Milan Šádek - fotky , videa atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Milan Šádek - fotky , videa atd...  Úvodní stránka -> Videa -> Milan Šádek - fotky , videa atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotky z přípravy jsou jedna věc, ale když pak ty lidi stojí vedle sebe na pódiu, je to úplně někde jinde :-)
MAST3R

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mě přijde, že když takhle člověk vidí fotky, kde je to z blízka, bez barvy, tak je to super, člověk vidí každej detail, ale jak jsou pak ty skupinové porovnávačky, kde jsou natření, tak to už není ono, mám radši ty předsoutěžní fotky.
A navíc, i když stojej vedle sebe, tak mi většinou přijdou všichni dobří a nevidím nějaký zásadní rozdíl, dokud někdo nenapíše, ten má lepší to a to.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
No mě přijde, že když takhle člověk vidí fotky, kde je to z blízka, bez barvy, tak je to super, člověk vidí každej detail, ale jak jsou pak ty skupinové porovnávačky, kde jsou natření, tak to už není ono, mám radši ty předsoutěžní fotky.
A navíc, i když stojej vedle sebe, tak mi většinou přijdou všichni dobří a nevidím nějaký zásadní rozdíl, dokud někdo nenapíše, ten má lepší to a to.

popros Milana o fotky ve vysokém rozlišení z ME, který fotil Igor Kopček. Se zblázníš =)
Peca

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sadek vypada fantasticky na ten vek,je to opravdu talent a dotahne to daleko,ale pomyslet na vitezstvi AC nebo profi,je jako by junior chtel vyhrat evropu v muzich,vse ma svuj cas,realne je podle me ted mozna finale.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
sadek vypada fantasticky na ten vek,je to opravdu talent a dotahne to daleko,ale pomyslet na vitezstvi AC nebo profi,je jako by junior chtel vyhrat evropu v muzich,vse ma svuj cas,realne je podle me ted mozna finale.

A u Romana Fritze je to taky "jako by junior chtel vyhrat evropu v muzich" ?
Peca

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

bavim se o sadkovi,fritze sem netahej ,jasne rikam sadek je talent jako tady dlouho nebyl,ale zatim nejaka bitva o pro card letos na arnoldu fakt neee zatim nema vic nez na finale absolutka je sen ktery neni nyni realny,kdyztak me cituj az to bude jinak. za par let mozna osladil uz byl taky skoro mistr olympia
Nasser

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
guruhonza napsal:

bavim se o sadkovi,fritze sem netahej ,jasne rikam sadek je talent jako tady dlouho nebyl,ale zatim nejaka bitva o pro card letos na arnoldu fakt neee zatim nema vic nez na finale absolutka je sen ktery neni nyni realny,kdyztak me cituj az to bude jinak. za par let mozna osladil uz byl taky skoro mistr olympia

letos je to o rok později, ale loni jsem si to jako junior mezi muži docela užil
Peca

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak ja ti opravdu fandim,sleduju te na fcb a je to super,ale chtit letos vyhrat arnolda nebo absolutku je nerealne,pristi rok to bude mozna jina
a ano verim ze uzil, forma naprosto super, byl si zaslouzene patej,skvelej vysledek na ten vek ale reci o profi v soucasne dobe,jsou ponekud prehnane z meho pohledu fanouska
jacob s.

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
vsak ja ti opravdu fandim,sleduju te na fcb a je to super,ale chtit letos vyhrat arnolda nebo absolutku je nerealne,pristi rok to bude mozna jina
a ano verim ze uzil, forma naprosto super, byl si zaslouzene patej,skvelej vysledek na ten vek ale reci o profi v soucasne dobe,jsou ponekud prehnane z meho pohledu fanouska

Nemyslím, že byl Milan pátý zaslouženě, měl být výš, podle mého soudu. A mít ten nejvyšší cíl na každé další soutěži a nestydět se za to je ten nejlepší přístup. To se asi i shodneme, ne?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dávat si hodně vysoké cíle je základ - bez toho by člověk neměl pořádnou motivaci, ale taky si myslím, že Milan nevyhraje absolutku - Můj reálný odhad je TOP 3 a optimistický odhad je vítězství do 100kg. Věřím ale, že pokud se Milanovi nedostane toho cíle, který si vytyčil, tak že se přes to určitě dostane a jednoho dne potvrdí, že je nejlepší
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodne Milanovi fandim.. to jak si kdo zaslouzi nevim jak ostatni souperi drou. Jeste bych rad neco zminil, ale nechci se dotknout necich fantazii
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten youtube channel dejte odebírat, od Pavla bude víc super videí ;) Nejen kultíci, ale taky třeba bikini závodnice
Peca

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jen pro zajimavost nekolik mesicu stary prispevek ...Milan sadek napsal...
Psal jsem snad někde, že se chystám teď jít do profi? Pokud je někdo pomalejší, tak se to dá omluvit, jen si přečtěte znova otázku a odpověď.

Máš nějaký sen, který by sis chtěl v kulturistice splnit?
Jistě, že mám… Dlouhodobým cílem je dostat se do profi. Vím, že to může trvat roky a nemusí se to podařit. Ale jdu si za svým snem a budu se pokoušet dosáhnout, dokud se mi to nepodaří.

--------------------------------------------------
a o par mesicu pozdeji je kratkodoby cil vyhrat profi kartu trosku zvlastni a cil vyhrat absolutku na AC fandim ti si fakt talent,ale ne takovej jak se rika a mimochodem na tohle bacha je ti teprve 24
Nasser

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca: snez kilo fazolovych lusku, 300g masa, 500g ledovy salat a podivej se, jak budes nafouknuty ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Milan Šádek - fotky , videa atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: