důtky, latexové boty na vysokém podpatku,latexový obleček :D
Jen můj starý Titan a pásek... Já zvedám dvakrát do roka... nechce se mi kupovat nějaké speciální vybavení...
EDIT: jinak jsem zjistila, že jsem loni dala uplně stejně bodů na téhle soutěži a na Pelhřimově ještě o dva více... Sice jsem dala jen 195, ale byla jsem o dost lehčí...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Včera jsem na Slovensku zaokrouhlila svůj mrtvý tah na 200 kg...
hezky, gratuluju. A kolik ted vazis teda? Myslela jsem, zes zas tolik nepribrala, kolem 65 jsi mela i driv, ne?
Driv jsi psala, ze ti dres moc nepridava, kolik das na "pozved nadhozovy"? tedy raw mrtvy tah bez rozkroku a v podpatenkach?
Já to nikdy s dresama moc neuměla... Bohužel...
S nadhozovým pozvedem Tě zklamu... Jediný, který jsem letos šla na tréninku byl trhový a to jenom v celku lehký do max 105x5. Nadhozový ani jiný nedělám vůbec....
Když jsem ale začínala před 4 rokama s trojbojem, chodila jsem klasiku bez dresu. Na uplně prvních závodech jsem takhle dala 160 (myslím, že mě to neuznali, ale dala jsem to...:)) Já se přechodem na sumo spíše zhoršila, ale kdybych zůstala u klasiky, zničila bych si záda...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Potěšil mě novej osobák na mrtvolu 250kg (dík Cizovi za článek o MT-pomohl mě )
A pak ještě taková kravinka 70kg na dřep v jedné serii 55opakování,celkem slušný záběr. (večer snad dodám video)
t.v-89kg
_________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru