Mě spíš u vzpěračů zajímá tlaková síla na ramena. Jestli někdy jezdí i klasické tlaky, nebo drtí všechno jen výbušně pushpressy, přemístění a výrazy, a tak. (Tím "jen" nemyslím, že to je snazší.)
Mě spíš u vzpěračů zajímá tlaková síla na ramena. Jestli někdy jezdí i klasické tlaky, nebo drtí všechno jen výbušně pushpressy, přemístění a výrazy, a tak. (Tím "jen" nemyslím, že to je snazší.)
My těm silovým tlakům moc nedáváme.. Jiříka jsem to viděla dělat snad dvakrát (tuším nějakých 120 v serii), jinak výrazové tahy...
Já poslední dobou musím, protože potřebuju zaplácnout tu díru v rameni po operaci... snažím se každý trénink něco přihazovat a zatím jsem tuším na 52x5:)) Nic moc, no... ale já se zlepším
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
A johne nevim, nechci se poustet do nejakeho OT ale v mych ocich proste sypka vykon nesnizuje, beru to tak ze to patri ke sportu a ze sportovec se diky tomu dokaze dostat az na hranici svych moznosti. Coz je (minimalne v mych ocich) dobre.
kdyby to byl natural..tak by to byl zazrak.. tomu bych snad ani neveril :)
Proč ne?
Já si fakt myslím že to je hodně o genech.
Tohle samozrejme 99% lidi neni schopna udelat naturalne :) coz ovsem ani trochu neshazuje hodnotu toho vykonu, ale lidi, nebudte naivni, prosim
kdyz kdokoliv ma hodne dobry vykon tak se hned obracite na sypacku , 190kg na benč pri th 100kg by 4/5 z vas nedali ani s litrama testaku , bo neumite nic jineho nez sedet a kefrat , cviceni kde nic tu nic
PS : neobracim se na zadneho uzivatele ronnie.cz , názor myslen obecně , s nadsázkou a bez urážky
Když už jsem v tom chlubení cizím peřím, tak tu záznam z MČR...
Trh 185, nadhoz 232 (čr rekord)...
TH 121 kg....
O vzpirani se nezajimam, takze ani nevim, v jakych cislech se pohybuji vykony u techto cviku, ale tohle je neuveritelne. Jak tohle kua nekdo muze dostat nad hlavu?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
ajáj teď mám strach abych tu nikoho nezklamal
dám sem odkaz na youtube kde mám dvě videjka..
pokus č.1 : se moc nezdařil..šel jsem na 200 Kg hned po tréninku prsou
pokus č.2 : odpočinul jsem si asi 5-10 minut a bylo to super :-)
P.S.: u prvního pokusu co moc nevyšel jsem se trošku nas... prostě takovej hec k výkonu následujícímu, že to musím dát (i po tréninku prsou)..obě videa jsou neplánované, prostě byla chut a brácha dostal nápad to natočit (za nápad jsem vděčen, je na co vzpomínat)..spontální nápad
tu váhu jsem zvedal lépe "lehčejš" když to bylo plánované..to mi nemusíte věřit..jistě
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 9:03 pm Předmět: Re: ...
muscle3 napsal:
ajáj teď mám strach abych tu nikoho nezklamal
dám sem odkaz na youtube kde mám dvě videjka..
pokus č.1 : se moc nezdařil..šel jsem na 200 Kg hned po tréninku prsou
pokus č.2 : odpočinul jsem si asi 5-10 minut a bylo to super :-)
P.S.: u prvního pokusu co moc nevyšel jsem se trošku nas... prostě takovej hec k výkonu následujícímu, že to musím dát (i po tréninku prsou)..obě videa jsou neplánované, prostě byla chut a brácha dostal nápad to natočit (za nápad jsem vděčen, je na co vzpomínat)..spontální nápad
tu váhu jsem zvedal lépe "lehčejš" když to bylo plánované..to mi nemusíte věřit..jistě
zkus aspoň jedno opakování sám - s heverem za sebou se to těžko posuzuje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru