MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.12.2010 - Pondělí:

Warm-Up :
◇ 10 min eliptical, 6 Km/H
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec

Dřep : 5*3 ~ 80% 1RM (dynamika / technika)
Warm-Up: Předkopávání: 35x5, 30x7.5 na střídačku jednonož
☞ 12x15, 10x55, 5x95, 2x115, 3x135, 3x135, 3x135, 3x135, 3x135 - pocitově lehký ... trochu znatelná únava spodních zad, ale dalo se

Goodmornings : PEAK 3
☞ 10*15, 6*55, 2x95, 3x115 - PR - záda už jsem měl dost rozehřátý i načatý z dřepů, tak jsem nechtěl moc zbytečných sérií a šel jsem rovnou 115 - záda i hamstringy sem krásně cítil, takže snad to bylo i technicky ok

CG Benchpress : 4*5 ~ 75% 1RM
Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 35x7.5
☞ 10x15, 6x55, 3x75, 3x90, 5x100 - PR , 5x100, 5x100 - strašně na krev, 5x95 - měl jsem z toho docela respekt, ale první série mi překvapila jako prase, protože byla lehká, druhá už o poznání horší no a třetí sem dotlačoval snad 15 vteřin, tak sem na poslední dal 95 ... nevim jestli sem radši neměl dát třeba 3x100 ?? nicméně radost, protože o 5x100 na uzkym benči sem ještě před nedavnem ani nesnil :)

Doplňky :

Zakopávání :
☞ 8x20, 8x30, 8x40, 8x40, 8x40

Výpony na legpressu + výpony ve stoje na jedné noze s vlastní vahou : Supersérie
☞ 30x25 + 15/15, 30x50 + 15/15, 30x75 + 15/15, 30x100 + 15/15, 30x100 + 15/15, 35x100 + 15/15

Sklapovačky s předáváním fitballu + Zkracovačky s nohama na fitballu : Supersérie
☞ 3 x max

Celk.čas: 1h:57min, ∅ HR: 134 bpm, Highest HR: 178 bpm, 6 313 kJ

Strečing :
◇ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze
◇ Coach Pedlay: Upper body stretches

Video: dřepy - poslední (5.) série, goodmornings 3 for max
Petey

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

davaj si pozor na chrbat,ked ho zagulatis ked ides dole cinka ti ide po krku
Morico

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
davaj si pozor na chrbat,ked ho zagulatis ked ides dole cinka ti ide po krku

Ono to tak z toho videa asi vypadá, ale činka je opravdu pořád na stejným místě, jenom trochu ohnu horní záda, což by ale nemělo bejt na škodu, ne?
KOTO

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře to tam sázíš.Ale klidně trochu zvolni zítra,ať ty záda úplně neuvaříš,přeci jenom máš tam ještě jeden týden...
wwwpower

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám do tvýho logu a vidim, že bys taky chtěl vyzkoušet soutěž strongman amatér jako já, neuděláme nějakej junior team? :-D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Dobře to tam sázíš.Ale klidně trochu zvolni zítra,ať ty záda úplně neuvaříš,přeci jenom máš tam ještě jeden týden...

Okej, podle pocitu uberu váhu nebo série a uvidíme :)
Morico

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
Koukám do tvýho logu a vidim, že bys taky chtěl vyzkoušet soutěž strongman amatér jako já, neuděláme nějakej junior team? :-D

Já sem jedině pro, ale jako junior už bych asi neprošel, takže bych to nazval něco jako "Begginers Team" :-)
Majesty

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
wwwpower napsal:

Já sem jedině pro, ale jako junior už bych asi neprošel, takže bych to nazval něco jako "Begginers Team" :-)

To se k vam vnutim taky
wwwpower

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Morico napsal:
wwwpower napsal:

To se k vam vnutim taky

Jo věkově by mi to taky neprošlo ten tvůj název ''Begginers Team'' je výstižnější :-D
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:

Jo věkově by mi to taky neprošlo ten tvůj název ''Begginers Team'' je výstižnější :-D

Ať se taky něco novýho dozvim ...jak je to vůbec s těma "týmama" ... koukal sem, že na strongman.cz jsou nějaký 3 týmy (Czech Top Team, Czech Elite Group, Free Lance Category) ... to se člověk někam musí přidat, když se chce zůčastnit poháru nebo k čemu vlastně ty týmy jsou?
Wygh

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 12:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K ničemu, ale mělo by to být dělené podle startů - když už chvíli závodíte tak vás přehodí, ale jinak to nějak pádný význam nemá - Top team jsou profi. Chceš soutěžit, tak se přihlaš u člověka, který konkrétní závod pořádá a přijeď. (víc informací - o každém klání získáte zde: http://ceskystrongman.cz/ a to zhruba 14 předem)

Jesse Marunde

Naposledy upravil Wygh dne st prosinec 08, 2010 12:19 am, celkově upraveno 2 krát
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, díky, já si myslel, že to tak nějak bude :)
spekounP

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny vykony

goodmorning parada, sílíš kazdym treninkem

a ten bench je taky super.

mě se teď nějakým záhadným způsobem podařilo taky dostat na 100kg na úzkym benchi (i když jenom 2 opakování), což jsem nebyl schopnej dát normálním benchem dlouhý měsíce.

Díky toho zprzněnýmu ramenu nejsem schopen jet normal bench a jsem docela překvapenej jak ta změna prospěla síle.
Majesty

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

mě se teď nějakým záhadným způsobem podařilo taky dostat na 100kg na úzkym benchi (i když jenom 2 opakování), což jsem nebyl schopnej dát normálním benchem dlouhý měsíce.

Ja to taky tak mam, u hodne lidi jsou silnejsi tricepsy nez prsa, teda mam takove zkusenosti
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Pekny vykony

goodmorning parada, sílíš kazdym treninkem

a ten bench je taky super.

Díky toho zprzněnýmu ramenu nejsem schopen jet normal bench a jsem docela překvapenej jak ta změna prospěla síle.

Díky:-)

Klasika bench mi prostě nikdy moc nevyhovoval, jakmile sem zkusil uzkej, tak sem věděl, že tudy pro mě vede cesta ke zlepšení a dokonce mi vyhovuje na někoho až extra úzkej, mam mezi rukama jenom cca 25-30 cm ... já to vidim tak, že je to logický už od přírody :-) ... tricepsy prostě mají od přírody schopnost mít větší sílu než prsa, vždyt taky na jakej pohyb, jaký zvedání by si použil přirozeně prsa :) Možná kdybych běhal po 4 jako gorila :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: