MS 2008 v lednim hokeji, Kanada

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2008 v lednim hokeji, Kanada
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji?
Česko
42%
 42%  [ 45 ]
Slovensko
10%
 10%  [ 11 ]
Kanada
19%
 19%  [ 21 ]
Rusko
17%
 17%  [ 19 ]
Švédsko
7%
 7%  [ 8 ]
Finsko
0%
 0%  [ 1 ]
Švýcarsko
0%
 0%  [ 1 ]
někdo jiný
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 106

Autor Zpráva
Attacker
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Attacker napsal:
agnez napsal:
Poman napsal:
agnez napsal:
Hefaistos napsal:
jj, ani Kanaďani nemaj každej zápas 100%, naposledy s Norskem 2:1. To je na tým, kterej má nejvíc nabitej kádr hvězdama na MS, hodně slabý.

Přesně,už nemá cenu hnát se za výsledkem 8:1,ale pomalu se soustředit na čtvrfinále a šetřit hráče.

Přesně a proto dneska vyhráli 10:1,že?

Ano,vím ale já komentoval zápas S NORSKEM

ne, ocividne si komentoval hru Kanady obecne a ne jen jeden konkretni zapas.
ale tohle me absolutne neprekvapuje. Pokazdy si hledas nejaky vymluvy

Co to meleš, vždyt jsem reagoval na post Hefaistose ,všichni to ví jenom ty meleš hovna tak drž hubu,když nepřispíváš.

pokud sem to ja nepochopil tak to teda asi nepochopil ani Poman stejne jako desitky dalsich krome tebe a tvejch pribuznejch s nemocnejma hlavama
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
agnez

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Attacker napsal:
agnez napsal:
Attacker napsal:
agnez napsal:
Poman napsal:
agnez napsal:
Hefaistos napsal:
jj, ani Kanaďani nemaj každej zápas 100%, naposledy s Norskem 2:1. To je na tým, kterej má nejvíc nabitej kádr hvězdama na MS, hodně slabý.

Přesně,už nemá cenu hnát se za výsledkem 8:1,ale pomalu se soustředit na čtvrfinále a šetřit hráče.

Co to meleš, vždyt jsem reagoval na post Hefaistose ,všichni to ví jenom ty meleš hovna tak drž hubu,když nepřispíváš.

pokud sem to ja nepochopil tak to teda asi nepochopil ani Poman stejne jako desitky dalsich krome tebe a tvejch pribuznejch s nemocnejma hlavama

Začni se chovat,nadávam ti snad já na příbuzné?typický internetový hrdina,proč tady lezeš? Když reaguju na post o Norsku tak se asi bavím o zápase s Německem ty debile ne.
jacob s.

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže se šetří na čtvrtfinále jen s Norskem, Agnez, a pak už ne? Když řekneš blbost, tak to přiznej...
DavidS

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:

Ještě je doplňuje Kanada s Wardem.

Jeste jsi zapomel na Backstroma z Finska, toho zas zeru ja
agnez

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jacob s. napsal:
Takže se šetří na čtvrtfinále jen s Norskem, Agnez, a pak už ne? Když řekneš blbost, tak to přiznej...

Hovno.Jde o to že jsem reagoval na zápas s Norskem,kde hráli na půl plynu,pak ale vyhrajou nad Němci 10:1 a všichni kecaj.Ale s Němci hráli tak samo jako s Nory,jenomže Němci nebránily a hráli otevřený hokej,narozdíl od Norů,k tom Golman pustil skoro vše a dva stejné výkony,končí rozdílným výsledkem.Nic nemění na tom že se pořád šetřily,jen jim to tam padalo,kdybs sledoval hokej tak to musíš pochopit,někdy ti spadne každá golovka,jindy ten gol prostě nedáš.Výsledke s Němci to je zkresluje,výkon ale nebyl tak dobrý.
agnez

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Věř že na výsledek 10:1 se nadřeli míně,než na 2:1 s Nory,ale to bys musel sledovat,když mi to pak chcete dát sežrat.
Attacker
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Attacker napsal:
agnez napsal:
Attacker napsal:
agnez napsal:
Poman napsal:
agnez napsal:
Hefaistos napsal:

Začni se chovat,nadávam ti snad já na příbuzné?typický internetový hrdina,proč tady lezeš? Když reaguju na post o Norsku tak se asi bavím o zápase s Německem ty debile ne.

ja sem ti na zadny pribuzny nenadaval precti si to znova ty debile . Pokazdy me naprosto znici jak ty hlavni blitky zvyraznis =]
narazka pribuzny s nemocnejma hlavama = tobe podobni kamaradi se sklonama k demenci. Podle me kazdej krome tebe to asi pochopil. Takze ja se zacnu chovat, ale ty zacni prosimte premejslet =] ... Packo puso
agnez

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Attacker napsal:
agnez napsal:
Attacker napsal:
agnez napsal:
Attacker napsal:
agnez napsal:
Poman napsal:
agnez napsal:
Hefaistos napsal:

ja sem ti na zadny pribuzny nenadaval precti si to znova ty debile . Pokazdy me naprosto znici jak ty hlavni blitky zvyraznis =]
narazka pribuzny s nemocnejma hlavama = tobe podobni kamaradi se sklonama k demenci. Podle me kazdej krome tebe to asi pochopil. Takze ja se zacnu chovat, ale ty zacni prosimte premejslet =] ... Packo puso

Bež už prosímtě otravovat někam jinam,v každém topicu se hádáš.O hokeji jsi očividně kecat nešel.
Attacker
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V kazdem topicu se nehadam. Sou tady stovky topicu kde sem vzivote nic nenapsal. Tak zase nepis kraviny

ano, jak vidis slovickarim a chytam te za kazdy slovo. Dostanu te kdzkoliv na cokoliv a cokoliv si kde napsal obratim proti tobe 2 slovama kdyz budu chtit. Zivot muze bejt svine pane agnez no
keba

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra další hokej našich v jednu ráno

Jinak je krásně vidět jak se některý týmy derou a vyrovnávají viz Norsko,Bělorusko,Švýcarsko...Klidně se může se stát, že za pár let vyhraje jeden z těhle týmů MS.

Včerejší mač Kanady se Švédy byl jeden z nejhezčích na Mistrovství.Budeme to mít těžký.
poldi

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Sakra další hokej našich v jednu ráno

Jinak je krásně vidět jak se některý týmy derou a vyrovnávají viz Norsko,Bělorusko,Švýcarsko...Klidně se může se stát, že za pár let vyhraje jeden z těhle týmů MS.

Včerejší mač Kanady se Švédy byl jeden z nejhezčích na Mistrovství. Budeme to mít těžký.

vcera hrali rusi a svedi..
keba

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje omluva jsem dobře zblblej už.Samozřejmě že Rusové - Švédi, míchali se mi do toho Němci s Kanadou

Ovečkin je ďábel...A co mě docela štve, že se každej hráč čte každej rok jinak Semin - Syomin
poldi

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Moje omluva jsem dobře zblblej už.Samozřejmě že Rusové - Švédi, míchali se mi do toho Němci s Kanadou

Ovečkin je ďábel...A co mě docela štve, že se každej hráč čte každej rok jinak Semin - Syomin

inak ten zapas som tiez pozeral..a bomba..navyse som fandil rusom tak ma ten zaver potesil
a s tym seminom-syominom..tak prvy zapas rusov som nechapal koho ten komentator mysli lebo na supiske som nikoho takeho nevidel..
keba

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně a podbně je to i u Švédů a dalších jmen...Já taky fandil rusům ale chtěl jsem nájezdy ten gol mě teda spíš naštval
jacob s.

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
jacob s. napsal:

Hovno.Jde o to že jsem reagoval na zápas s Norskem,kde hráli na půl plynu,pak ale vyhrajou nad Němci 10:1 a všichni kecaj.Ale s Němci hráli tak samo jako s Nory,jenomže Němci nebránily a hráli otevřený hokej,narozdíl od Norů,k tom Golman pustil skoro vše a dva stejné výkony,končí rozdílným výsledkem.Nic nemění na tom že se pořád šetřily,jen jim to tam padalo,kdybs sledoval hokej tak to musíš pochopit,někdy ti spadne každá golovka,jindy ten gol prostě nedáš.Výsledke s Němci to je zkresluje,výkon ale nebyl tak dobrý.

Agnez.. Já hrál hokej patnáct let, než mi velký Kanaďan rozstřelil koleno.... Nezkoušej to na mě ;-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: