Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crusher

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes tlaky velké činky ve stoje na čas, 25x80kg/90 vteřin . Inspirován pěknými výkony cíza a spol. na sobotním strongmanovi jsem si chtěl vyzkoušet log lift a jelikož na to nemám vybavení, musel jsem se spokojit s obyčejnou olympijskou činkou. Je mi jasné, že rozdíl mezi kládou a činkou bude, ale alespoň orientačně jsem si chtěl udělat obrázek, jak na tom jsem.
rocky123456

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crusher napsal:
Dnes tlaky velké činky ve stoje na čas, 25x80kg/90 vteřin . Inspirován pěknými výkony cíza a spol. na sobotním strongmanovi jsem si chtěl vyzkoušet log lift a jelikož na to nemám vybavení, musel jsem se spokojit s obyčejnou olympijskou činkou. Je mi jasné, že rozdíl mezi kládou a činkou bude, ale alespoň orientačně jsem si chtěl udělat obrázek, jak na tom jsem.

kulte masakr!

a proc mam 123456?je 6 dilu

WWW.pavelserak.estranky.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crusher napsal:

tak to je moc dobrej vykon... ja jsem zrovna tuhle disciplinu totalne podlela takze mam co zlepsovat tak me napada... nechtel bys tyhle strongman souteze taky ozkouset? myslim ze se svoji silne naprumernou fyzickou kondici i silou bys docela prorazil

Derek Poundstone
HOVADO

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes po dlouhé době dva osobáky

Bench na úzko 140kg
Mrtvola 205kg
Crusher

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rocky123456 napsal:
kulte masakr!

Dík, až to zvládnu s metrákem, tak to teprve bude stát za řeč

CIZOPASNIK napsal:

tak to je moc dobrej vykon... ja jsem zrovna tuhle disciplinu totalne podlela takze mam co zlepsovat tak me napada... nechtel bys tyhle strongman souteze taky ozkouset? myslim ze se svoji silne naprumernou fyzickou kondici i silou bys docela prorazil

Díky cízo, no láká mě to strašně moc, býval bych se přihlásil i v sobotu, ale všiml jsem si toho až na poslední chvíli a pak mi to už bohužel časově nevycházelo. Pokud by se ale do budoucna pokračovalo i na té amatérské bázi, tak bych do toho určitě šel. Problém ale bude jak natrénovat jednotlivé disciplíny, vybavení na to fakt nemám.
s.sman

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Jirka_ taky neměl a jak dopadl.
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crusher: ty tu sice o svych trenincich, strave moc nepises, coz je mozna skoda, protoze tvuj log by byl urcite velmi zajimavy a inspirujici, ale vykony na naturala mas paradni. Uz jsem to mozna rikal, ale opravdu jsi tu na foru jeden z mych velikych vzoru
rocky123456

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper:muzu Ti to potvrdit,jaky kult je..tedy Crusher...jediny co sme delali bylo ze jsme zrali...a silu uz mel kdyz mu bylo 15let..

a proc mam 123456?je 6 dilu

WWW.pavelserak.estranky.cz
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rocky123456 napsal:
Draper:muzu Ti to potvrdit,jaky kult je..tedy Crusher...jediny co sme delali bylo ze jsme zrali...a silu uz mel kdyz mu bylo 15let..

Ja verim. Kdyz tu mel log heavy light, tak jsem jen koukal s otevrenou hubou jaky cisla tam sazi a to jsem neveril, ze je natural. Je to jeden z mala na foru, kterym ty vykony opravdu verim a nemusim mit ani dukaz na videu.

edit: doufam, ze se za tyhle pekna slova budu mit jak v bavlnce, kdyby se nahodou nekdy s klukama s prace objevil u me doma :o)
Crusher

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s.sman napsal:
To Jirka_ taky neměl a jak dopadl.

Svatá pravda, velká motivace

Draper napsal:
Crusher: ty tu sice o svych trenincich, strave moc nepises, coz je mozna skoda, protoze tvuj log by byl urcite velmi zajimavy a inspirujici, ale vykony na naturala mas paradni. Uz jsem to mozna rikal, ale opravdu jsi tu na foru jeden z mych velikych vzoru

Hodně mi lichotíš Drapere ( to já rád ). Čas od času si tu založím nějakej krátkodobější log s určitým konkrétním cílem kvůli motivaci, obdivuju tě, že si tu dokážeš vést log dlouhodobě, já bych na to asi byl moc línej O stravě není moc co psát, je to bída. Jsem dost limitovanej financema a mám co dělat, abych splnil alespoň to nejzákladnější minimum. Jsem rád, že jsem si zhruba před měsícem mohl snad po 5 letech konečně koupit nějaké doplňky výživy
Draper napsal:

edit: doufam, ze se za tyhle pekna slova budu mit jak v bavlnce, kdyby se nahodou nekdy s klukama s prace objevil u me doma :o)

Neboj, budu něžnej

rocky123456 napsal:
jediny co sme delali bylo ze jsme zrali

Zlatý časy, ještě dneska mě bolí pajšl, když si vzpomenu na tu otravu z na slunci patřičně odleželých vajec
kulíšek

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska 60km na horáku po silnici se závodníkem ironmenem.... der masaker.... Kdo zná... Kladno-Beroun a oklikou zpět... Přežila jsem, ale jen tak tak....
jobekr

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2008 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně taky zlepšení na benchi :P
120kg
Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2008 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dneska 20 minut bežící pás po trenálu a za chvilku prubnu rotoped
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2008 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:

Pavel prave udelal jeden z nejdulezitejsich zivotnich kroku
Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2008 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pavelcb napsal:

Pavel prave udelal jeden z nejdulezitejsich zivotnich kroku

to si piš! A jen co dokouřím,jdu šlapat na rotopedu. Pustil jsem dvd (film zvíře) s nějakým černým rváčem (aby byla motivace) a uvidím,kolik dám. Jen aby se ze mě nestal takovej blázen jako s tebe a bazzyho

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: