ty shyby zas tragédie, navíc musim bejt upřímnej a přiznat, že dost by mi jich ani nebylo uznáno.
WOD 2
24x sedleh
20x klik
16x KTB swing 16 kg
12x box jumps
8x burpee + toes to bar
4x mrtvola 100 kg
Jelo se systémem první cvik, první cvik a druhej cvik, první, druhej a třetí atd. (lavina)
čas 20:29
S tím prvním WODem nejsem vůbec spokojenej, ale jinak dobrej trénink!
WOD 1 - CF Games 2012 open WOD5
7 min AMRAP
-thrusters 45,5 kg - váha se bude odvíjet od zvládnutí zítřejšího FRANa
-shyb s dotknutím hrudníku hrazdy
Jelo se 3x, 6x, 9x... Dostal jsem se na 12x thrusters + 4x shyb - 52 reps
Mám to v plánu v sobotu nebo v neděli, takže doufám, že assault zapůsobí a dám konečně něčeho víc nebo stejně jako ty
Samozřejmě s menší vahou na thrusteru
Mno, hodně štěstí . Já si říkám, že mě je v podstatě jedno, jestli bych thrusters jel s touhle předepsanou vahou nebo s násadou od smetáku, protože stejně mě zabijou ty shyby...
Při běhu jsem cíleně narazil na jedno perfektní dětský hřiště, kde by se dalo dobře zacvičit si, ale bohužel bylo (překvapivě v tomhle počasí ) plný malých harantů a jejich rodičů, tak jsem běžel dál. Škoda, měl jsem připravenej jednoduchej, ale dobrej WOD.
V kolik si byl včera v gymu? Já až navečer po brigádě :/
7x18 sedleh s velkou osou v rukách, v horní fázi tlak nad hlavou
- to muselo být tvrdé
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Byl jsem tam tuším cca od 4 a odcházel jsem někde po půl šestý asi. Jinak přesnej čas kdy tam chodím nemám, někdy je to dřív, někdy později, podle toho v kolik se urvu z práce.
Ty sedlehy byly těžký no, myslím, že v tom WODu jich bylo až zbytečně moc, protože jsem je pokaždý musel rozložit na víc částí, což mě jednak hrozně zdrželo a druhak jsem přitom taky vždycky vypadnul z tempa. Ale zas je fakt, že jsem to aspoň mohl odjet téměř bez pauz u ostatních cviků
Warmup
3 kola
20x dřep
20x wallball 8 kg
20x pushpress 20 kg
Čelní dřep (vzpěračský úchop)
5x5x87,5 kg
Chvílema jsem celkem cejtil rezervu, ale poslední opáčko poslední série mi to už fakt málem vypadlo. Obecně rezerva v nohách velká, ale prostě už mi to pak ke konci padá a mám co dělat, abych to na těch ramenou udržel.
30x sedleh
WOD
4 min max burpees - 72x
1 min rest
3 min max OHSQT 30 kg - 36x
1 min rest
2 min max kliky - 38x
1 min rest
1 min max pushpress 30 kg - 21x
Mno, po burpees už to bylo tak nějak o ničem . Každopádně burpees od začátku strašný, u dvacítky už jsem myslel, že si budu muset odpočinout, jak mě dřevěněly stehna, ale hecnul jsem to a nakonec jsem se dostal do slušnýho tempa. Ke konci jsem ještě mohl, takže myslím, že kdybych v tomhle tempu pokračoval dál na stovku, tak by z toho bylo opět PR.
Takže. Jelikož tak nějak postupně přestávám zvládat pracovat na v podstatě plný úvazek, k tomu se po nocích připravovat na blížící se závěrečné státnice a ještě nějak seriozněji cvičit, rozhodl jsem se, že to budu muset celý přehodnotit. V LA Gymu se asi nějakou chvíli neukážu, budu chodit do kolejní posilky, která je sice celkem hárdkorová, ale svůj účel to splní a neztratím tolik času ježděním přes půlku Prahy. Poslední dobou jsem si navíc všimnul, že jsem vinou ne moc pravidelného cvičení dost spadnul svalově. Můj plán by měl vypadat tak, že se budu snažit dvakrát týdně odjet nějaký fullbody v posilce ala variace na korte a jednou až dvakrát spíš kondičně zaměřené aktivity typu domácí crossfit cvičení, tabata intervaly, běh, doma mám dále připravený věci na výrobu bulgarian training bagu, otec má na zahradě velkou pneumatiku atd., prostě něco vymyslet, když bude čas. Po státnicích bych se zas rád vrhnul především na crossfit, pokud možno ve spojení s nějakým silovým plánem. Ale uvidíme, jak všechno bude, jak mě tohle bude bavit a především jak to bude s časem.
Dnešní trenál:
Čelní dřep
6x6x80 kg
Shyby nadhmat striktní
4x, 3x, 4x, 3x, 3x
Nic moc
Bench
5x5x60 kg
Moc lehký, ale aspoň bude kam se posouvat.
Bicák JČ s vytáčením
4x10x12 kg JČ
v supersérii s
Francouzský tlak s kotoučem ve stoje
4x10x15-20 kg
Docela dobrý, bál jsem se, že mě to nebude bavit, ale v pohodě a ještě bych něco přidal, kdybych neměl na spěch. Jo a jsem debil, protože jsem si samozřejmě musel frajersky kopnout do velkýho box. pytle, ale málem mi to zlomilo kotník (tak aspoň poučení pro příště )
Dík. No, ne že by mě to nikdy nelákalo, ale naštěstí tam vždycky někdo byl a nechtěl jsem se společensky znemožnit, jelikož jsem čekal, že by to mohlo dopadnout nějakým faux pas .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru