|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Aratan2

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
| jaross napsal: | novy osobak:
mrtvy tah jednou rukou 105kg |
Jednou rukou? co to je? _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PapradIsMyName
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 7:09 pm Předmět: |
|
|
mozno sa pomylil a chcel napisat ze dava 105kg na kick back :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 7:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jaross
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
co ste nikdy neskusali mrtvy tah jednou rukou?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
Upřímně to ste nikdy neslyšeli o mrtvole jednou rukou?Stačí pročíst tenhle topic.Nejdřív čtěte pak se vyjadřujte. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:13 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Bazzy napsal: | Dneska rotoped skoro 10 minut |
Nevěřím... Tady si všichni jenom vymýšlí.... | Já bych mu věřil, protože v přechodném období taky jezdín spinning (i jako instruktor)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:29 pm Předmět: |
|
|
| jaross napsal: | novy osobak:
mrtvy tah jednou rukou 105kg | To není vůbec špatné! Jak to držíš? S trhačkami nebo jenom palčákem?
Pro ty, kteří neví co to je, tak se tento cvik dříve poměrně často používal a dnes jej i u nás ve vzpírárně vidím občas někoho používat. Používá se střídavě tak, že zvednu pravou, položím, vystřídám ruce a zvednu levou, atd.
Perlička na závěr. Olympijský vítěz z Tokia Hans Zdražila dělal strašně často cviky jako trh jednoruč, pozved jednoruč, atd. Dělal taky výskoky jednonož a při výšce cca 178 cm dokázal jednonož z místa vyskočit a zavěsit se na obručku koše. Nevím, jestli bych to sám dokázal a to mám o 6 cm víc, ale spíše ne. Tak mně napadá, že to vyzkouším, až budu v tělocvičně.
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:31 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | weightlifter napsal: | | kulíšek napsal: | | Bazzy napsal: | Dneska rotoped skoro 10 minut |
Nevěřím... Tady si všichni jenom vymýšlí.... | Já bych mu věřil, protože v přechodném období taky jezdín spinning (i jako instruktor) |
Já jezdím furt a ráda... Dneska jsem rotopedovala po tréninku celých 25 minut.... | Vždyť to pořád říkám, že jsi jedinečná
|
|
| nahoru |
|
 |
jaross
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:35 pm Předmět: |
|
|
weightlifter
normalne chytim velku cinku do stredu a zdvihnem ju bez trhaciek a bez vsedkeho...
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: út listopad 13, 2007 5:19 pm Předmět: |
|
|
Dneska 2x 95 benchpress. Za pár let mám v kapse světovej rekord. _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|