Paradni vykon ... Mam par otazek... max mrtvoly mas kolik? nebo 3rep max.. Dal, co si stacil za ten rok odjet za silove rutiny?
Takhle asi, 11.4.2009 na závodech jsem dřepnul 170 a zatáhnul taky 170 (dřep jen s bandážema). Oba to byly třetí pokusy a ještě tam byla slušná rezerva, hold jsem prostě nikdy nezkoušel doma ve fitku takový váhy a na místě mi 170 přišlo jako magický číslo. Teď jsme pořídili dres, přestal jsem se bát jít do vah a ono to prostě jde..
Na konci května další soutěž, tak uvdíme, na kolik se to všechno vyšplhá.
Jinak k rutinám, před soutěží to byl fomin, kterýho jsem ale přerušil díky zranění. Kolem ledna korte a bench sheiko. Předtim už moc nepamatuju, zkusil jsem i Ivanova, ale ten mi neseděl. A určitě tam byl ještě jednou fomin. Kdyžtak si stačí projet log, tam je všechno od toho sprna
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru