MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.12.2010 - Středa:

Warm-Up :
◇ 10 min chůze do kopce (6°), 6 Km/H
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec

Mrtvý tah : 5*3 ~ 80% 1RM (dynamika / technika)
☞ 6x55, 6x95, 4x135, 2x155, 3x160, 3x160, 3x160 - lehký, ale pro jistotu jsem dal jenom 3 série, abych teď záda zbytečně nevyčerpal … technika na videu

Powerclean+Pushpress : 5*3 ~ 80% 1RM (dynamika / technika)
☞ 4*55, 3*65, 2x75, 3x80 - PR , 3x80, 3x80 - taky jenom 3 série, místo plánovaných 5ti; přemístění ku mému podivu hodně snadný, tlak byl až do prvního opak. s 80kg (včetně) jenom z ramen (military press - takže vlastně PR pro 1 opak. na military), zbytek už push press … je vidět, že nohama si pomůžu dost, protože se těch 80 stane rázem tak o 70% lehčí, než když to tlačim jenom rukama.

CG Benchpress : 4*5 ~ 75% 1RM
Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 30x7.5
☞ 10x15, 8x55, 6x75, 3x95, 5x100, 5x100, 4x100, 3x100 - druhá série už hodně těžká, váhu jsem neubíral, ubral sem počet opak. podle pocitu, tak abych zbytečně nemissnul

Doplňky :

Tlaky na ramena s JČ v sedě :
☞ 10x15, 10x20, 8x25, 6x25, 6x25

Shyby na široko + Přítahy spodní kladky - berany : Supersérie
☞ 6 shybů + 10x72.5, 6 shybů + 10x92.5, 6 shybů + 10x92.5

Krčení ramen s VČ :
☞ 12x55, 10x95, 10x125, 10x125

Pinch flip s 15kg kotoučem :
☞ 3 x max na obě ruce, 1 x max na střídačku (vyhození levou, chycení pravou a opačně)

Mohamedány vestoje s lanem (40kg) :
☞ 3 x max

Strečing :
◇ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze
◇ Coach Pedlay: Upper & Lower body stretches

Celk.čas: 1h:41min, ∅ HR: 139 bpm - PR :) , Highest HR: 178 bpm, 5 347 kJ[/b]

Video: 2. série MT, 2. série Powerclean & Pushpress
digitalm

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ak mozem podotknut, tak pri tom powercleane mi hned bilo do oci, ze ked premiestnujes cinku na ramena, tak miesto toho aby si si do toho pohybu kusok podrepol, tak miesto toho davas nohy od seba... rozumies co myslim?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

digitalm napsal:
ak mozem podotknut, tak pri tom powercleane mi hned bilo do oci, ze ked premiestnujes cinku na ramena, tak miesto toho aby si si do toho pohybu kusok podrepol, tak miesto toho davas nohy od seba... rozumies co myslim?

Rozumim a dělam to tak záměrně :) Strávil jsem s tim několik hodin tréninku, než jsem si našel "cestu" jak dostat tu činku nahoru nejsnáž ... vim, že to neni ideální powerclean/přemístění, ale mně to tak vyhovuje ... zraněním to snad nezavání, takže dokud se takhle budu zlepšovat, asi u toho zůstanu.

Každopádně díky za postřeh, radám (a postřehům :-) ) jsem vždy nakloněn :)

EDIT: Jinak i tak, mam co zlepšovat ... asi by to chtělo dostat při tom přemístění lokty víc nad činku a rozhodně musim dodat mnohem víc dynamiky.
digitalm

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

priestor na zlepsenie je vzdy, ale ides velmi pekne, drzim prsty
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

digitalm napsal:
priestor na zlepsenie je vzdy, ale ides velmi pekne, drzim prsty

Přesně tak. Jinak děkuji, děkuji :)
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jsem si sem zapomněl zapsat: v pondělí proběhla moje pravidelná měsíční návštěva fyzio ... tentokrát jsem šel hned po tréninku, aby se ukázalo, jak to vypadá hned po zápřahu >> všechno zatížený dost, ale vesměs pěkně rovnoměrně, takže to je hlavní. Měl jsem trochu trable s mírnou bolestí někde mezi ramenem a tricepsem .. nakonec sme přišli na to, že zlobí sval někde pod lopatkou, ale pár "špendlíků" to napravilo a dneska už o tom vůbec nevim. Shrnuto, vše je ok jak má bejt, takže bych se ještě nějakou chvíli nemusel rozpadnout :)
spekounP

PříspěvekZaslal: čt prosinec 09, 2010 5:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:

Ja to taky tak mam, u hodne lidi jsou silnejsi tricepsy nez prsa, teda mam takove zkusenosti

Zajimavy je, ze ja pri uzkym benchi citim prsa mnohem vic nez pri klasickym.

Nevim jestli mam spatnou techniku, ale u klasickyho benche u vah se kteryma davam min jak 6 opakovani primarne citim predni delty

Ted uz delsi dobu jedu takovej paskvil mezi uzkym benchem a klasickym - uchop zhruba na sirku ramen mozna o neco vetsi, nadlokti mam v uhlu asi 45° k ose trupu a cinku pokladam na spodni kozy a tlacim obloukem nad oblicej. Citim pri tomhle stylu nejvetsi jistotu a silove to jde docela nahoru a co je hlavni nemam naprosto zadnej problem s bolavym ramenem.
Majesty

PříspěvekZaslal: čt prosinec 09, 2010 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Majesty napsal:

Ja to taky tak mam, u hodne lidi jsou silnejsi tricepsy nez prsa, teda mam takove zkusenosti

Zajimavy je, ze ja pri uzkym benchi citim prsa mnohem vic nez pri klasickym.

Nevim jestli mam spatnou techniku, ale u klasickyho benche u vah se kteryma davam min jak 6 opakovani primarne citim predni delty

Ted uz delsi dobu jedu takovej paskvil mezi uzkym benchem a klasickym - uchop zhruba na sirku ramen mozna o neco vetsi, nadlokti mam v uhlu asi 45° k ose trupu a cinku pokladam na spodni kozy a tlacim obloukem nad oblicej. Citim pri tomhle stylu nejvetsi jistotu a silove to jde docela nahoru a co je hlavni nemam naprosto zadnej problem s bolavym ramenem.

To je j-tlak, taky to tak jezdim. Jeste zkus mensi most, lip tak zapojis ramena a horni cast prsniho svalu, ktery je nejsilnejsi
Morico

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink přeložen na zítra ... (přípravu na zkoušku jsem jako pokaždý podcenil a učení jsem odstartoval až když mi začalo hořet kdo ví co u pr*ele :-), takže jsem to doháněl dlouho do noci a tak jsem naspal asi 4 hodky, pak cesta do Prahy na zkoušku a zase zpět ... zkouška byla úspěšná, tak aspoň tak (odměnil jsem se v burger kingu ) a počet zbývajících zkoušek do státnic se tak zúžil na 4 :) Budu muset zapracovat nějak na morálce, čim míň mi toho do konce zbejvá, tim jsem víc línej :)

... no příští zápis už zas bude čistě tréninkovýho charakteru
Janze

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Dnešní trénink přeložen na zítra ... (přípravu na zkoušku jsem jako pokaždý podcenil ...

no to ti závidím, že tě to stálo pouze přeložení tréninku na zítra. já to vždycky podcením tak, že pak nejsem měsíc ve fitku, pze se učím na další pokusy všech zkoušek
Morico

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Janze napsal:
Morico napsal:
Dnešní trénink přeložen na zítra ... (přípravu na zkoušku jsem jako pokaždý podcenil ...

no to ti závidím, že tě to stálo pouze přeložení tréninku na zítra. já to vždycky podcením tak, že pak nejsem měsíc ve fitku, pze se učím na další pokusy všech zkoušek

Tak to si zas nemysli, ja se na nektery zkousky pripravoval treba 2 mesice ... ale to neni duvod si nezajit zacvicit, jednak me to krasne odreaguje a pak se hned uci lip a jednka to sou jenom 2 hodky z toho dne a chodim 3x tejdne vesmes, takze 4 dny mam uplne "volny" :-)
Morico

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.12.2010 - Pátek:

Warm-Up :
◇ 10 min eliptical, zátěž 6
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec

Dřep : 5*3 ~ 75% 1RM (dynamika / technika)
Warm-Up: Předkopávání: 35x5, cca 20 na střídačku jednonož
☞ 12x15, 10x55, 6x95, 2x115, 3x135, 3x135, 3x135, 3x135 - ubral sem jednu sérii, pro jistotu, abych neunavil záda zbytečně před maxkem na GM

Goodmornings : PEAK 1
☞ 6*55, 3*75, 3x95, 1x115, 1x125, - PR , 1x135 - PR - 125 ještě šlo, 135 bylo už těžší, ale myslim že 5kg by tam ještě bylo ... příště zkusim zopáknout při PEAK 2

CG Benchpress : 4*5 ~ 75% 1RM
Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 30x7.5 - dneska vynecháno
☞ 15x15, 8x55, 5x95, 5x100, 5x100, 5x100, 25x60 - ubral sem poslední sérii, dneska mi nějak rychle docházela energie, asi protože sem včera nějak zvlášť nejed ...

Doplňky :

V-Ups s 5kg kotoučem + Úklony s JČ (17.5kg) : Supersérie
☞ 3 x max

Celk.čas: ??, ∅ HR: ?? bpm, Highest HR: ?? bpm, ??

Strečing :
◇ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze
◇ Coach Pedlay: Upper body stretches

Video: good morningy

Naposledy upravil Morico dne so prosinec 11, 2010 3:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni to uz spis good morning squat nez cisty GM?
Lunreal

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jn, kdyby nenapsal ze to ma byt goodmorning tak to vypada jako obycejny polodrep s predklonem... :)
digitalm

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak GM so 135 sa ani trochu nepodobaju tym peknym GM od minula : (... ta 125 je tak nejako na hrane podla mna

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: