mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mentzers boy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GodlikeX napsal:

Neco jsi nabral na normálních trénincích a ted se 3 roky babráš s timhle a ses furt stejnej.
Myslis si ze hd delas reklamu, no ukazujes maximálně ze je to ztrata casu.
To zes nic nepribral ale mas nepatrne lepsi kvalitu bys dokázal tak jako tak, kdybys nemel zájem pribirat a jel snad cokoliv.
Sorry ale i treningy ala dam si na co mam chut, maj asi tak 50x lepsi vysledky nez tvoje peclive propracovany HD

Nekomentuj něco o čem patrně nic nevíš.Ty dvě fotky srovnání 2009 a 2012 jsem jasně vysvětloval.Taky jsem jasně vysvětlil své (nekulturistické)cíle.Kulturistika mi je celkem uprdele. HD se věnuji cca 10 let , ne 3 roky!!! takže jsi úplně mimo,tzn. že dle tvých fotek když já začal HD cvičit tak ty jsi ještě nevěděl co to činka je.Taky bys měl určitě vědět,přímá uměra v tomto sportu nefunguje.Přeji dobrou chuť.Jinak musím říct,zajímavé výpady proti člověku,který používá jiný přístup.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin.L

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hod aktualku. Ja todle jedu kdyz sem nekde dyl na sluzebce a nemam vubec cas, vzdycky sem prekvapenej, ze z toho svaly celkem boli. Kazdopadne, jestli s tim naprostym minimem co jidlu a treninku davas, vypadas jakstaks atleticky a vic nechces, asi by tu vsichni meli spis drzet hubu. Kor veterani, co vlastne pisou ze uz necvicej vubec.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasil bych s tím, že se tímto tréninkem dá dosáhnout fotbalistické postavy, ale to je asi tak vše, takže z mého pohledu je to trénink k smíchu stejně tak jako ta fotbalistická postava.
GodlikeX

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 1:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi rekni k cemu to HD teda ma byt? Svaly z toho nenaberes, silnej nebudes, takze vlastne uznavam - pokud je to trening jak po 3 letech vypadat stejne tak funguje naprosto skvěle!!
drlift_

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy napsal:
HD se věnuji cca 10 let , ne 3 roky!!! takže jsi úplně mimo,tzn. že dle tvých fotek když já začal HD cvičit tak ty jsi ještě nevěděl co to činka je.

No myslim, ze timhle jsi to totalne zabil. Pokud se nekdo venuje posilovani takhle dlouho, musi mit pri rozumnem treninku podstatne lepsi vysledky...

Pokud nekdo pujde do posilovny a odjede 3x tydne nejakou rychlovku fullbody (4-5 cviku po 3-4 seriich). Bude na tom zarucene lip (sila, objem, kvalita).

On je v podstate skoro kazdej trenink lepsi nez nic, takze i to HD ti neco malinko da, ale prijde mi zvlastní postoj, se do neceho pustit a zbytecne brzdit svuj pokrok a promarnit roky, ve kterych se muzes zlepsovat relativne snadno....
RaptorMira

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy napsal:
HD se věnuji cca 10 let , ne 3 roky!!! takže jsi úplně mimo,tzn. že dle tvých fotek když já začal HD cvičit tak ty jsi ještě nevěděl co to činka je...

Tys teda už činku viděl? Spíš se mi zdá že se nějak míjíte... Když jsem zkoušel Dorianův HIT po cca 4-5 letech cvičení měl jsem na legpresu 500kg tlaky 100-120, upažování s jednoručkama +30kg a většinu kladkových cviků jsem se dostal na full zátěž...
Magumi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ti nevím. Já po roce a půl tréninku vypadal takhle, a to jsem začínal v šestatřiceti, s třiceti kily nadváhy a dvanáct let před tím jen seděl na zadku. Můj trénink bylo jednoduché fullbody třikrát týdně a co se týče stravy, hlídal jsem si jen bílkoviny, jinak jsem to vůbec neřešil. A tři roky později mám o pět kilo svalů víc.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
xien

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
mentzers boy napsal:
HD se věnuji cca 10 let , ne 3 roky!!! takže jsi úplně mimo,tzn. že dle tvých fotek když já začal HD cvičit tak ty jsi ještě nevěděl co to činka je...

Tys teda už činku viděl? Spíš se mi zdá že se nějak míjíte... Když jsem zkoušel Dorianův HIT po cca 4-5 letech cvičení měl jsem na legpresu 500kg tlaky 100-120, upažování s jednoručkama +30kg a většinu kladkových cviků jsem se dostal na full zátěž...

upažování s 30+ no no no
kdysi tady byl jeden co měl upažování 30 kg s vrcholovou kontrakcí a video provedení vypadalo jako když tlustý tučňák rozchází v léčebně mrtvici
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
RaptorMira

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xien napsal:
RaptorMira napsal:
mentzers boy napsal:

upažování s 30+ no no no
kdysi tady byl jeden co měl upažování 30 kg s vrcholovou kontrakcí a video provedení vypadalo jako když tlustý tučňák rozchází v léčebně mrtvici

s vrcholovou kontrakcí, malíčky nahoru, dokázal jsem mnohem více
CIZO

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
hod aktualku. Ja todle jedu kdyz sem nekde dyl na sluzebce a nemam vubec cas, vzdycky sem prekvapenej, ze z toho svaly celkem boli. Kazdopadne, jestli s tim naprostym minimem co jidlu a treninku davas, vypadas jakstaks atleticky a vic nechces, asi by tu vsichni meli spis drzet hubu. Kor veterani, co vlastne pisou ze uz necvicej vubec.

Veterán teď nějakou dobu necvičil, protože na to neměl čas, ale něco málo už odcvičeno má, tak s dovolením přispěje do diskuse, pokud bys teda neměl nějaké zásadní námitky.

Derek Poundstone
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych do něj neryl - třeba nám (Vám) zavře pusu výsledkama.
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mentzerova chlapce nepřesvědčíme. Rád bych ovšem, kdyby se na tři měsíce vykašlal na ty jeho nesmysly, cvičil a žral pořádně a pak by mohl srovnat výsledky a klidně se vrátit k HD.
Nebudu uvádět tréninky z konkurenčních webů, ale i zdejší FEST by ho posunul tak daleko, jako nikdy nebyl.
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Já bych do něj neryl - třeba nám (Vám) zavře pusu výsledkama.

vzledem k tomu, co udělal za těch 10 let, bych se toho fakt nebál
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 05, 2015 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2.TÝDEN
5.prosince 2015
Sobota

TRÉNINK 2
DŘEPY (pomalá kontrolovaná rychlost opakování)
zahřívací série
10 x 60kg

pracovní série s max. úsilím
14 x 100kg (cíl op. -> 8-15)

v supersérií

PULLOVER (verze na hrudník - rychlost opakování 5/5)
pracovní série
9 x 26kg (cíl op. -> 8-20)

KLOPENÍ ZÁPĚSTÍ NADHMATEM (rychlost opakování 4/2/4)
9 + 1 statické op. x 15kg (cíl op. -> 8-15)

KLOPENÍ ZÁPĚSTI PODHMATEM (rychlost opakování 4/2/4)
8 + 1 statické op. x 27.5kg (cíl op. -> 8-15)

Délka tréninku 18 minut

Po dlouhé době dnešní trénink i spředtréninkovou suplementaci,cvičím na lačno a dost mi to zlepšilo trénink.

Muscleprime (ALLMAX) 15-20 minut před tréninkem -> 2 odměrky
H:VOL (ALLMAX) 5minut před tréninkem 1/2 a v průběhu tréninku další 1/2 -> 2 odměrky

Dřepy odcvičeny pomalou kontrolovanou technikou,vzhledem k mé výšce 186-187cm jsem dlouhou dobu dřepy piloval aby mi sedly k mé kostře,dneska to byl nejlepší trénink,navíc 4 op. od minulého tréniku ikdyž poslední 14 opakování už vmírném předklonu,kolena jsem už těžko udržoval od sebe,ale dal jsem,byl pokus o 15 opakování ale už jsem zůstal viset v dolní části.
Pullover jsem odcvičil standartně,plný rozsah,po celou dobu zatnuté svaly prsní svaly se silnou kontrakci v horní části.
Předloktí,klasika,dva zakl. cviky s činkou,za dobu co předloktí pravidelně cvičím tak vidím mírné výsledky,ne až tak ve velikosti,ale v trvrdosti.
Jsem rád že se delší dobu držím předepsaného plánu a budu určitě v tom pokračovat,na slíbené inbody (původně včera) půjdu za dva týdny v pátek 18.prosince a vsobotu 19. zde vyvěsím,potom inbody zopakuju a předložím výsledky přesně za 3 měsíce od prvního měření.

Příště TRÉNINK 1.

''Aby bylo možné vést orchestr, musíte se nejprve otočit zády k davu.''

- Mike Mentzer -

Hulkie

PříspěvekZaslal: so prosinec 05, 2015 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

celým nohám věnuješ jednu sérii a klopení zápěstí jedeš 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - mentzer's boy ''HIT HARD'' :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: