|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
witus

|
Zaslal: út duben 15, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
proc se porad ohanis Mendelsonem ? a pak se ho este pokusis shodit tim, ze zvedne 3x vic nez svoji hmotnost, ale zase v dresu, ve kterym ty bys dal urcite 300kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
rumun deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st duben 16, 2008 12:45 am Předmět: |
|
|
No to je debata....CO TO TADY PREDVADITE????
Jeden vůl pise ko-ko-ti-ny a vy vsichni hned musite vsichni s nim jit do sporu???
BUDTE normalni.... kaslete na to*a17* _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st duben 16, 2008 1:31 pm Předmět: |
|
|
Jj venouši o mym benchi se tu nebudu bavit : za a)to neni muj rekord takže to v tomhle topicu nemá co dělat a za b) s člověkem co tenhle cvik neumí provádět to opravdu nemá cenu.Srovnávat se s Mendelsonem a Koubou opravdu neni na místě. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st duben 16, 2008 2:19 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Jj venouši o mym benchi se tu nebudu bavit : za a)to neni muj rekord takže to v tomhle topicu nemá co dělat a za b) s člověkem co tenhle cvik neumí provádět to opravdu nemá cenu.Srovnávat se s Mendelsonem a Koubou opravdu neni na místě. |
Ja se rovnam s mendelsonem???, ja rikal ze zvedne 3nasobek svoji vahy a uz se s nim rovnam, ty vole to je moc , a jestli je podle tebe umet bench to co predvadis na videu, tak to teda nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 16, 2008 2:23 pm Předmět: |
|
|
venco, neplánuješ se zúčastnit nějakého RW tréninku? Já myslím, že by stálo za to, aby se smazala nedorozumnění a mohlo se postupovat s ukázkou. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 16, 2008 3:18 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | venco, neplánuješ se zúčastnit nějakého RW tréninku? Já myslím, že by stálo za to, aby se smazala nedorozumnění a mohlo se postupovat s ukázkou. |
To by bolo pekné, zaslúži SI POZVáNKU. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st duben 16, 2008 3:22 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | venco, neplánuješ se zúčastnit nějakého RW tréninku? Já myslím, že by stálo za to, aby se smazala nedorozumnění a mohlo se postupovat s ukázkou. |
byste mi tam rozbili drzku , ne, ja o tohle nestojim
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 16, 2008 3:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: st duben 16, 2008 3:30 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | venca.v napsal: | byste mi tam rozbili drzku , ne, ja o tohle nestojim | Co to kecáš? Ty máš strach? |
A když my nebudeme stát o to, abys sem psal, přestaneš? On o to totiž vůbec nikdo nestojí ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st duben 16, 2008 3:32 pm Předmět: |
|
|
 venco já dělam bench.Ty ne.Poslední slovo na tohle téma odteď se jen budu smát tvým výrokům _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: st duben 16, 2008 4:08 pm Předmět: |
|
|
ja myslim ze ten vencov bench je slusny..problem je v tom ze jeho ego trosku predbieha realitu.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st duben 16, 2008 4:52 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | daymoon napsal: | | venco, neplánuješ se zúčastnit nějakého RW tréninku? Já myslím, že by stálo za to, aby se smazala nedorozumnění a mohlo se postupovat s ukázkou. |
byste mi tam rozbili drzku , ne, ja o tohle nestojim |
Ja starej zoldak ti za mirnej poplatek prikreju prdel.............jestli ale ty kluky tady budes jeste srat jako do tedka abych pro tebe usporadal polovojenskej konvoj _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st duben 16, 2008 5:06 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | daymoon napsal: | | venca.v napsal: | byste mi tam rozbili drzku , ne, ja o tohle nestojim | Co to kecáš? Ty máš strach? |
A když my nebudeme stát o to, abys sem psal, přestaneš? On o to totiž vůbec nikdo nestojí ;-) |
Nebyla by tu zadna zabava, kdyby se furt vsichni placali po ramenou a rikali si jak sou dobry, to by nemelo cenu, tohle je aspon naky pozdvizeni , nebejt hadani, tak je tu polovina prizpevku, ani ne
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st duben 16, 2008 5:08 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | ja myslim ze ten vencov bench je slusny..problem je v tom ze jeho ego trosku predbieha realitu.. |
Uz se radsi nebudu vyjadrovat, clovek napise svuj vykon a dozvi se ze je autorita na bench a srovnava se s mendelsonem, radsi nic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|