|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 10:01 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | tady vsichni hazeji ukrutny cisla, jaky svet nevidel, tak pridam neco aktualniho pro pobaveni, ale je to aspon oficialne uznany
BW: 90,7
BP: 105
SQ: 145
MT: 165
|
dobrý Conane...aspoň to jsou reálný čísla...motivace do budoucna ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
Conan: Aky si stary? To bolo na sutazi?
soorbso: pekna mrtvola, priberies a zas to pojde vsetko hore... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 10:23 am Předmět: |
|
|
Tak moje maxka.
BW: 92kg (naposled, tohle cislo uz nechci nikdy v zivote videt)
bench: nevim, tipuji, ze 100-105 dam v pohode, kdyz sem dal nedavno 5x4 opakovani s90kg. (drive 135)
mrtvola: pred mesicem a neco jsem jeste vytahl 180 se svoji home made cinkou, ted predpokladam, ze to slo trochu dolu (mozna je to ale spatny predpoklad, co ja vim, brzy se uvidi :) )
(drive 220)
drep: nevim, s 80 kg dam bez problemu 4x16 reps ass to grass, naposledy, kdyz jsme jel drep ve fitku (tak pred 6-8 tydny) jsem dal myslim 135x3, takze tech 145 bych mooozna 1x dal (drive, vlastne sem to nikdy nezkousel, ale tipoval sem se tenkrat na 180 )
Naposledy upravil Draper dne ne červenec 08, 2007 10:24 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 10:29 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tak moje maxka.
BW: 92kg (naposled, tohle cislo uz nechci nikdy v zivote videt)
bench: nevim, tipuji, ze 100-105 dam v pohode, kdyz sem dal nedavno 5x4 opakovani s90kg. (drive 135)
mrtvola: pred mesicem a neco jsem jeste vytahl 180 se svoji home made cinkou, ted predpokladam, ze to slo trochu dolu (mozna je to ale spatny predpoklad, co ja vim, brzy se uvidi :) )
(drive 220)
drep: nevim, s 80 kg dam bez problemu 4x16 reps ass to grass, naposledy, kdyz jsme jel drep ve fitku (tak pred 6-8 tydny) jsem dal myslim 135x3, takze tech 145 bych mooozna 1x dal (drive, vlastne sem to nikdy nezkousel, ale tipoval sem se tenkrat na 180 ) |
jojo, hlavně ať výkony co nejvíc lítaj:) _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
Já konečně zatlačil na bench 80
A u dřepu sérii (8x) s 90 kg. Aspoň něco.
Mrtvolu nevim, teď ji necvičím, protože jsem zjistil, že ji svičím úplně debilně, tak budu ladit techniku nebo se na to vyseru úplně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 4:44 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | SCHWACA napsal: | Tady se furt všichni vytahujou
BW: 102
BP: 3x140
Drep : 5x170
MT: 3x220 (to si uz nejsem jistý, možná to bylo víc) |
nemělo by tohle bejt aktuální? |
nee nemělo, jsou to osobáky a ne aktualni formy
Ted nemam špek za krkem, bauch a tlusty hnaty, tak neni za co se zapřít a rvát takový váhy
|
|
| nahoru |
|
 |
merlin

|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 4:44 pm Předmět: |
|
|
3 km poskakováni s francouzskými holemi v jednom kuse _________________ Stay strong and never give up in life.
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | Tady se furt všichni vytahujou
BW: 102
BP: 3x140
Drep : 5x170
MT: 3x220 (to si uz nejsem jistý, možná to bylo víc) |
HEZKÝ!Nelákalo tě někdy vyzkoušet max.pro 1op?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 7:30 pm Předmět: |
|
|
v patek jsem dal 450g steak... zatim rekord ale cejtil jsem veeelkou rezervu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Pat

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | v patek jsem dal 450g steak... zatim rekord ale cejtil jsem veeelkou rezervu |
Jis vubec jeste neco jinyho krome steaku? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | Aratan napsal: | Já konečně zatlačil na bench 80
A u dřepu sérii (8x) s 90 kg. Aspoň něco.
Mrtvolu nevim, teď ji necvičím, protože jsem zjistil, že ji svičím úplně debilně, tak budu ladit techniku nebo se na to vyseru úplně. |
polaď techniku |
asi jn. Já blbec to cvičil tak, že nohy jsem zapojoval minimálně a jen se s činkou předkláněl dopředu a dozadu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|