Vec sa ma tak. že som to v utorok trochu s kalóriami prehnala (2306 a celkovo aj aj B a S so deň pred tým dobre potiahla), preto som v stredu zaradila taký malý deň. Navyše som bola celý deň v škole a k cvičeniu som sa nedostala, takže aj sacharidy som držala nízko.
Ja to mám nastavené asi takto:
Bielkoviny: 100 g / denne minumum
Tuky: 45 g / denne minimum
a Sacharidy: dávam len po tréningu a pre silovým tréningom. Snažím sa ísť vlny.
Preto aj ten malý príjem včera: B zjedené, aj T, ale kedže som som necvičila tak sú S len okolo 35 g... preto celkový príjem je malý.
Máte nejakú radu ako nato, aby som dala dole body fat?
PS: skúšala som to s nastavením: B: 130 g, T: 60 g a Sach. Vlny (300,200,100,50) ale moc to nešlo...
Nech som včera akokoľvek chcela zapísať tréning- nedostala som sa k tomu...
Ráno o 7:00 som už cvičila, potom kozmetika, nákup, meranie tuku, dvojhodinové upratovanie bytu, varenie, pečenie a na záver 6 hodín za volantom... Fakt sa nedalo
Ale tréning bol SUPER! (19.11.2015)- štvrtok
1. DREP:
7 x 45 kg
5 x 50 kg
3 x 55 kg
7 x 47 kg
5 x 52 kg
3 x 57 kg
- pauzy som skrátila na 3 minúty (stále je tam regeneračná rezerva)
- snažila som sa o dobrú techniku a dostatočnú hĺbku
- nabudúce v kľude prihodím ďalšie 2 kg (dnes svalovica nie je)
2. A BRADLÁ:
3 x 6
- s čiernym bandom ako dopomoc
- no, ľahké to nebolo, ale dalo sa
2. B SPÚŠŤANIE SA NA HRAZDE:
3 x 6 + retrakcia lopatiek
- ako imitácia zhybu, keďže regulérny zhyb bez výskoku neurobím
- a toto teda bolelo a dnes to bolí tiež
- pauzy medzi A a B 75 sekúnd
3. A SPLIT SQUAT:
6 x 6 kg 1R
6 x 8 kg 1R
6 x 10 kg 1R
- pohodaaa
3. B BICEPS:
3 x 6 15 kg
- s dámskou tyčou
- dalo sa, ale dnes neviem vystrieť ruky.. tak neviem
- tiež pauzy 75 sekúnd medzi A a B
Nooo, a to meranie dopadlo takto:
posledné meranie prebehlo 10.9.2015 a mala som 15,4 % tuku, váha 58 kg, svalová hmota: 48,9 kg
včera, 19.11.2015 sme namerali 13,4% tuku a 56,8 kg váha, svalová hmota: 49,2 kg
Bolo to meranie caliperom.
Teším sa moc a je to pre mňa motivácia makať ďalej.
Strava:
Kalorický príjem: 1 202 Kcal
B: 99,2 g
S: 111 g
T: 38 g
A pročpak chceš hubnout? 15% bodyfat je celkem málo. Když si vezmu, že bys chtěla závodit v bikini fitness, tak tam mají závodnice řekněme okolo 10%
Některé zdroje uvádějí, že 10% bf mají závodnice v kulturistice, ale to se shodneme, že je blbost.
Ide o to, že mojim cieľom sú viditeľné brušné svaly- čo teraz ešte nie su tak ako by sa patrilo... a chcela by som dosiahnuť aj pletence na stehnách. To je také moje meradlo. Po včerajšom meraní (13,4% tuku) viem, že to ešte nie je ono. Tak preto by som chcela dať dole nejaký ten podkožný tuk. A samozrejme s ohľadom na to, že by som na jar chcela súťažiť. Takže nechcem urobiť zázrak za týždeň, ale v kľude (nie drasticky) sa dopracovať k celoročne dobrej forme. V júni (24.7.2015) som bola na meraní, kde som mala 12,6 % tuku /váhu 56,6 kg/ svalová hmota 49,5 kg.
A tiež to ešte nebolo to, s čím by som sa uspokojila...
PS: Keď budem môcť pridám foto, aby si vedel o čom hovorím
chtěl ten můj "krám" co mám doma, mi ukazuje, že mám kosterního svalstva něco přes 30 kg...
a k tomu poslednímu videu... to jsou teda dlouhý nohy komentářů k technice se radši zdržím, když jsou tady na slovo vzatí odborníci... (jako že ten postoj bych klidně rozšířil, když jedeš na sílu a máš takové nohy), ale taková videa sem určitě dávej i když by to chtělo ještě jednu kameru zboku
chtěl ten můj "krám" co mám doma, mi ukazuje, že mám kosterního svalstva něco přes 30 kg...
Zabehni si niekam na meranie.. Buď cez INBODY alebo caliperom nech ťa niekto premeria. Výsledky budú uspokojivejšie a určite aj presnejšie ako na domácej osobnej váhe
BTW... bola som v jeden deň na meraní prístrojom inbody a aj na calipery a výsledky sa zhodovali (odchýlka bola pár gramov), takže si myslím, že to +/- sedí.
Vlk: nemůžeš porovnávat množství svalů z výpočtu: 56,8 - 56,8x0,134 = 49,1888, což je velmi hrubý odhad v porovnání s výpočtem z inbody.
Výpočet u Danky je samozřejmě nesmysl už jen proto, protože nepočítá s hmotností kostry atd.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru