ahaaa uz vim kdo ses, nejaky tvoje videa sem videl uz predtim, jako na ten vek ses dobrej řizek, ale des zbytecne rychle za vahama, to na tech videich neni moc ukazkovej bench, navic ten sparing tam jede slusne pritahy v predklonu . Radsi 160kg, ale pekne technicky aspon po 8 opakovanich ...
Každej člověk, schopnej prásknout tam 200kg, by si sakra pohlídal aby mu na tu činku nikdo nešahal, z důvodu, že takové video je potom totálně neprůkazné.
Přesto mi něco říká, že sílu máš, ale tímhle to tady nedokážeš.
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 9:10 pm Předmět: Re: ...
Deadlift napsal:
muscle3 napsal:
ajáj teď mám strach abych tu nikoho nezklamal
dám sem odkaz na youtube kde mám dvě videjka..
pokus č.1 : se moc nezdařil..šel jsem na 200 Kg hned po tréninku prsou
pokus č.2 : odpočinul jsem si asi 5-10 minut a bylo to super :-)
P.S.: u prvního pokusu co moc nevyšel jsem se trošku nas... prostě takovej hec k výkonu následujícímu, že to musím dát (i po tréninku prsou)..obě videa jsou neplánované, prostě byla chut a brácha dostal nápad to natočit (za nápad jsem vděčen, je na co vzpomínat)..spontální nápad
tu váhu jsem zvedal lépe "lehčejš" když to bylo plánované..to mi nemusíte věřit..jistě
zkus aspoň jedno opakování sám - s heverem za sebou se to těžko posuzuje.
Tak tak. Chápu že ti sparing řekl že jsi jel krásně sám, ale toto opravdu ne-e.
Síla tam je velká, ale je to ještě hodně daleko do 200, natož 220. Dřepy už ani vidět nechci, asi bych byl zklamaný.
Potenciál je tam určitě velký, ale tudy cesta nevede.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
To je v prdeli viď? Člověk si vybere tejden volno, odpočívá, sbírá síly a neplýtvá semenem....k tomu baští kila hovězího a suplementuje věci z krabic s nevyslovitelnými názvy. A příjde den D. A brácha mu to celý pojebe.
Jo síla tam je, ale já bych byl hodně nasraný že mi na tu činku někdo šahá a určitě bych to neprezentoval jako důkaz toho že to dám. stejně tak jako bych netvrdil nikde že to dám bez toho abych si to odjel pěkně sám, bez sparinga co mi drží činku celou dobu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru