To ti presne nereknu jak vysoky to bylo. Pri dvou metrech svoji vejsky jsem mel osu tesne nad jablkama kolen. Mame ve fitku takovou konstrukci kde je to pevne danne a tim ze jsem vysokej tak mi to vyhovuje. Nizsi clovek by to asi nevyuzil.
MalajskyTygr: ja tyhle serie jedu jednou za cas, kdybych se "kousnul" a pro jistotu si vzal pasek tak jich tech 20 asi taky vyzvejknu ale nejak me nelaka to zkouset
ten pomer maxko/vykon na vic reps je u kazdyho jinej, myslism ze se z toho moc odvodit neda, ja bych silove mel na vic, ale treba u drepu obvykle dojedu na kyslik :)
Cizo:
Přesně to jsem chtěl říct. Kdyby jses na to jenom trochu zaměřil tak by jsi jich tam nasázel možná i 30. Ale chápu že je to pro strongmana asi zbytečné, já jsem to jel jenom proto že jsem neměl víc kotoučů.
az me poslechne a koupi si poradny boty na drep tak bych to videl na +10kg a kdyz se nauci v bandazich tak hadam nekde mezi 280-300, ale myslim ze to bude trvat jeste tak rok nez si sezene ty boty
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru