|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
venca.v

|
Zaslal: st duben 16, 2008 5:08 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | venco já dělam bench.Ty ne.Poslední slovo na tohle téma odteď se jen budu smát tvým výrokům |
Asi budu muset nahrat video
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
poldi

|
Zaslal: st duben 16, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | poldi napsal: | | ja myslim ze ten vencov bench je slusny..problem je v tom ze jeho ego trosku predbieha realitu.. |
Uz se radsi nebudu vyjadrovat, clovek napise svuj vykon a dozvi se ze je autorita na bench a srovnava se s mendelsonem, radsi nic |
ja som nic o autorite ani o mendelsonovi nepisal..
tvoj vykon sem pises kazdy druhy tyzden a cakas ze seci spadnu z noh a budu pisat aky si uzasny a ze vsetci chcu byt ako ty..
ale to si bohuzial na zlom fore..
vykony sem pise tisic dalsich ludi a nikomu inemu nenadavaju..cim to asi bude _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st duben 16, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
........to co tu predvadite tomu se musi lidi smat.......tak ze legrace tu je..... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st duben 16, 2008 5:15 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | venca.v napsal: | | poldi napsal: | | ja myslim ze ten vencov bench je slusny..problem je v tom ze jeho ego trosku predbieha realitu.. |
Uz se radsi nebudu vyjadrovat, clovek napise svuj vykon a dozvi se ze je autorita na bench a srovnava se s mendelsonem, radsi nic |
ja som nic o autorite ani o mendelsonovi nepisal..
tvoj vykon sem pises kazdy druhy tyzden a cakas ze seci spadnu z noh a budu pisat aky si uzasny a ze vsetci chcu byt ako ty..
ale to si bohuzial na zlom fore..
vykony sem pise tisic dalsich ludi a nikomu inemu nenadavaju..cim to asi bude |
Na to si asi kazdej odpovi sam
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st duben 16, 2008 5:40 pm Předmět: |
|
|
dnes mrtvý tah 270 kg _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: st duben 16, 2008 5:43 pm Předmět: |
|
|
Tom.K.: moc pekny, gratuluji _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st duben 16, 2008 5:55 pm Předmět: |
|
|
Super výkon _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: st duben 16, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | jacob s. napsal: | | daymoon napsal: | | venca.v napsal: | byste mi tam rozbili drzku , ne, ja o tohle nestojim | Co to kecáš? Ty máš strach? |
A když my nebudeme stát o to, abys sem psal, přestaneš? On o to totiž vůbec nikdo nestojí ;-) |
Nebyla by tu zadna zabava, kdyby se furt vsichni placali po ramenou a rikali si jak sou dobry, to by nemelo cenu, tohle je aspon naky pozdvizeni , nebejt hadani, tak je tu polovina prizpevku, ani ne |
To by bylo tak smutný!! Venco.... Radši nic :-) Benč máš slušnej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st duben 16, 2008 6:33 pm Předmět: |
|
|
ChickenEater and Poman: díky kluci  sice by mi to na soutěži neuznali, ale vyrval jsem to... _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st duben 16, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
Tom.K.
Pekny, pro sebe ty i ne cisty provedeni maji smysl :) pekny osobacek.
Jen tak pro info Mirek Dusin ve 22 (vaha kolem 90) v trojboji morava dal mrtvolu 280kg tusim, taky se nezda klucina
Naposledy upravil Arnie_one dne st duben 16, 2008 8:05 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
kakanek

|
Zaslal: st duben 16, 2008 8:37 pm Předmět: |
|
|
je zajímavý si to tu pročíst kdo kolik dává a hlavně kolik mu to přitom je (to hlavně) -škoda že neni soutěž v chlubení kolik kdo dáva a kolikmu to přitom je..to by byl strašnej souboj ale přihodim taky něco..konečně sem se nějak tak srovnal a snažim se pravidelně cvičit takže sem na svuj oblíbeny cvik - bicepsové zdvihy na střídačku v sedě dal 8 x s 45kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: st duben 16, 2008 8:41 pm Předmět: |
|
|
niet nad pravidelné cvičenie, robí zázraky _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
kakanek

|
Zaslal: st duben 16, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | maria napsal: | niet nad pravidelné cvičenie, robí zázraky | Přesně moje řeč. Já už půl roku pravidelně cvičím zadržování ranní moči a dnes poprvé jsem ji udržel. Není nad pravidelné cvičení |
ja myslel že pravidelně cvičíš svojí pravačku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|