_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
pekny, taham stejne - spodek rovny, vrsek ohnuty, technika je ok, zlepsujes se moc pekne, dobre te tam trenujou
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
ja tam teda vidim mirnej "kociciak" a to prehnany zaklaneni dozadu, no nevim nevim
jo, to jsem zapomel, ten zaklon je zbytecne velkej, staci narovnat a stahnout ramena... a taky me stve ze kdyz se na to video divam, tak dostavam krec do trapezu
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
ja tam teda vidim mirnej "kociciak" a to prehnany zaklaneni dozadu, no nevim nevim
To ja delam taky a stale mne nikdo nevysvetlil, proc ne, pripadne proc jo (spis teda asi ne no )
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To ja delam taky a stale mne nikdo nevysvetlil, proc ne, pripadne proc jo (spis teda asi ne no )
Mě říkal chlápek v posilovně, že při tom nadměrným zaklánění se ti ničí dole plotýnky, že je to zbytečný, stačí jen stát rovně a stáhnout ramena. A řekl, že jinak mě z toho budou bolet ve 40 záda jako jeho, protože to tak blbě tak dělal, od tý doby se nezakláním. .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
pekny, taham stejne - spodek rovny, vrsek ohnuty, technika je ok, zlepsujes se moc pekne, dobre te tam trenujou
Jsem rád, že jsi tohle napsal...trochu jsem nad tim přemýšlel jak sme se tenkrát bavili a musim ti dát 100% za pravdu, už taham zas stejně jak dřív, snahou o všechno totálně rovně bych se dostal leda do prd
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru