Mates-daoc konečně chci něco dokázat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 152, 153, 154  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mates-daoc konečně chci něco dokázat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2022 5:51 pm    Předmět: 23.Juli čtvrtek Odpovědět s citátem

23.Juli čtvrtek

trenink prsa/delty/biceps/abs

Klasický muj trenink co mně baví , Teploty jsou pořad pro mně moc vysoko dneska 34 C .
Ale na trenink jsem chtěl .

Tlak .v.č rovna
4 serie osa rozcvičeni
2 serie 60 kg rozcvičení
2 serie 100 kg
2 serie 140 kg těžký ale spokojen dal jsem v poho 6-7 opak .

Tlak v.č. šikma
2 serie 80 kg
2 serie 100 kg

Rozpaž spec. stroj
4 serie 30 kg

U všeho jsem opakování nepočítal nebaví mně to , ale vím že rozmezí je od 6-12 .
to platí u všech cviku pokud neni rozcvičeni tak jedu i 20 až 30 opak pomalu pohyb .

Tlak . v.č ve stoji
4 serie 60 kg

Rozpaž j.č. ve stoji
4 serie 16 kg

Bic v.č ve stoji
4 serie 50 kg

Bic scot stroj
4 serie 40 kg

Spec stoj na ABS
6 seriii

trenink do hodinky rychlý těžky ale jsem spokojen , Příště trošku uberu váhy a uberu pauzy a udělam více opak , trošku změna prostě pojedu tak jak mně to bude bavit .
Před treninkem použit nakopavač , fungoval
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2022 3:56 pm    Předmět: 24.Juli Patek Odpovědět s citátem

24. Juli patek

Trenink nohy komplet .

Vedra pokračují , teploty každy den přes 32-35 C , hm nic pro mně ,
Dneska jsem se moc těšil na trenink nohy .
před treninkem nakopavač

Dřepy v.č. osa na zadech
rozcvičeni cca 6 serii osa
2 serie 60 kg opak se snazim 8-12 ale v tom vedru mam problem udychat pauzy a to je pro mně problem .
3 serie 100 kg vaha ok technika jsem se soustředil aby vše bylo v pořadku opak jsem nepočital nezajímají mně , přednější je pocit a ten byl v pořadku .
Musel jsem prodloužit pauzy , neudycham pauzy do minuty v tomto počasi ne . i když se vymlouvám na počasi že je teplo ale spíš to bude tím jak jsem tlustý .

Dřepy v.č. na prsou
4 serie 60 kg pocit v pořadku

Zakopavani na stroji
6 serii 40-60 kg

Vypony lýtka
10 serii 100-120 kg

dnešní trenink strašně těžký udychat to , ale jsem spokojen lepší než se válet na zahradě v bazenu a chlampat pivo . To příjde pak .

s treninkem spokojen nic nebolí vše ok , technika se zlepšuje , hlava po uraze min boli ale není to ještě v pořadku .
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2022 4:13 pm    Předmět: 25-26 Juli Sobota/neděle Odpovědět s citátem

15-26 . juli Sobota / neděle

Sobotní trenink mně byt lehky zada komplet / triceps
nešlo to tělo si řeklo o den volna tak jsem take učinil , cítil jsem že trošku vše boli nemyslím tím svaly z cvičeni ale komplet . jak by mně rožvykal vetřelec a vyplivnul .
Tak jsem si dal volno . Aspon jsem si trošku upravil jidelniček a hlavně přidal na den více všech potřebnych latek jako mineralu/vitaminu/tuku/kloubní vyřivy atd.... je toho hodně .
zařazuji do jídleníčku tribulus a to ve velkem množství and trošku pomuže .
Denně vypiju přes 10 litru vody/mineralky/pivo/čaje atd - vím že je to moc ale ja potřebuji pít pokud to nedodadam tak mam veliký problem v tomto počasi ( pořad tropy sobota 34c )

Neděle .
na trenink jsem chtěl jít rano kolem 8 Uhr. heh najivka tak jsem šel v 12 uhr . pokud nedam tři jidla minimalně tak jsem slaby ( Ego ) vymluva .
Trenink dneska zada komplet / triceps / břicho

před treninkem použit nakopavač , funguji ale asi vysadím protože v tom počasí (35 c ) mně nakopne i studeny pivo .
Trenink

Přítahy na hrazdě široky uchop
6 serii vl. vaha

Mrtvoly v.č
4 serie osa rozcvičení
2 serie 60 kg
2 serie 100 kg
2 serie 140 kg
Ups to nejde udejchat pauzy cca 2 min . žadne minuta to nedavam se přiznam .

přítahy v.č. v předkolonu
2 serie 20 kg osa
2 serie 60 kg
2 serie 100 kg

přítahy kladky z hrora k hrudi na mitte uchop
4 serie 60 kg

Pullover kladka
6 serii 50 kg na pocit na protaženi

triceps kladka - tady mně byt tlak na uzko ale nějak jsem mně pocit že dneska nene tak změna
10 serii 40-60 kg

bradla
vl.vaha au au tady jsem citil už klouby , třeba zatlačit na regeneraci !!!
dnešni pocit z treninku je takový že par treninku dam takový pump efekt žadne těžke vahy hm tak to nevím jak to vysvětlím svojemu Gehirn . Ten si stejně uděla po svem .
Ale chce to trošku pouza od těžkých vah par teninku 2-3 podle pocitu . nebo zkusím zatlačit více na stravu , a kloubni vyživu dam i rano i přes den .
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2022 6:22 pm    Předmět: 27. juni Pondělí Odpovědět s citátem

27. Juni pondělí
( heh až tedka jsem se podíval že jsem se překlikal a psal juli místo juni , heh tak se omlouvam to je tím teplem )

trenink - Dnešní den klasika tropy 36 C , pitný režim se snažím plnit .
dnešní trenink komplet nohy .
no trošku se mi nechtělo musím příznat ale tak jsem to zkusil a docela v poho jen jsem si řekl
ted budu dřepovat nebudu koukat na pauzy , nebudu počítat serie nic jen jsem si řekl 30 min dřepy. tak jsem dřepoval
dneska jsem jel dřepy v. .č na prsou pořad 60 kg . a celých 30 minut .

Po dřepech jsem si dal zakopy na stroji
podobný nesmysl 15 minut cvičení vaha 50 g

pak výpony lýtka
nesmysl 15 minut vaha 100 kg

trenink v poho unaven hodinka ,propocen .
Dneska jsem nepoužil nakopavač a vyřazuji až se trošku umirni počasí .
cesty domu byla super na motorce to krasně ochladilo ,
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2022 7:48 pm    Předmět: 29.6 středa Odpovědět s citátem

29.6 středa

dnešní trenink prsa/ramena /biceps/abs

nepoužit nakopavač . pořad tropy teploty kolem 30C , pro mně nic moc ,

Pořadně zahřat
Tlak rovna v,č , dneska jsem chtěl odjet s pauzami do minuty , tak jsem moc nenakladal vahu.
4 serie rozcvičeni
2 serie 60 kg
4 serie 100 kg

Tlak šikma v.č
4 serie 80 kg

rozpaž spec stroj
4 serie 30 kg

Tlak v.č. vpedu ve stoji
4 serie 60 kg

Rozpažovani j.č. ve stoji
4 serie 14 kg

Bic ez
4 serie 50 kg

Bic scot stroj
4 serie 40 kg

sklapovačky stroj
6 serii

Trenik do hodinky spokojen jen u ABS třošku křeče ale to jsem čekal .
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2022 7:52 pm    Předmět: 30.6 čtvrtek Odpovědět s citátem

30.6 čtvrtek

dneska komplet nohy

dneska jsem začal uplně jinak ,

zakopy na stroji
8 serii 50 kg

vypony latky
10 serii 100 kg

Dřepy v.č
10 serii 60 kg ( strašne pomaly pohyb dole stopka )

schody stroj
10 min auaua tady to už nešlo nohy odešly .
trenink rychly spokojen trošku změna .
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2022 7:57 pm    Předmět: 1.6 patek Odpovědět s citátem

1.6 patek

dnešni trenink jsem chtěl jen pozvedy ale dal jsem tam i hrazdu

hrazda přítahy na široko
4 serie vl, vaha

hrazda na uzko podhmat
4 serie vl. vaha

Pozvedy
serie jsem nepočital cca přes 12 s
vahy od 20 kg ( osa ) až po 180 kg . už jsem se nějak nesoustředil a výše jsem nešel , vše bez opasku a bandaže . spokojen . kratke pauzy .
přiznam že u vyšších vahy jsem mněl problemy udejchat pauzy .

trenink spokojen .
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2022 8:10 pm    Předmět: 4.7 Pondělí Odpovědět s citátem

4.7 Pondělí

dal jsem si dva dny volno , regenerace , prochazky, gril,bazen,pivo .

Na trenink jsem se těšil , ale nebyl jsem přemotivován , prostě normalně ale dnešní trenink mi sedl asi dobrý den .

Prsa
Tlak rovna v.č
4 serie rozcvičeni 60 kg
2 serie 100 kg -- tady jsem už cítil že dneska je něco jineho ?? prostě jsem ani necítil že tam je metrak uplně lehky ? hodil jsem 20 opak a sila byla , tak jsem hodil další kotouče
4 serie 140 kg !! uplně lehce jsem dal 10 opak dneska nějak sila narostla , prostě nechapu ale spokojen , asi mi dali dost ty dva dny volna , fakt nevím . uvidíme další trenink

Tlak šikma v.č
4 serie 100 kg opak přes 12 lehky .

Rozpaž stroj . ten stroj mně baví a citím ho
4 serie 30 kg

pauzy jsem dnsak do minuty tlačil a hodně mně to bavilo ,

Tlak v.č. ve stoji .
2 serie 60 kg
2 serie 80 kg opak přes 10 ,

dneska prostě vše sedlo

rozpaž. j.č ve stoji
4 serie 16 opak.

bic ez
4 serie 50 opak

bic stroj scot
4 serie 50 kg

abs stroj sklapovačky
6 serii

dnešni trenink super , překvapili mně tlaky že nějak to sedlo ,
nepoužit nakopavač .

možna zabral Creatin , možna fakt nevím
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2022 8:53 pm    Předmět: 17.7 neděle Odpovědět s citátem

17.7 neděle

po krátke dovolene zpět ve fitku , odpočaty a nažhaven .

trenink prsa/delty/biceps

Tlak rovna v.č
4 serie na rozehřati
2 serie 60 kg
2 serie 100 kg
2 serie 140 kg hm nějak byla síla v pohodě 8 opakovaní .

Tlak v.č. šikma
2 serie 60 kg
2 serie 100 kg take v pohodě , nějak moc lehky

Rozpaž , spec, stroj
4 serie 30 kg

Tlak v,č ve stoji
2 serie 60 kg
2 serie 80 kg

Rozpažovaní j.č. ve stoji
4 serie 16 kg

Bic ez v,č
4 serie 50 kg

Bic scotovka
4 serie 45 kg

Cely trenink v poho , pauzy kratky kolem minutky .
Trenink bez použiti nakopavače .

Po dovoleny hodně odpočaty plne sily , nic nebolí , spokojen až moc .
Strava přes dovolenou byla plna kvalitního jídla a pití

Dostal jsem dárek protein vicesložkovy , Ta chut je luxusní kremova .
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2022 9:01 pm    Předmět: 18.7 Pondělí Odpovědět s citátem

18.7 pondělí

trenink dneska nohy .

Pořadně rozehřat a šup na dřepy
Dneska jsem dřepoval zkoušel více opakovaní .

Dřep v.č na prsou
10 serii 60 kg

Dřep v.č na zadech
10 serii 60 kg
na 100 jsem nešel mněl jsem problem udejchat to .

Zakopy stroj ,
6 serii 50 kg

Vypony lytka stroj
6 serii 100 kg

dnešní trenink v pořadku propoceny, nohy strašne prokrveny až moc , problem s chuzi .
naštesti šup na motorku a domu .
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st září 17, 2025 4:54 pm    Předmět: Mates-daoc-DE Odpovědět s citátem

Krásný dobrý den přeji všem.

Po delší době jsem znovu našel cestu zpět k posilování. Velkou zásluhu na tom mají moji přátelé, kteří mě dokázali motivovat, a tak jsem před dvěma měsíci znovu začal cvičit. Začátky byly poměrně bolestivé, než si tělo opět zvyklo na zátěž. Nyní už jsem ve fázi, kdy mě tréninky začaly opravdu bavit.

Rozhodl jsem se proto, že se pokusím ještě něco dokázat. Věřím, že mám dostatek času na důkladnou přípravu na některý z nadcházejících Meisterschaftů u nás. Je to zatím jen začátek, ale tělo reaguje dobře, a tak doufám, že se mi podaří připravit se do co nejlepší formy.

Fotka je jen narychlo, ráno v prázdném fitku – aspoň jsem nepotřeboval povolení.

Tschüss! 👋

Turakam

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2025 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vitaj späť, borec! Som rad, ze si v poriadku po tom dávnom úraze. Rozpíš potom aj suple, tie si mal vždy zmáknuté.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2025 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Vitaj späť, borec! Som rad, ze si v poriadku po tom dávnom úraze. Rozpíš potom aj suple, tie si mal vždy zmáknuté.

Dobrý den pane a všem .
Děkuji za podporu. Těch úrazů, které jsem si nezavinil sám, už asi bylo opravdu hodně. Jestli myslíš minulý rok, únor/březen, tak na ten jen tak nezapomenu.

Koupil jsem si novou motorku BMW M S1000RR a asi po dvou týdnech, když jsem jel z Olympijského stadionu domů, mi na křižovatce jedna paní nedala přednost. Vzal jsem to na levou stranu, ale děkuji Bohu, že první náraz schytala motorka. Já jsem měl jen „letecký den“ a rychlý převoz do nemocnice, a pak se dát zase nějak dohromady.

Naštěstí tělo vydrželo – nic zlomeného, jen jsem byl pořádně potlučený. To už je ale naštěstí za mnou a díky lidem kolem i doktorům jsem se dal zase dohromady. Takže všem děkuji, že dnes můžu chodit do fitka a prohánět koníky. 🏍️💪

No, to byl asi taky důvod začít pořádně cvičit. To mě zase začalo hodně bavit.

Co se týká suplementace, tak tě asi trochu zklamu. Momentálně používám hydro protein, kreatin, kloubní výživu a aminokyseliny, které si míchám pořád do vody a piju je během dne.
Největší a nejdůležitější tréninkový poradce je moje břiško a všechno kolem něj.

Jinak teď držím asi 350–400 g bílkovin denně, k tomu zhruba 500 g cukrů (někdy, když je grilovačka, tak čísla samozřejmě vystřelí úplně jinam 😀) a tuky zatím neřeším.
Teď potřebuji hlavně nabrat, takže tělo musí mít dostatek „benzínu“.
nesmím zapomenout na vitaminy, mineraly atd .. klasika

Trenuji každy den .
A tělo reaguje dobře i když někdy rano Streiks .

Přeji všem krasny den .
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2025 4:16 pm    Předmět: Denni režim / Tagesablauf Odpovědět s citátem

Muj denni režim / Tagesablauf

3:00 Budíček, rychlá sprcha, proteinový drink 20–30 g + vitamíny, minerály a další doplňky.

4:00 Trénink + strečink, rozcvičení a vše okolo.

5:15–5:30 Konec – trénink trvá maximálně 45–60 minut, zbytek je protažení po cvičení a další aktivity.

5:45 Hydro protein + mix vloček (jen na chuť).

6:15–6:30 Jídlo – většinou maso (nejčastěji hovězí, někdy zvěřina) + rýže nebo brambory dle chuti.

Pak pokračuje denní rutina: každé 2,5 hodiny jídlo, mezi jídly piju směs vody a aminokyseliny.

O poledni si lehnu i na dvě hodiny a odpočinu si. Hodně mi to pomůže.

Do postele chodím kolem 21:00.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2025 7:31 pm    Předmět: 28.10 Odpovědět s citátem

Aktualizace . 28.10

Ahoj, zdravím všechny. Aktualizace: trénink každý den. I když jsem někdy unavený, jindy je to zase s velmi aktivní a pozitivní energií.
Hodně mi pomáhá, že si vždycky kolem oběda, mezi 11:00 a 13:00 hodinou, mohu krásně dvě hodiny, někdy více, někdy méně, prospat. Tělu to velmi pomáhá.
Co se týče tréninku a svalových skupin, vůbec žádný tréninkový plán nemám napsaný. Jen vždycky jdu do posilovny s nějakým pocitem, že třeba dneska bych mohl odtrénovat například prsa a ramena. Ale na začátku tréninku už cítím, že tělo chce například změnu, nějaký cvik upravit, že v ten den by třeba lépe seděly těžké tlakové cviky než nějaké lehké. Prostě dávám úplně volnou ruku pocitu, co v ten den chci trénovat. Stává se také, že mám v plánu odcvičit jen prsa, a trénink je tak dobrý, že odcvičím kompletně prsa, ramena a triceps. A to se mi stává málokdy, protože to jsou těžké tréninky. A vždycky to vtlačím do jedné hodiny.

Vůbec nemám naplánovaný žádný systém, co pojedu, například pondělí, úterý, středa – vůbec ne. Jen si točím tak, abych vždycky mezi svalovými skupinami, jako jsou záda, prsa, ramena, vždycky vtlačil i nohy. Dokonce se mi teď stává, že mě začínají tréninky bavit, když cvičím nohy obden. Ale pozor – v ten den mohu mít jen lehký trénink na protažení a „pumpnutí“ nohou, který odcvičím do půl hodiny. Takže tréninky nejsou příliš těžké a tělo se rychle regeneruje. To samé platí pro vršek těla. Například v pátek prsa, ramena, triceps, v sobotu nohy, v neděli záda a v pondělí znovu. Ale může se stát, že si jen hodím bench, nějaké rozpažky, pár cviků na bradlech a půjdu domů. Je to všechno o pocitu. Žádný tréninkový list nemám. Řídím se tím, co chce tělo a hlava. Nechci tlačit žádný cvik, nic, co mě nebaví, přes odpor.

Pokusím se natočit nějaké video z tréninku, které pořídí kolega, ale bohužel v dnešní situaci musím zařídit, aby bylo fitko téměř prázdné a nebyly tam ani děti. Je to prostě špatná doba na špatném místě, bohužel. Ale nějak to zkusím zařídit. Nebo brzo ráno tam téměř nikdo není. Fitko má rozlohu asi jeden kilometr a deset lidí.

všem přeji krasny den a start do novehy tydne . tchus .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 152, 153, 154  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: