Koniec semestra, skúškové obdobie, práca, odchod na dovolenku... to všetko sa podpísalo k mojej nečinnosti na logu. Aspoň že som stíhala ako tak chodiť cvičiť.
Ale odchodom na dovolenku sa vraciam k zapisovaniu logu.
29.5.2016 Nedeľa
Plán bol taký, že sa ide cvičiť.
Ale keďže po príchode k gymu (kde sme zvykli na dovolenke civčiť) sme zistili, že je nadobro zavretý, tak sme pristúpili k náhradnému plánu- kardio.
Ešte nikdy som nedrepovala v saune. Doteraz. Myslím, že 1. a posledný krát. Vonku bolo 32 stupňov a v otvorenej "krosfitárni" aspoň o ďalších 20 viac. Už počas rozcvičovacej série som chcela ísť preč. Ale dala som to dokonca, aj keď som vypotila tak za bazénik potu...
1. Drep: - 60 s.
4 x 10 ... 52 kg (cca, tie libry)
Tento raz sme si nechali poradiť od ľudí z bývalého gymu a tak sme skúsili CRUNCH (FL). A super
Aj keď je to komerčná sieť, je to lepšie ako CRFT. Tréning, výborný.
1. Bench: - 60 s
4 x 10 ... tyč + 30 Lb.
2. Zhyby - kladka: - 60 s
4 x 10 ... 30 kg, 35 kg, 35 kg, 30 kg
3. Bradlá - stroj : - 60 s
4 x 10 ... 36 kg, 36 kg, 45 kg, 45 kg (dopomoc)
4. Rúčkovanie - 60 s
4 x
5. A) Príťahy v predklone 1R
4 x 10 ... 25, 30, 30, 30 Lb
5.B) Splitsquat:
4 x 10 ... 10 Lb
+ Brucho : 4 cviky 2 x 12
+ Lýtka- stroj- v stoji : 3 x 12 ... 30 kg
Poobede prechádzka:
1 hod 5 min / 5,8 km / 11:20 min na km
- piesok a otlaky sú všade
Naposledy upravil Danka_angel dne pá červen 03, 2016 8:27 pm, celkově upraveno 1 krát
5 x 6 ... OT + 45 Lb
- posledná séria len 5 opakovaní
2. Zhyb - 60 s
3 x 6 BW - (3 + 3 zhyby sama)
2 x 6 horná kladka 40 kg
3. Protismerná kladka - 60 s
1 x 8 ... 7,5 kg
2 x 6 ... 7,5 kg
- ťažko to išlo
4. A) Splitsqat:
4 x 10 ... 15 Lb 1R
4. B) Príťahy v predklone:
4 x 10 ... 30 Lb 1R
A, B bez pauzy, striedavo
5. Brucho - šikmá lavica dvíhanie nôh a pomalé spúšťanie: - 60 s
3 x 10 ... BW
6. Príťahy na TRX: - 60 s
3 x 10
7. Biceps s EZ 60 s
1 x 10 ... 20Lb
2 x 10 ... 30 Lb
K večeru sme sa išli prejsť, aspoň taký bol plán. No po 3 km začalo pršať a domov sme to mali 3 km. Z letnej búrky sa vykľula tropická búrka- rozumej tomu tak, že padali kvapky o veľkosti pollitrovej fľaše rovno do tváre. Najlepšie bolo, že som na prechádzku išla v bielom tielku na ostro. Potešenie mali aspoň šoféry okolo cesty, čo dávali patrične najavo klaksónom. Záver je taký, že sme si odchodili 3 km, odbehali 3 km a dodnes sušíme bežecké boty
Keďže na tento deň bola vyhlásená pohotovosť kvôli blížiacemu sa tornádu a vzhľadom na okolnosti prechádzko-behu z minulého dňa sme sa rozhodli pre kario v suchu posilovne.
Bolo to fajn, lebo je tam toľko mašiniek, čo som v živote nevidela a neskúšala, že mi to tornádo prišlo vhod.
1. Schody
- nastavila som si program FAT BURNED
- striedavá intenzita aj rýchlosť
- odšlapala som si 30 minút - 100 poschodí a niečo málo cez 1.500 schodov
- výsledkom boli lýtka v jednom ohni (aj stehná)
2. Rebrík
- rekrík- pás, pod uhlom asi 45 stupňov
- opaskom sa treba pripútať k jeho koncu a ž len prekladať: pravá- ľavá, pravá- ľavá...
Strašná sranda toto asi 1 minútu, potom sa už zo mňa strašne lialo.
Keď som sa nevedela trafiť na "tyčku" tak som pochopila, že mám dosť.
Asi 15 min s krátkymi pauzami.
Telu sa už nechce, pri behu začínam krívať, hlavne pravá noha v kýbli. Pripisujem to celkovej únave. Takže dnes žiadne ďalšie chodenie (iba tak po obchodoch a k vode).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru