|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 7:45 am Předmět: |
|
|
kouba sexy beast:
mám přetržený přední křížový a vnitřní postranní vaz a musim zaklepat, protože dnes (5 let po operaci) mi to skoro neomezuje, i když si samozřejmě pořád dávám pozor. Ze začátku si dávej bacha, při dřepech bude to koleno hodně nestabilní! Mě se to koleno do roka po operaci dvakrát nějak bloklo, bolest jak prase a rozhýbávali mi to až v nemocnici. Nepřeju nikomu!
Aby to nebylo úplně OT, tak jako svůj malej osobáček považuju pondělní raw dřepy 3 x 3 180 kg. Všechno ještě s velkou rezervou. Kdyby to viděli doktoři.
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 10:31 am Předmět: |
|
|
Já mám s kolenama problém taky a dřepy na lavičku se ukázaly jako vhodná alternativa.
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 2:06 pm Předmět: |
|
|
Tlak ve stoje 1op 100kg
těl.váha 90kg
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 2:38 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | brut napsal: | Tlak ve stoje 1op 100kg
těl.váha 90kg |
vyraz nohama nebo cistej tlak? pokud to druhy tak teda uff |
Malé pokrčení kolen.
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Kolik, že to máš ten benč? Nevím jestli jsi to sem někdy psal, jestli jo tak mi to uniklo. |
2x140 raw, vic jsem nikdy nedal _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 4:54 pm Předmět: |
|
|
Babovka : Nějak mi uniká smysl tvýho příspěvku... _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|