WOD - tabata intervaly (vše s medicinbalem)
(8x 20s práce, 10s odpočinek)
mb roll pushups mb thrusters mb sklapovačky mb kliky na tricáky mb pistols (střídavě)
Nějak se mi nechtělo to počítat a zapisovat reps. Ale docela náročný, hlavně kliky na tric. a sklapovačky. A nohy taky nějaký ztuhlý celkově, a to je zítra v plánu posilka .
teda spíš 30x na levačku a 30x trápení a padání na prdel s pravačkou
mam to uplne stejne, prava noha je o poznani mrzactejsi nez leva casem se to trochu zlepsilo, ale porad to zdaleka nejde tak, jak bych si predstavoval..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
U mě se to taky zlepšilo, i na tu pravačku jsem když mám formu schopnej dát třeba 3-5 v kuse, ale dneska mi dělaly problémy i dva a po chvíli i jeden . Levačka uplně v klidu..
Dneska na hovno. Nešlo mi to vůbec, pořád jsem se zasekával, několikrát jsem se švihnul přes nohy a dokonce zezadu do hlavy (!), o DU ani nemluvím, to jsem měl vždycky chuť to švihadlo zahodit hodně daleko. Navíc se mi pořád rozvazovaly tkaničky (kterej idiot vymyslel tlustý kulatý tkaničky u sportovních bot?!). Plus mě ještě celkem pobolívá hlava, možná to bude nedostatkem tekutin, musím se donutit víc pít, když jsem doma.
Po těch dvou dnech se švihadlem slušná svalovka v lejtkách .
Přemejšlel jsem teď zase nad úpravou tréninku, jelikož mě to současný "dvakráttejdněkorte" moc nebaví a jelikož nejsem schopnej adekvátně podseknout váhy, abych se za tři-čtyři týdny zas nedostal ke stropu.. Takže bych asi zkusil zařadit variaci na Jim Wendler´s 5/3/1 silový program dvakrát týdně (plus v ostatních dnech cviky s BW, běhání, švihadlo atd.) samozřejmě s použitím cyklování dle tohoto programu. Tréninky by měly vypadat takto:
A: 5/3/1 FSQT, 5/3/1 Bench press, doplňky
B: 5/3/1 Power clean, 5/3/1 Military press, doplňky
Dřepy klasický jsem schválně nahradil čelníma a mrtvolu přemístěním, neboť v mnou momentálně navštěvovaný rambodílně je docela nedostatek závaží. A to ještě nevim, jestli tam půjde jet military press kvůli nízkýmu stropu .
Kdyby měl někdo nějaký názory/přípomínky, tak je rád uvítám, stejně tak jako návrhy na jiný kvalitní a zábavný tréninkový programy, který se dají odjet 2 krát do týdně, zaměřené hlavně na sílu. V červnu mám v plánu se na to zase vrhnout "pořádně", ale v současný době nezvládám chodit do posilky častěji. A musím tomu dát trochu řád, kdybych cvičil jen to, co mě baví a na co mám momentálně chuť, tak to nikam nepovede.
5/3/1 Čelní dřep
(1. cyklus, 1. týden)
5x55 kg
5x65 kg
12x75 kg (ještě tak dvě opáčka rezerva, spíš už jsem to nezvládal držet na ramenou)
5/3/1 Bench
(1. cyklus, 1. týden)
5x50 kg
5x55 kg
11x65 kg
Gym ball hamstring curls
4x10
v supersérii s
Klik s tlesknutím
4x10
Shyby nadhmat
4x4 (celkem na krev )
v supersérii s
Zkracovačky na gym ballu
4x10
Dneska jsem musel jít po dlouhé době brzo ráno, což mi absolutně nevyhovuje, ve čtvrtek mě čeká bohužel to samý. Celková malátnost, to něco málo, co jsem snědl "k snídani", abych neměl prázdnej žaludek, jsem měl chvílema chuť vrhnout... A hlavně, že jsem kvůli tomu chtěl jít včera brzo spát, no - nezadařilo se, šel jsem spát pozdě a navíc nemohl usnout. Ale trénink jinak celkem dobrej.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru