MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Pekne tie trhy

Dík, snad se pohnu ještě dál.
Morico

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.8.2011 - Středa

Warm-Up :
◇ švihadlo
◇ krátký statický strečink, krátký dynamický strečink

Power Clean :
☞ 5x45kg
☞ 3x55kg
☞ 3x65kg
☞ 3x75kg
☞ 2x80kg
☞ 2x90kg
☞ 1x95kg
☞ 1x100kg
☞ 1x95kg

Mrtvý tah :
☞ 5x87.5kg
☞ 5x107.5kg
☞ 3x130g
☞ 5x140kg
☞ 5x162.5kg
☞ 5x182.5kg
- vše bez pásku, krom poslední série vše nadhmat

Dřepy v předu :
☞ 5x47.5kg
☞ 5x60kg
☞ 3x72.5kg
☞ 3x80kg
☞ 3x90kg
☞ 4x102.5kg

TRX Rollout :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max

Strečing
Morico

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.8.2011 - Čtvrtek

Band Sprints (Purple - Small ~ 11-36kg) + Švihadlo :
☞ 5 min švihadlo
☞ 10x
☞ 2 min švihadlo
☞ 10x
☞ 2 min švihadlo
☞ 10x

+ nějaký blbnutí se sandbagem (75kg) - přemístění, nošení 2x30m, 5x vykládání na hořejšek pneu ...

Jinak jsem si udělal malou meziroční statistiku:

Květen-Červenec 2010 ............................... Květen-Červenec 2011
- tahy : 1x170kg ........................................... 1x210 => +40kg
- dřep : 1x155kg ........................................... 1x180 => +25kg
- bench : 1x100kg ......................................... 1x120 => +20kg - tady to je trochu starší údaj, dlouho jsem maxko nezkoušel, ale aktuálnější nejlepší výsledek byl 3x115
- overhead (pushpress): 1x80kg ................. 1x105 => +25kg

Kdyby to pokračovalo lineárně, tak bych byl za rok velmi spokojen :)
Morico

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.8.2011 - Pátek

Warm-Up :
◇ švihadlo

Log Lift :
☞ 5x35kg
☞ 5x42.5kg
☞ 3x52.5kg
☞ 5x55kg
☞ 4x65kg
☞ 2x72.5kg
☞ 2x72.5kg
☞ 2x72.5kg
☞ 3x72.5kg - jen přemístění
- snažil jsem podle rad nezapojit biceps a využít dynamiky z narovnání se ... nejvíc ze všeho jsem cítil nohy, hlavně stehna, dál se budu muset naučit jak správně pracovat s dechem protože v horní poloze mi to dost vysávalo a pak bylo téměř nemožný udělat nějak dynamicky jerk nebo pushpress, dál taky nevim jak to budu u větších vah řešit s opaskem, zkusil jsem ho na jednu sérii a to mě dusilo ještě dvakrát tolik ... přikládam video některých pokusů ke kontrole: ... EDIT: příště to natočim ze strany, takhle je vidět prd

Fat Gripz Axle Strict Press : ze stojanu
☞ 5x32.5kg
☞ 5x40kg
☞ 3x47.5g
☞ 5x52.5kg
☞ 5x60kg
☞ 4x70kg

Shyby asistovaný bandem (purple small) :
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x

Strečing

Naposledy upravil Morico dne so srpen 06, 2011 12:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.8.2011 - Sobota

Warm-Up :
◇ švihadlo

Dřep :
☞ 10x20kg
☞ 5x72.5kg
☞ 5x90kg
☞ 3x107.5kg
☞ 5x117.5kg
☞ 5x135lbs
☞ 5x152.5kg
☞ 10x75kg
☞ 10x75kg
☞ 10x70kg
☞ 10x70kg
☞ 10x65kg
- omylem jsem si tenhle zápis z logu smazal, tady jsem psal o tom, že jsem změnil šířku postoje (zvětšil), hloubka dřepu co to jde, takže to bylo těžký, ale zůstanu takhle u toho

TRX Hamstring Curl :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max

TRX Crunches :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max

Strečing

Naposledy upravil Morico dne út srpen 09, 2011 8:13 am, celkově upraveno 2 krát
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Log lift vypadá mnohem líp, alespoň to přemístění, jen ty ruce zkus vytočit už když sedíš v klidu (prostě při odpočívání s kládou na stehnech) ne až když jsi napůl napřímen.
Morico

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 12:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdenek Pilc napsal:
Log lift vypadá mnohem líp, alespoň to přemístění, jen ty ruce zkus vytočit už když sedíš v klidu (prostě při odpočívání s kládou na stehnech) ne až když jsi napůl napřímen.

To přemístění bylo rázem mnohem jednodušší, tentokrát mi pro změnu dělal trochu problém výraz kvůli nedostatku dechu a hlavně nějak jsem ten den neměl rovnováhu ... no mam prostě ještě hodně co nacvičovat. S těma rukama to ještě vylepšim, děkuju za kontrolu
spekounP

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 5:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
4.8.2011 - Čtvrtek

Jinak jsem si udělal malou meziroční statistiku:

Květen-Červenec 2010 ............................... Květen-Červenec 2011
- tahy : 1x170kg ........................................... 1x210 => +40kg
- dřep : 1x155kg ........................................... 1x180 => +25kg
- bench : 1x100kg ......................................... 1x120 => +20kg - tady to je trochu starší údaj, dlouho jsem maxko nezkoušel, ale aktuálnější nejlepší výsledek byl 3x115
- overhead (pushpress): 1x80kg ................. 1x105 => +25kg

Kdyby to pokračovalo lineárně, tak bych byl za rok velmi spokojen :)

Super progres
at to vydrzi ve stejnem duchu co nejdele
Morico

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Super progres
at to vydrzi ve stejnem duchu co nejdele

Děkuji :-) Největší radost bych měl, kdyby za rok byl +25kg overhead, protože 130 by bylo už docela slušný :)
spekounP

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No KEBA nekde na IF psal, ze chleba se zacina lamat nekde okolo hodnoty TH na cince

Jakmile se clovek dopracuje k vaze rovne svoji TH, tak dal uz to jde mnohem pomaleji a hure

Ale i tech 10-15kg za rok by bylo super
keba

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico: zlepšení je super, ale přesně moc nepočítej s tim, že by to takhle šlo pořád

SpekounP: je to tak, zejména u přemístění a výrazů, tam TH + 10-15kg se dá dopracovat vcelku slušně i bez techniky ale dál už je to hardcore, já jsem dal přemístění 3x3x125kg a další týden 1x130 asi na 11.tej pokus a byl jsem rád
Morico

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Morico: zlepšení je super, ale přesně moc nepočítej s tim, že by to takhle šlo pořád

SpekounP: je to tak, zejména u přemístění a výrazů, tam TH + 10-15kg se dá dopracovat vcelku slušně i bez techniky ale dál už je to hardcore, já jsem dal přemístění 3x3x125kg a další týden 1x130 asi na 11.tej pokus a byl jsem rád

Jo to je mi jasný, že takhle snadný už to nebude a s tou TH+ je to naprostá pravda, hlavně u overheadů a dynamických cviků jako přemístění a trhy.. mam teď cca 106kg a do 100 je výraz docela sranda, pak stačí přidat pár kilo a je problém ... no prostě musim dál makat, pracovat na technice a ještě něco přibrat
Morico

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8.8.2011 - Pondělí

Lanové centrum - 2,5 hod :
- ještě si sem napíšu zážitek ze včera: Lanový centrum bylo supr, zvládnul jsem všechny překážky (cca 30), spadnul jsem jenom 2x :) ... jinak náročný na úchop a předloktí a vlastně celý tělo, s mojí hmotností na to horolezení nejsem úplně vhodnej, ale tak aspoň jsem to měl hodně silový ;)
Morico

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11.8.2011 - Pátek - DELOAD

Warm-Up :
◇ švihadlo, jumping jacks

Power Snatch :
☞ 3x20kg
☞ 3x35kg
☞ 3x35kg
☞ 3x35kg

CG Benchpress :
☞ 10x20kg
☞ 5x47.5kg
☞ 5x57.5kg
☞ 5x70kg

Benchpress :
☞ 10x35kg
☞ 10x35kg
☞ 10x35kg

Log Lift :
☞ 5x35kg
☞ 3x50kg
☞ 2x60kg
☞ 2x60kg
☞ 2x60kg

TRX Body Rows (45°) :
☞ 20x
☞ 20x
☞ 20x

- Od začátku týdne se o mě pokoušelo nějaký nachlazení či co, takže jsem si dal pauzu a tenhle týden proběhnou jenom 2 tréninky jakožto deload a příští týden najedu zpět na normální trénink

Edit 1 : jinak jsem ješte v týdnu pokládal podlahu, takže garage gym pěkně prokouknul a konečně můžu na výrazy atd. zase začít používat vzpěračský boty, dál jsem taky vyráběl železný úhelníky a přidělal jsem tu klec do země aby pěkně držela a moh sem ji používat jako zavěsnej bod pro TRX, bandy atd...

Edit 2 : tady ještě video pokusů na log liftu, blejsknul jsem to ze strany a zpomalil, aby byla vidět současná technika ... přemístění je už daleko pohodlnější, ale jestli je to úplně správná technika to nevim, takže uvítam jakoukoliv kritiku...

Strečing
Morico

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zpět a začínám opět s pravidelnou dávkou emocí v podobě mého logu po týdenní deload/pauze. Všechny výchozí váhy jsem dost podseknul, aby byl prostor pro přihazování.

15.8.2011 - Pondělí

Warm-Up :
◇ švihadlo, jumping jacks, TRX Rudolph sprints

Power Clean :
☞ 6x30kg
☞ 3x40kg
☞ 3x60kg
☞ 1x75kg
☞ 1x75kg
☞ 1x85kg
☞ 1x85kg
☞ 3x90kg
☞ 3x90kg
☞ 3x90kg
- přemístění dneska příjemný překvapení, všechno bylo lehoučký

CG Benchpress :
☞ 5x47.5kg
☞ 5x60kg
☞ 3x72.5g
☞ 5x80kg
☞ 5x90kg
☞ 6x102.5kg
- 5x90 lehoučký, poslední série celkem na krev

Benchpress :
☞ 10x60kg
☞ 10x60kg
☞ 10x60kg
☞ 10x60kg
☞ 10x60kg

TRX Triceps Extensions (45°) :
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x

Strečing

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: