|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Crusher

|
Zaslal: út červen 24, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
Dnes tlaky velké činky ve stoje na čas, 25x80kg/90 vteřin . Inspirován pěknými výkony cíza a spol. na sobotním strongmanovi jsem si chtěl vyzkoušet log lift a jelikož na to nemám vybavení, musel jsem se spokojit s obyčejnou olympijskou činkou. Je mi jasné, že rozdíl mezi kládou a činkou bude, ale alespoň orientačně jsem si chtěl udělat obrázek, jak na tom jsem. _________________ "Pot šetří krev" - Werner Ilič
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
rocky123456

|
Zaslal: út červen 24, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Crusher napsal: | | Dnes tlaky velké činky ve stoje na čas, 25x80kg/90 vteřin . Inspirován pěknými výkony cíza a spol. na sobotním strongmanovi jsem si chtěl vyzkoušet log lift a jelikož na to nemám vybavení, musel jsem se spokojit s obyčejnou olympijskou činkou. Je mi jasné, že rozdíl mezi kládou a činkou bude, ale alespoň orientačně jsem si chtěl udělat obrázek, jak na tom jsem. |
kulte masakr!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: út červen 24, 2008 8:07 pm Předmět: |
|
|
Dnes po dlouhé době dva osobáky
Bench na úzko 140kg
Mrtvola 205kg _________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crusher

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
Zaslal: út červen 24, 2008 8:33 pm Předmět: |
|
|
Draper:muzu Ti to potvrdit,jaky kult je..tedy Crusher...jediny co sme delali bylo ze jsme zrali...a silu uz mel kdyz mu bylo 15let..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 24, 2008 8:37 pm Předmět: |
|
|
| rocky123456 napsal: | | Draper:muzu Ti to potvrdit,jaky kult je..tedy Crusher...jediny co sme delali bylo ze jsme zrali...a silu uz mel kdyz mu bylo 15let.. |
Ja verim. Kdyz tu mel log heavy light, tak jsem jen koukal s otevrenou hubou jaky cisla tam sazi a to jsem neveril, ze je natural. Je to jeden z mala na foru, kterym ty vykony opravdu verim a nemusim mit ani dukaz na videu.
edit: doufam, ze se za tyhle pekna slova budu mit jak v bavlnce, kdyby se nahodou nekdy s klukama s prace objevil u me doma :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Crusher

|
Zaslal: út červen 24, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | To Jirka_ taky neměl a jak dopadl. |
Svatá pravda, velká motivace
| Draper napsal: | Crusher: ty tu sice o svych trenincich, strave moc nepises, coz je mozna skoda, protoze tvuj log by byl urcite velmi zajimavy a inspirujici, ale vykony na naturala mas paradni. Uz jsem to mozna rikal, ale opravdu jsi tu na foru jeden z mych velikych vzoru |
Hodně mi lichotíš Drapere ( to já rád ). Čas od času si tu založím nějakej krátkodobější log s určitým konkrétním cílem kvůli motivaci, obdivuju tě, že si tu dokážeš vést log dlouhodobě, já bych na to asi byl moc línej O stravě není moc co psát, je to bída. Jsem dost limitovanej financema a mám co dělat, abych splnil alespoň to nejzákladnější minimum. Jsem rád, že jsem si zhruba před měsícem mohl snad po 5 letech konečně koupit nějaké doplňky výživy
| Draper napsal: |
edit: doufam, ze se za tyhle pekna slova budu mit jak v bavlnce, kdyby se nahodou nekdy s klukama s prace objevil u me doma :o) |
Neboj, budu něžnej
| rocky123456 napsal: | | jediny co sme delali bylo ze jsme zrali |
Zlatý časy, ještě dneska mě bolí pajšl, když si vzpomenu na tu otravu z na slunci patřičně odleželých vajec _________________ "Pot šetří krev" - Werner Ilič
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út červen 24, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
Dneska 60km na horáku po silnici se závodníkem ironmenem.... der masaker.... Kdo zná... Kladno-Beroun a oklikou zpět... Přežila jsem, ale jen tak tak.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
Konečně taky zlepšení na benchi :P
120kg _________________ Čeho nedosáhneš silou, toho dosáhneš ještě větší silou, čeho nedosáhneš ještě větší silou, toho dosáhneš kladivem!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 27, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Já dneska 20 minut bežící pás po trenálu a za chvilku prubnu rotoped |
Pavel prave udelal jeden z nejdulezitejsich zivotnich kroku
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá červen 27, 2008 3:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|