mrtvý tah

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mrtvý tah  Úvodní stránka -> Trénink -> mrtvý tah
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tomandlik

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale dynamiku a výbušnou sílu má teda brutální, viz tyhle vyskoky:
Na auto http://instagram.com/p/vrsydjmeud/
Na milión beden http://instagram.com/p/vhr9cvmek8/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je dobrej topic o mrtvole
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdenek Pilc napsal:
na box dřep se podívej na videa Simmonse - vychází to ze skoku do výšky... mně to hodně pomohlo.
Mrtvola mi také trvala než jsem se naučil držet prdel dole, ale tohle je základ, který jsem si už zautomatizoval zkus to všechno přenést na svůj tah. Je to hlavně o pocitu:

když se postavíš k čince, tak by měla být ve středu chodidel, chodidla mírně od sebe, zvedni prsty ze země, činku chytni na šířku ramen, ramena měj před činkou, hluboký nádech do spodního břicha a jakoby zadržet chcaní (to ti udrží spodní záda), zpevnit celé tělo včetně vršku zad a ramen, lokty se snaž nenásilně vytočit směrem k tělu, hrudník táhni nahoru a koukej mírně před sebe, zatlač do země ... když máš rinku v úrovni kolen, tak začni cpát kyčle vpřed.

Zkus to takhle postupně jak jsem to napsal a pak dej vědět

No, skúsil som trénovať posledné 3 týždne viac ten zadok + techniku som dal tak ako si vravel a posunul som sa zo 190 na rovných 200 kg A to som dokonca 2 kg schudol.
Idem teraz Ivanova a do konca cyklu ostáva ešte asi 5 týždňov, tak to možno ešte o nejaké to kilo posuniem.
madball

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2014 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě další dva trochu odlišný přístupy k deadliftu ze série "Big on the Basics", ale základ je všude samozřejmě stejnej.

Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - mrtvý tah Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Rychle na stránku:

Přejdi na: