|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so únor 19, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
s týmto nesúhlasím, brať mrtvolu zo stojanu nepovažujem za najšťastnejšie riešenie (viem, že Centopani to tak jazdí:)), pokazí to setup celý:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: so únor 19, 2011 9:43 pm Předmět: |
|
|
Já to beru ze stojanu také a připadá mi to lepší.Už jenom proto,že je mnohem pohodlnější tam dávat kotouče když mají stejný průměr tak je celkem problém je tam nasunout když je ta činka na zemi zvláště když jede člověk pyramidu a po každé sérii přidává závaží.Nebo když si kolem činky namotávám trhačky tak je pohodlnější u toho stát než být skloněný nebo u toho dřepjet.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: so únor 19, 2011 9:49 pm Předmět: |
|
|
ty kotouce sou maly to je fakt, mozna proto ze ten spodek zad trochu do oblouku mam, ale vetsi kotouce bohuzel v posilovne nemame a kdyz si pod to dam kotouce tak se ta ciska skutali dolu, ale u normalnich serii co delam se 110-130 si myslim ze mam ty zada rovnejc, tohle uz bylo docela tezky tak se mi prohly no
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so únor 19, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
no me hlavne to prvni zvednuti ze zeme ani nic neda a kdybych mel jet jeste mrtvolu s tim, ze pri kazdem opakovani tu cinku uplne polozim a pak znova zvednu, tak to vubec neni ono, uplne nejlepsi je, kdyz tu cinku ani nepolozim, to pak de cejtit krasne trapez a vsechno kolem, pak ale kdyz jedu dalsi a dalsi opakovani, tak uz to pokladam s odrazem, spodni zada sou ok a vrch zad krasne bere, jestli to tak je dobre nebo neni je me šumak, kazdej to jede tak jak mu to sedi, to same drepy nepojedu zadkem na paty, abych si odrovnal spodni zada, ale hlavne ze jedu as tu gras ...
|
|
| nahoru |
|
 |
jupe84

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 3:38 pm Předmět: |
|
|
Momentálne síce necvičím, ale ak áno tak pre radosť fullbody štýl.
Výkony z minulého roka, ktoré ma potešili pri váhe 74-78 kg.
sumo deadlift - 3x170 /trhačky, opasok
deadlift - 33x75
trap bar deadlift - 1x170
muscle clean - 2x85
squat - 1x140
zercher squat - 1x120 /opasok
leg press - 172x100
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
Neda mi to, a musim to napsat i sem :) pro vetsinu z vas nic moc, ale ja jsem stastna, ze se mi to konecne pohlo. Posledni osobacek jsem mela 80kg a dala jsem je jen dvakrat v zivote.. kdyz jsem mela zrovna silu. Myslim ze to je tak rok a pul starej osobak.
v patek- celni drep 85kg bez bandazi, jen s paskem. :) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: so únor 26, 2011 11:22 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | Neda mi to, a musim to napsat i sem :) pro vetsinu z vas nic moc, ale ja jsem stastna, ze se mi to konecne pohlo. Posledni osobacek jsem mela 80kg a dala jsem je jen dvakrat v zivote.. kdyz jsem mela zrovna silu. Myslim ze to je tak rok a pul starej osobak.
v patek- celni drep 85kg bez bandazi, jen s paskem. :) |
skvělej výkon !!
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so únor 26, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
| Kublejz napsal: | | WildOrchid napsal: | Neda mi to, a musim to napsat i sem :) pro vetsinu z vas nic moc, ale ja jsem stastna, ze se mi to konecne pohlo. Posledni osobacek jsem mela 80kg a dala jsem je jen dvakrat v zivote.. kdyz jsem mela zrovna silu. Myslim ze to je tak rok a pul starej osobak.
skvělej výkon !! | to je fakt, kdzy si vemu, ze vetsina chlapu ve fitku by mela problem u normalniho drepu s 85 kilama :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so únor 26, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | Neda mi to, a musim to napsat i sem :) pro vetsinu z vas nic moc, ale ja jsem stastna, ze se mi to konecne pohlo. Posledni osobacek jsem mela 80kg a dala jsem je jen dvakrat v zivote.. kdyz jsem mela zrovna silu. Myslim ze to je tak rok a pul starej osobak.
moc pěkný! jak často cvičíš čelní dřepy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 26, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | 1x175kg mrtvej tah při 72,5kg TH (naturálně, nesypu a nikdy jsem nesypal) což je 2,4 násobek mojí hmotnosti, docela spokojenost no ale mohlo by to bejt lepší |
vidíš, sme na tom podobne, ja som dal min. týžden 210 pri okolo 82-3kg. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: so únor 26, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so únor 26, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | WildOrchid napsal: | Neda mi to, a musim to napsat i sem :) pro vetsinu z vas nic moc, ale ja jsem stastna, ze se mi to konecne pohlo. Posledni osobacek jsem mela 80kg a dala jsem je jen dvakrat v zivote.. kdyz jsem mela zrovna silu. Myslim ze to je tak rok a pul starej osobak.
moc pěkný! jak často cvičíš čelní dřepy? |
ten osobacek jsem si davala po experimentu kdy jsem delala drepy jen vepredu 6x tydne po dobu 3 tydnu (3x to byly jen drepy a 3x v ramci beznyho vzperacskyho treninku ), pak jeden tyden jen po-st-a v patek dala ten osobak. Proste mam divny nohy, cim vic drepuju tim lip pro ne. Dlouhodobe to ale bohuzel nejde, tak tento typ treninku budu muset prokladat normalnim 3x tydne. Jen nevim, jestli pro me ma smysl jeste delat drepy vzadu, tam mam osobak bez bandazi 95kg takze zadnej extra rozdil. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so únor 26, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
17x 50 kg JC na sikme, sem si rikal, ty vole 20 jak nic, ale na 15 sem vytuhl a tak tak sem vymackl jeste 2 :))
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|