Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olimpia

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2007 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
olimpia: momentalne si treti od spodu
Dome-V: Proste to myslel ironicky + este je tu aspekt reakcie na tzv. "honenie si brka", ale ten sa mi nechce rozpisovat.

ale mam stupajucu tendenciu tak som spokojny,nieco malo ale predsa
Mathaus

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvola 190, uz se blizim ke 200, ale jsem nemocnej, takze na chuj. Bench 22x100, 103 kliku ale takovejch jakoze rado by kliku. Drep sel nahoru 3x170.Tlaky s velkou osou za hlavou v sede, 5x90. Jo a premisteni 115kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
mrtvola 190, uz se blizim ke 200, ale jsem nemocnej, takze na chuj. Bench 22x100, 103 kliku ale takovejch jakoze rado by kliku. Drep sel nahoru 3x170.Tlaky s velkou osou za hlavou v sede, 5x90. Jo a premisteni 115kg.
....není nepoměr mezi BP a DL??? s takovýmBP bys měl mít DL daleko za 200 kg...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
brut

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oni vůbec ty některý"osobáky"na netu,to je kapitola sama pro sebe!
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

brut napsal:
Je to holt jako v životě no. Lidi jsou ulhaný a vymejšlej si a nebo aspoň "přibarvujou" Vidim to dnes a denně v posilovně. 15cm benče dráha jak u delšího dotlačování navíc sparing pomáhá tolik že vlastně jede přítahy v předklonu...Pak z toho maník vyleze a vítězně zařve "120 jo novej rekord" přitom by dal tak s bídou stovku kdyby to bylo košer opakování...CHlapy jsou velký mastiči ega.
brut

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
brut napsal:
Je to holt jako v životě no. Lidi jsou ulhaný a vymejšlej si a nebo aspoň "přibarvujou" Vidim to dnes a denně v posilovně. 15cm benče dráha jak u delšího dotlačování navíc sparing pomáhá tolik že vlastně jede přítahy v předklonu...Pak z toho maník vyleze a vítězně zařve "120 jo novej rekord" přitom by dal tak s bídou stovku kdyby to bylo košer opakování...CHlapy jsou velký mastiči ega.

Naprosto souhlasim!
Broken

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dome-V napsal:
Broken napsal:
001jony napsal:
Olimpia napsal:
Tradewind napsal:
Dneska jsem si dal na bench 5*160, sice tam byla jeste rezerva, ale i tak jsem mel radost z maleho osobacku.

krista a mna z tej vahy a opakovani ide prizabit na mrtvole,neuveritelne zavidim

No ano to ja tiez ... Bench mam 100kg.. 3x mrtvola 135kg -aspon daco ... mam 16 rokov ....

tak byt tebou,tak bych to posilovani zabalil.Davat v 16 jenom3*100 na bench,to je ostuda...

To "Broken"
Co je ostuda, to ze niesme vsetci dokonaly? napr ja mam 19 a na bench davam max 110kg (a nehambim sa zato)
A prepac za vyraz, ale iba debil , moze take nieco napisat, ze zabalit . Si sponem ako si zacinal, tak ako asi kazdy , urcite si nedaval 100kg vahy hned .
Kto ma pochopil vie ocom hovorim.

no vidis to,mas teprve 19,tak az budes mit treba 20,tak ti neco jako ironie nebude cizi .Ja si na svuj zacatek vzpominam moc dobre.poprve jsem se do pisilovny dostal prave v 16 a mel zhruba 50kg a o neco vic jsem tlacil i na benchi,zkratka bodybuilder vysekanej az na kost
Jedine co me porad v techto topicich udivuje,jsou zastupy 15-16 letych mladych silaku,kteri tlaci pres stovku na bench,tahy se jim pohybuji kolem
kolem 200 a o drepu radsi ani nemluvim.Ja nerikam,ze takovy mladici neexistuji.Vim,ze urcite ano a ja jim fandim,ale jsou to spise vyjimky potvrzujici pravidlo,ktere se ve fitku kam chodim nebo jsem chodil,nevyskytuji a tak vychazim z toho,co vidim kolem sebe a taky hlavne nejsem najivni a vim,co dokaze udelat s cisly mlady vek a anonymita
Mathaus

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lift: Vidis a to ja si porad myslim jak muj bench nestoji za nic a jsem spokojeny s mrtvolou. Vime kde je problem, jsou to moje zada. Nohy jsou v klidu a stejne je to i pro drep. Nohy nejsou problem, ale spodek zad to neudrzi. Snazim se to napravit, protoze to je jedine co me brzdi. Jinak bench necvicim, jednorucky a nejake kladky ano, ale ne bench, nelepsim se a nelepsim. Pozvedy jsou taky v pohode, nepouzivam trhacky ani nic jineho. Uchop v klidu, ale ty zada..... A vaha je 89kg pri 178cm. Posledni mereni 8%tuk. Jinak miluju veslovani. Tim ted travim vetsinu casu, kdyz se mi nechce zvedat zelezo. 10km 37min42s

Naposledy upravil Mathaus dne pá leden 26, 2007 12:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
Lift: Vidis a to ja si porad myslim jak muj bench nestoji za nic a jsem spokojeny s mrtvolou. Vime kde je problem, jsou to moje zada. Nohy jsou v klidu a stejne je to i pro drep. Nohy nejsou problem, ale spodek zad to neudrzi. Snazim se to napravit, protoze to je jedine co me brzdi. Jinak bench necvicim, jednorucky a nejake kladky ano, ale ne bench, nelepsim se a nelepsim. Pozvedy jsou taky v pohode, nepouzivam trhacky ani nic jineho. Uchop v klidu, ale ty zada.....
...mít v pořádku záda a silný nohy...spodek zad udrží při treninku daleko za 300 kg...u mě problém nohy a bohužel - teď mnohem větší průser jsou záda....
Mathaus

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebo bude problem v technice. Nez jsem onemocnel jsem zkousel predklony na napnutych nohach a to 2x5x140kg. To mi problem nedelalo, ale jakmile to ma byt DL; tak to nestoji za nic. Nekde bude asi chyba.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench - 60
Mrtvola - 80
Dřep - nevím, nezkoušel jsem, ale ve středu jsem celkem obstojně dával 70

Jinak dneska jsem na tlaky vsedě (máme na to takovou mašinu. Nevim, jak se tomu nadává) pětkrát vytlačil 130 kg, což sám nechápu.
Dome-V

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aratan napsal:
Bench - 60
Mrtvola - 80

Jinak dneska jsem na tlaky vsedě (máme na to takovou mašinu. Nevim, jak se tomu nadává) pětkrát vytlačil 130 kg, což sám nechápu.

130kg nesekol si sa
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dome-V napsal:
Aratan napsal:
Bench - 60
Mrtvola - 80

130kg nesekol si sa

Princip několika kladek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Dome-V napsal:
Aratan napsal:
Bench - 60
Mrtvola - 80

130kg nesekol si sa

Princip několika kladek

dvou
STAKOCMA

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tlak s vc pred hlavou 4x5 se 105 na MP

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: