me spis prekvapilo v jednom z drivejsich videologu ten vyrok ve smyslu, ze bez dresu benchujou jen debilove (uz si ten podmet primo nepamatuju, ale vim, ze me to dost zarazilo), pak jsem tyhle logy prestal sledovat
Witusi.... kluci šli ten den bench v drezech, a já jako jediný ho nechal doma, takže jako jediný jsem musel jít bez drezu, a přirovnával jsem se k debilovi, že jsem zapomněl pomůcku na trénink. Nebyla to poznámka ani na RAW benche, ani jsem nikoho jiného neoslovil debilem. Tudíž mě mrzí, že si díky svému špatnému postřehu, přišel o našich dalších 5 dílů, ale zase si zažil překvapení, jak píšeš, ahoj Pavlis
Ostatní zodpověděl Košny... tím bych debatu uzavřel. Každý řekl svůj názor, to je milé, a dále to nemusíme rozvádět, smyslem tohoto logu není se přít o to co je podle někoho fakticky a teoreticky správné, ale šířit sil. trojboj prostřednictvím videoblogů.
Mějte se pěkně, Pavlis
_________________ Swaglift - motivace není nikdy dost !
Pavlisi, nevim, co se tak čílíš, vůbec jsem to nemyslel zle. Vyčetl jsi mi tady milion věcí o kterých jsem se ale vůbec nebavil, ale to je buřt. :-)
Tohle je prostě můj názor na věc, myslel jsem že se známe dost dlouho na to, abys věděl jak to myslím, nečekal jsem že z toho budeš mít takový nervy.
Čau Tome, právě že se známe, tak jsem to vůbec nepochopil... co si tam vyčetl a vložil mi do úst nevyřčené věty :)
ps: já neměl nervy, zklamání a nervy jsou 2 rozdílné věci :p
Hawk
Čau lidi, zdraví Vás Metalpower Nový Bor již po 7. :) shlédněte náš další videoblog a nezapomeňte na popisek pod videem, díky moc a mějte se pěkně.
Pavlis
Tak závody jsou za námi, a jelikož chystám trochu něco delšího, spíše takoví dokument než 8. videoblog (bude to mít určitě hodinu).
Tak tu mám zatím malou ochutnávku, shrnutí soutěže v mém podání, nejde tam moc o výkony, ale mohlo by to třeba někoho motivovat ;-) Je to start mého mini seriálu, nazval jsem to Long Journey a toto je část 1. (následovat bude ME a MS)
Díky moc a mějte se, Pavlis
Zdravím všechny přátelé a fanoušky, posílám zde menší pozvánku na příští sobotu, kdy vyjde vůbec 1. dokument ,mapující část powerliftingu - soutěž, v Čechách, od A po Z, myslím, že to co pro Vás mám nachystáno ještě nikdo neviděl a nedělal :)
Takže těšte se již příští sobotu - 25.5. zhruba kolem 20:00 :)
Pavlis
Teaser - Road to Czechoslovakia POWERLIFTING - DOCUMENT by Pavlis
Otitulkoval jsem pro Vás všechny, motivační video z prostředí powerliftingu, pusťte si tedy českou verzi Powerlifting Mentality, a pokud chcete další podobná videa, sdílejte a šiřte.
Powerlifting Mentality CZ
Naposledy upravil PavlisVacek dne pá listopad 01, 2013 3:41 pm, celkově upraveno 1 krát
mám tu pro Vás malou ochutnávku na poslední Metalpower videoblog, který vyjde tuto neděli :)
Poslední vlog tohoto roku 2013 :) závěr přípravy před MS :)
mějte se a v neděli sledujte, Pavlis
8. Videoblog - Teaser
Naposledy upravil PavlisVacek dne út září 24, 2013 1:59 am, celkově upraveno 3 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru