|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tradewind

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olimpia

|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 11:32 pm Předmět: |
|
|
A to tak, že raw, ty brďo... wow _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 11:43 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | Dneska jsem si dal na bench 5*160, sice tam byla jeste rezerva, ale i tak jsem mel radost z maleho osobacku. |
Super výkon.Viděl jsem Tvůj BP ala 3x170 a tam byla rezerva taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po leden 22, 2007 7:04 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Tradewind napsal: | Dneska jsem si dal na bench 5*160, sice tam byla jeste rezerva, ale i tak jsem mel radost z maleho osobacku. |
Super výkon.Viděl jsem Tvůj BP ala 3x170 a tam byla rezerva taky. | Asi tak. Takže Tradeowejch 5x160 vůbec neberu, protože tam mělo bejt aspoň 6x170 ale jinak samozřejmě klaním se pane benčař .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
001jony
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Olimpia napsal: | | Tradewind napsal: | Dneska jsem si dal na bench 5*160, sice tam byla jeste rezerva, ale i tak jsem mel radost z maleho osobacku. |
krista a mna z tej vahy a opakovani ide prizabit na mrtvole,neuveritelne zavidim |
No ano to ja tiez ... Bench mam 100kg.. 3x mrtvola 135kg -aspon daco ... mam 16 rokov ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: čt leden 25, 2007 11:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: čt leden 25, 2007 11:33 pm Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | 001jony napsal: | | Olimpia napsal: | | Tradewind napsal: | Dneska jsem si dal na bench 5*160, sice tam byla jeste rezerva, ale i tak jsem mel radost z maleho osobacku. |
krista a mna z tej vahy a opakovani ide prizabit na mrtvole,neuveritelne zavidim |
No ano to ja tiez ... Bench mam 100kg.. 3x mrtvola 135kg -aspon daco ... mam 16 rokov .... |
tak byt tebou,tak bych to posilovani zabalil.Davat v 16 jenom3*100 na bench,to je ostuda... |
To "Broken"
Co je ostuda, to ze niesme vsetci dokonaly? napr ja mam 19 a na bench davam max 110kg (a nehambim sa zato)
A prepac za vyraz, ale iba debil , moze take nieco napisat, ze zabalit . Si sponem ako si zacinal, tak ako asi kazdy , urcite si nedaval 100kg vahy hned .
Kto ma pochopil vie ocom hovorim. _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 25, 2007 11:35 pm Předmět: |
|
|
Dome-V: Akurat, ze ty si vobec nepochopil Brokena _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ebenezum
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 11:36 pm Předmět: |
|
|
Dome-V: Ironie, to je previt _________________ crashpc: "rozkopat bandě hajzlů hlavy (nerozkopat taky) je umění. ale zmáčknout spoušť je uplně jednoduchý...."
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: čt leden 25, 2007 11:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 25, 2007 11:39 pm Předmět: |
|
|
olimpia: momentalne si treti od spodu
Dome-V: Proste to myslel ironicky + este je tu aspekt reakcie na tzv. "honenie si brka", ale ten sa mi nechce rozpisovat. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|