MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Ted jsem na to koukal cely, vcera jsem nemel cas. Hele ty goodmorningy jedes spatne - nekrcit nohy. Sice diky tomu muzes pouzit vetsi vahu a vic zatizit spodni zada, ale zaroven tim uplne vypoustis praci hamu a glutu, na ktery je ten cvik taky zamerenej.
koukni:

Nenene, spatne! Myslenka ze pokrcenim v kolenou se vyradi hamsy je absurdni, spis je to presne naopak, hamsy pracuji naopak vic.

Takhle bych videl idealni provedeni, ovsem je to hodne narocne technicky i co do naroku na udrzeni stredu tela...

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Morico napsal:
Nějak jsem ten log teď flákal ve stylu Frozze - cviceni ON, log OFF, tak jsem to konečně doplnil.

Jo to je dobrý teda, ale výstižný co? . Já zas někdy začnu, nevím kdy ale.

No já si říkal, napíšu na začátek něco, že jsem teď nějak nestíhal zapisovat a jako první mi napadlo tvuj popis: "cviceni ON, log OFF" :-)

Jinak určitě zas někdy začni zapisovat, já byl pravidelným čtenářem a myslim, že sem nebyl zdaleka sám :)
Morico

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Nenene, spatne! Myslenka ze pokrcenim v kolenou se vyradi hamsy je absurdni, spis je to presne naopak, hamsy pracuji naopak vic.

Takhle bych videl idealni provedeni, ovsem je to hodne narocne technicky i co do naroku na udrzeni stredu tela...

Super, díky moc za video, pokusim se tomu co nejvíc přiblížit ... a to s tim udržením středu těla si vystihnul přesně, to je to, co je pro mě to úplně nejtěžší na gm. Mimo jiné se mi na tom videu i líbí ta dynamika, která mi tam dost chybí, takže na tom zapracuju... a to že můžu "vylítnout" až takhle na špičky jsem taky nevěděl.
Majesty

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Majesty napsal:
Ted jsem na to koukal cely, vcera jsem nemel cas. Hele ty goodmorningy jedes spatne - nekrcit nohy. Sice diky tomu muzes pouzit vetsi vahu a vic zatizit spodni zada, ale zaroven tim uplne vypoustis praci hamu a glutu, na ktery je ten cvik taky zamerenej.
koukni:

Aha no To vypada pekne.

A jinak, spatne to neni, jen jsem tim chtel rict ze to neni striktni provedeni, ze u toho zase zapojujes jiny svaly.
To video od ciza vypada zajimave, taky vyzkousim :)
Morico

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
A jinak, spatne to neni, jen jsem tim chtel rict ze to neni striktni provedeni, ze u toho zase zapojujes jiny svaly.
To video od ciza vypada zajimave, taky vyzkousim :)

Tak já ale od GM taky nečekam odizolovaný posilování hamů nebo řitě, ale celkový zlepšení středu, aktivace hamstringů, řitě, spodních zad atd.
CIZO

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty-

Ne že by to na tom videu cos postoval bylo špatně, ale pro silový trénink se to moc hodit nebude, logicky, s pokrčenýma nohama bude věrší protažení gluteú, takže se zapojí víc. A hamstringy v důsledku taky, protože můžeš použít vyšší váhu a ubereš tenzi z úponů nad kolenem a přeneseš ji víc na masitou část hamstringu (velice polopaticky řečeno).

Morico-

S tou dynamikou opatrně, chlapík na videu má mrtvolu nějakých 320 nebo 330 kilo a dělá highland games, takže střed těla má mimořádně silný a má taky dynamické cviky roky natrénované, tak si to může dovoli. Když člověk kouká na jeho provedení, tak tam na první pohled vidí, že tam nikde není žádný velký ráz, je to krásně plynulé. Ale to chce hodně tréninku.

Derek Poundstone
KOTO

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
vidím že se zase bezchybně držíš plánu.Dobrá práce...
Teď si musíš dávat pozor na regeneraci.Tohle je nejtěžší fáze,
tak to ber v úvahu.Jinak jsem zvědav,kam až se na těch GM dostaneš...
4x100 je super...
Morico

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

Morico-

S tou dynamikou opatrně, chlapík na videu má mrtvolu nějakých 320 nebo 330 kilo a dělá highland games, takže střed těla má mimořádně silný a má taky dynamické cviky roky natrénované, tak si to může dovoli. Když člověk kouká na jeho provedení, tak tam na první pohled vidí, že tam nikde není žádný velký ráz, je to krásně plynulé. Ale to chce hodně tréninku.

Díky, beru to na vědomí, začnu s tou dynamikou jenom při rozcvičovacích sériích a budu postupovat radši opatrně.
Morico

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Ahoj,
vidím že se zase bezchybně držíš plánu.Dobrá práce...
Teď si musíš dávat pozor na regeneraci.Tohle je nejtěžší fáze,
tak to ber v úvahu.Jinak jsem zvědav,kam až se na těch GM dostaneš...
4x100 je super...

Díky, taky jsem zvědavej, kam to pude ... příští peak zkusim zopaknout 100kg pro 5 opak, možná si dovolim i malinko přihodit, podle situace.

Jinak máš naprostou pravdu s tou regenerací, přece jenom střed (spodní záda) budou teď hodně v zápřahu. Regeneraci snad zvládnu ... jim dostatečně, suplementy sice teď nejsou krom sachariďáku žádný, ale to se dá kompenzovat tim jídlem, po tréninku si dávam šoky studená / teplá sprcha a spim 8 hodin ... ještě sem si vlastně koupil koupelovou sůl "Muscle & Joints" tak snad to bude stačit :)
KOTO

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavně moc nepřeháněj mrtvolu a dávej hodně kopenzace břichem...
Morico

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
hlavně moc nepřeháněj mrtvolu a dávej hodně kopenzace břichem...

Ok, u mt se budu drzet planu, takze od 75%-80%-85% a core jsem pridal do kazdyho treninku, ne jenom 2x tejdne.
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.12.2010 - Středa:

Warm-Up :
◇ 10 min chůze do kopce (8°), 4 → 6 km/h
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec

Mrtvý tah : 5*3 ~ 75% 1RM (dynamika / technika)
Warm-Up: Zakopávání: 30x7.5, Dřepy s vlastní vahou
☞ 8x55, 6x95, 2x115, 1x135, 3x150, 3x150, 3x150, 3x150, 3x150 - technika ještě neni dokonalá, ale řek bych, že se vylepšila, ale je vidět, že když se na tu polohu zad přestanu při začátku soustředit, tak je trochu ještě křivim - viz. video

Powerclean+Pushpress : 5*3 ~ 70% 1RM (dynamika / technika)
☞ 6*55, 3*65, 3x70, 3x70, 3x70, 3x70, 3x70 - tak jsem se na to těšil, že jsem si i zapomněl prvních pár sérií vzít boty po mt :)

CG Benchpress : 4*5 ~ 70% 1RM
Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 30x7.5
☞ 10x15, 8x55, 6x75, 5x90, 5x90, 5x90, 5x90 - po push pressu a přesto dneska lehký

Doplňky :

Přítahy spodní kladky - berany :
☞ 10x30, 10x62.5, 10x100, 10x100, 9x100 - pořád těžký, ale krásně po tom cítim horní záda

Krčení ramen se dvěma EZ činkama :
☞ 12x60+60, 12x60+60, 10x60+60

Přednožování ve visu (mírně pokrčené nohy) + Mohamedány vestoje s lanem (40kg) + Úklony s JČ (15kg) : Supersérie
☞ 3 x max - další smrtelná kombinace cviků do supersérie

Strečing :
◇ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze
◇ Coach Pedlay: Upper & Lower body stretches

Celk.čas: 2h:18min, ∅ HR: 132 bpm, Highest HR: 178 bpm, 7 238 kJ - PR :)

Video: mt, powerclean & pushpress
Morico

PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2010 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.12.2010 - Pátek:

Warm-Up :
◇ 10 min eliptical, zátěž 6 → 8
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec

Dřep : 5*3 ~ 75% 1RM (dynamika / technika)
Warm-Up: Předkopávání: 35x5
☞ 12x15, 10x55, 6x75, 3x95, 2x115, 3x130, 3x130, 3x130, 3x130, 3x130

Goodmornings : PEAK 5
☞ 10*15, 9*35, 4x55, 3x95, 5x105 - PR - uff, je to tam, nikdy sem neměl tak "napumpovaný" spodní záda :)

CG Benchpress : 4*5 ~ 70% 1RM
Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 30x7.5
☞ 10x15, 8x55, 6x75, 5x90, 5x90, 5x90, 5x90 - první 4 opakování vždycky naprosto lehoučký a na 5tý to trochu ztěžkne, ale pořád nic těžkýho

Doplňky :

Benchpress s JČ :
☞ 15x15, 12x20, 10x30, 10x30, 10x30, 8x40 - PR , 6x40, 6x40 - dneska sem měl chuť v doplňkách trochu potrápit hrudník a tohle mě tak chytlo, že jsem si dal jenom to, ale pořádně

Biceps s JČ v sedě (na střídačku) :
☞ 15x15, 10x20, 10x20, 10x20 - silově naprosto v klidu, ale to pálení sem na víc jak 10 opak už nevydržel

Kladivový bicepsový přítahy spodní kladky s lanem :
☞ 10x30, 10x35, 10x35

V-Ups s 5kg kotoučem + Úklony s JČ (15kg) : Supersérie
☞ 3 x max

Celk.čas: 1h:58min, ∅ HR: 136 bpm, Highest HR: 176 bpm, 6 556 kJ

Strečing :
◇ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze
◇ Coach Pedlay: Upper body stretches

Video: 5. série dřepů, goodmornings - pokusy o dynamiku alá Pulcinella, 105kg gm
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2010 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc hezky vedenej log, tak ať ti to vydrží!!
Morico

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Moc hezky vedenej log, tak ať ti to vydrží!!

Díky! Budu se snažit :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: