1.7.2015
Zavody - Sprintersky trojboj - Dekanka
O neco vic jak pred mesicem jsem se vratil k behani, tak jsem chtel v ramci atletickeho trojboje zjistit svoje elektronicke casy.
Okolo stadionu to bylo sice krasne zalesnene na draze byla ale pekna vyhen. Coz mi vyhovovalo

.
Nemusel jsem tam na rozehrati krouzit kdovi kolik kolecek, protoze po 400m skorochuze jsem si mohl zdimat trycko.
Atletu se tam seslo pomerne solidne, v kategorii Muži bylo
46 atletu rozdeleno do
8 behu.
Zen bylo mene.
Na tribune bylo nepocetne osazenctvo mistnich duchodcu.
Do toho se tam hazelo diskem, takze nam chvilky cekani spestrovali diskary medvedimi zvuky "uaahaa"

.
Nahlasil jsem svoje odhadnute casy z treniniku (60m=7,7s , 100m=12,7s a 200m=26s)
a cekal na rozdeleni behu podle casu.
Cile byli jak jsem jiz psal na zacatku logu zhubnout a zlepsit casy alespon na vykon treti vykonnostni tridy coz je
100m : 12.64 sec (BW nyni 95 po dovolene, tak planuji jeste 6-7kg do konce prazdnin)
K memu nemilemu prekvapeni jsem byl prirazen jiz do tretiho behu, kde jsem tusil stale jeste pomerne rychle nohy.
Me ocekavani se naplnilo na startu, kdy se vedle me postavili napruhovany klucici o dobrych 20kg lechcich.
Presto ze jsem za nima vlal jak hadr na holi, tak me nakonec vytahli k peknym vykonum

.
Casy:
60m =
07.72s (Vítr: +2.1 m/s)
100m=
12.36s (Vítr: +0.0 m/s) (28.5 - 13,4 sec )
Celkove umisteni
20 misto z 46 na
60m a
24 misto na
100m .
Nutno dodadat ze poslednich 5-6 lidi bylo z kategorii masters, ale protoze zadna takova kategoriie tam nebyla, tak byli v muzich s nama.
Nejstarsi borec tam byl rocnik 48 tedy za tri roky 70let a ctyri lidi tam byli 50+let.
Tedy dukaz, ze se da behat v kazdem veku !!
Samozrejme zadny vybuch na startu z bloku se u nich nekonal, spis takove povstani s naslednym behem.
V muzich se blejsknul casem na
100m=10.89s Ondrej Benda.
Takovy cas by stacil ve finale stovky na Mistrovstvi ČR na 4 misto. V Plzni se ale běhalo proti větru.
Organizace super, výsledky se přidávali už průběhu závodů na internet.
Cíl na 100m jsem splnil a jsem spokojen.

.
Cíl na 100m si proto dávám nový a to je dostat se na
11:xx .
Předpokládám, že rychlost uz nahoru moc nepujde, zkusim ale zapracovat na sve rychlostni vytvravalosti.
Prece jen na 60m jsem skoncil ve svem behu 4 a na 100m se stejnyma klukama jsem skoncil posledni 6.
Jinak mam radost, ze spoustu lidi zde na foru k posilovani beha.
Jen tak dal chlapi, beh je super vec naprosto prirozena pro telo.