On Mravenec neumí moc počítat, takže tam bylo určitě méně a nebo jak on často říká, zapomněl to přepočítat z lbs Kdyby mu to nestačilo, tak mám v rukávu ještě argumenty typu BW/výkon, a podobně
zahřátí: pás 5 minut strečink: 10 minut cviky na prokrvení: overhead squaty, výpady, horní kladky, spodní kladky
shyby nadhmatem:
5 x 5
shyby podhmatem
3 x 5
mrtvý tah
8 x 60kg klasikou
8 x 60kg sumo
5 x 60kg klasikou
5 x 60kg sumo
3 x 100kg klasikou
3 x 100kg sumo
1 x 140kg sumo
1 x 140kg klasikou
1 x 160kg klasikou
1 x 180kg klasikou
8 x 100kg sumo
přítahy spodní kladky na širko podhmatem
4 x 15-12 x 40kg
přítahy osy v předklonu
12 x 60kg (nadhmatem)
12 x 60kg (nadhmatem)
10 x 100kg (podhmatem)
12 x 60kg (podhmatem)
stahování horní kladky za hlavu
4 x 15-10 x 40-50kg
bicepsový zdvih s jednoručkama
20 x 7,5kg
15 x 10kg
12 x 12,5kg
kladivový bicepsový zdvih s jednoručkama
3 x 15-12 x 10kg
kardio: pás 60 minut (rychlost 5,9 km/h)
břicho:
- zdvihy nohou v leže do max.
- zkracovačky do max.
- vzpor do max.
fotka z dneška, tuku jak něco tyjo, ale snažím se nějak hýbat a nejíst tolik sladkýho
dnes ještě dám něco a zítra jdu zkusit dvojboj s Vláďou (noobiq) v Jaroměři
bude to teda benč a mrtvý tah.. baví mě to, tak si to zkusim... neslibuju si nic, trošku by mě to mohlo namotivovat až mě tam kluci, co jsou o 15kg lehčí přetlakujou a daj mi naprdel přes Wilkse..
Vláďa je semnou v kategorii, i přesto mu přeju plno sil na zítřek
těším se až mi i na mrtvém tahu kluci mladší a lehčí ukážou jak se tahá..protože mi to nejde i přes mou váhu, ten tuk asi opravdu váhy nezvedá
Až vypotřebuju všecky sáčky agrezz tak napíšu i sem do logu, jakej mam na něho názor.
*ještě k té ose jestli má 15 nebo 20kg... nemůžu stoprocentně říct, kolik váží, protože to nevím... taková je pravda... mohlo to tedy být 95kg
zkoušel sem ji vážit na takové dost nahovno váze (ta stará jak se musí nastavovat, jako mývaj u doktora...) a házelo mi to 17 a něco, 18 a něco kg
popravdě nevim, digitani vahu tam nemaj a já doma váhu nemam... a krást (nebo si vypůjčit váhu) z Extrifit gymu si nedovolim, Vojta by mi utrhnul hlavu
Zajeďte mi radši do Eaglu zvážit Axle... Nikdo neví kolik má a mě by to zajímalo, protože moje přítelkyně s nim dala v úterý na pushpress 8 reps a to měla na každý straně 5 kg kotouče (teda až na druhý pokus - nejdřív to nezvedla vůbec, ale upravil jsem ji pak techniku a najednou to tam nasázela). Už ji budu muset přestat krmit, jinak bude silnější než my .
Zajeďte mi radši do Eaglu zvážit Axle... Nikdo neví kolik má a mě by to zajímalo, protože moje přítelkyně s nim dala v úterý na pushpress 8 reps a to měla na každý straně 5 kg kotouče (teda až na druhý pokus - nejdřív to nezvedla vůbec, ale upravil jsem ji pak techniku a najednou to tam nasázela). Už ji budu muset přestat krmit, jinak bude silnější než my .
axle má 35kg normálně mít údajně (ale asi nemaj všude v čr všude stejne axly, tak to bude jinak) ..takže máš silnou přítelkyni
jinak všecko nejlepší k svátku siláku jesi fakt dneska slavíš... snad nejsi Miroslav, ale Miloslav
Po novem roce se tam budu muset zastavit.
Jinak Mravenče na nějaké špeky, bw nebo wilkse ser. Už jsi viděl, aby si nějaká kočka na diskotéce řekla..."jéééé to je krásný padesátikilový párátko, ten musí mít na wilkse alespon 450 bodů" ???
spíš tam řikaj: "koukej na toho medvěda!" nebo "wau to je samec, krásně stavěnej!" nebo "vidíš toho hromotluka? ten musí mít ale sílu, ten by mě určitě ochránil!" atd.
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Tak jsem dal závod v Jaroměři. Byl tam Vláďa (noobiq) tady fóra.
navážil jsem 96,7kg jen v trenkách a podkolenkách
Třetí pokusy sem měl: benč 117,5 / mrtvola 187,5
atmosféra byla skvělá, papírově jsme byli soupeři, ale vzájemně jsem se hecovali jako hovada!! děkuju Vláďovi za čpavek a hecování... umístil se předemnou...porazil mě. Je to skvělej kluk, super kamarád (brzy se domluvíme na společném tréninku) ... ostatní kluci tam byli taky super... pujčovali opasek, hecovali, vstřícní... pecka!! bez jejich řevu bych to nedal ani náhodou. Nakopli mě jejich výkony, všem tam přeju ty výkony a ceny atd... skvelá parta!
..proc to sem dávam..? protoze mam z toho jen obycejnou radost.. nikdy jsem nic nedostal takle
96,7? coze? ja myslel ze si stejnej suchar jak bambi ale jinak riadny spekoun ty vole
cmeni ty sis taky dobre uletel s tou teorii ala diskoteka
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru