Dnešný tréning bol zas skvelý, aj keď som nebola v našej domácej posilke. Klasické komerčne fitko... ale odcvičila som si všetko čo som potrebovala, dokonca aj trošku viac
1. DEADLIFT:
7 x 57,4 kg
5 x 62,4 kg
3 x 67,4 kg
7 x 60 kg
5 x 65 kg
3 x 70 kg
- pauzy 3 minúty
- bez magnézka
- 3-ky s opaskom
- ľahúčke to bolo
2 A. PRESS:
6 x 22,4 kg
6 x 22,4 kg
6 x 25 kg
- keďže v tejto poosilke sú len 2,5 kg a 1,2 kotúče a tých 22,4 bolo ľahkých tak som priložila viac ako som chcela a dobre som urobila- ĽAHKÉ
2 B. PRÍŤAHY s 1R:
6 x 16 kg
6 x 18 kg
6 x 18 kg
- tých 18 už bolo na hrane ale dala som to
- pauzy 75 sekúnd medzi A a B
3 A. HYPEREXTENZIE:
6 x 10 kg
6 x 15 kg
6 x 15 kg
- ťažšie sa držal ten kotúč ako robili hyperextenzie
3 B. TLAKY NA RAMENÁ S 1R:
6 x 8 kg
6 x 10 kg
6 x 10 kg
- v sede na lavičke, opretý chrbát
- aj tie 10-ky boli ok, prihodím
--------------------------------------------------------------------------
Nebolo v pláne, ale bola chuť aj nálada, takže som si dala ešte aj brucho:
DVÍHANIE NOH VO VISE:
2 x 6 - s vlastnou váhou
SKRACOVAČKY NA ŠIKMEJ LAVICI
2 x 6... 7 kg 1R
- jednoručka vo vystretých rukách
Naposledy upravil Danka_angel dne po listopad 23, 2015 7:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Včera som prišla zo školy až o ôsmej večer a tak som si po skúške naordinovala voľný deň.
Takže len strava 24.11.2015:
1 119 Kcal
B: 125 g
S: 87,2 g
T: 27 g
Dnes bol aj tréning a celkom to šlo. Uvidíme zajtra, lebo naposledy som po tomto tréningu mala svalovicu ešte tri dni...
25.11.20015
1. DREP:
7 x 47 kg
5 x 52 kg
3 x 57 kg
7 x 50 kg
5 x 55 kg
3 x 60 kg
- pauzy 3 minúty
2. A) BRADLÁ
3 x 6
- s čiernym bandom ako dopomoc
- moja slabina
2. B) SPÚŠŤANIE na hrazde
3 x 6
- imitácia / negatívna fáza zhybu
- s retrakciou lopatiek
- ťažké, zhyb stále v nedohľadne, ale zdalo sa mi to na pocit jednoduchšie ako minule
- pauza 75 sekúnd medzi A a B
3. A) SPLITSQUAT:
6 x 10 kg 1R
6 x 10 kg 1R
6 x 12 kg 1R
- nabudúce rovno začnem s 12 kg 1R a možno na poslednú sériu prihodím
3. B) BICEPS
3 x 6 - 16 kg
- dámska tyč + 1 kg
- bolo to tak akurát
STRAVA:
1 333 Kcal
B: 86,1 g
S: 147 g
T: 41,8 g
Naposledy upravil Danka_angel dne čt listopad 26, 2015 12:55 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
pěkné botky na dřepy, a vůbec celý outfit a co ta sobotní mrtvola? vidím tam nějaké touch&go a ještě takové mohutné podložky... asi že cizí fitko ale máš tam pořád velkou rezerevu, takže žádný problém.
pěkné botky na dřepy, a vůbec celý outfit a co ta sobotní mrtvola? vidím tam nějaké touch&go a ještě takové mohutné podložky... asi že cizí fitko ale máš tam pořád velkou rezerevu, takže žádný problém.
No, máš pravdu. Bola som za rodičmi v Prešove a tak som si bola odtrénovať v komerčnom fitku, kde nie je dovolené magnézko, nie je tam miesto na mrtvolu a na zem sa tam kotúče nesmú pokladať... celé zle.
Outfit je odmena za pokrok (a tak trošku motivácia)- radosť si treba urobiť, že?
Rezeva tam je, to máš pravdu. Aj keď dúfam, že sa mi podarí dodržať techniku aj pri vyšších váhach.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru