|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so únor 26, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
jj je to zajimave, ale ja tet skoro kazdej trening jel tlaky s volnou se 100kg a dotykal sem se dole hrudniku a tet sem dal se stejnou vahou multipress a byl sem rad, kdyz sem dal o 4 opakovani mene a jen po nos nez s volnou. Multak nebrat...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
venca.v

|
Zaslal: so únor 26, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | jj je to zajimave, ale ja tet skoro kazdej trening jel tlaky s volnou se 100kg a dotykal sem se dole hrudniku a tet sem dal se stejnou vahou multipress a byl sem rad, kdyz sem dal o 4 opakovani mene a jen po nos nez s volnou. Multak nebrat... |
jj, je to tak, ale my nemame v posilovne stojan na volnou ani volnej bench, je tam jen multipress, i kdyz sem presel z normalniho benche na multipress tak sem tam dal to co sem dal normalne 15x, asi jen 6x, ted uz sem si na to nastesti zvyk a sem na tom tak nejak stejne jako na tom volnym.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne únor 27, 2011 9:44 pm Předmět: |
|
|
tlaky s jednoručkami na predné ramená a vrch prsnych svalov na šikmej lavičke s najvyšším sklonom 10x 24 kg
na prsia to idem normálne, na ramená chodím skorej na mp, jednoručky ma milo prekvapili _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
dnes front squat 140kg 8r nasledne nato 150kg 4r vsade rezerva aspon 1r. Inak vsetko no belt:). BW: 95-6kg. Video neskor uploudnem
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po březen 07, 2011 9:43 pm Předmět: |
|
|
dnes bradlá, posledná seria na opasku +17,5 kg 10 opakovaní a šlo to celkom ľahko _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
maxko - 190kg mrtvej tah
technika ale dost špatná.. teda ne brutálně, ale prostě špatná. Sice bych i těch 200kg vytáhl, ale tam už by ty záda byly super kulatý.... úchop ale totálně v pohodě, držel sem to asi 10s jako nic
zajímavý je to, že jak jsem zkrácenej... jak mám blbou techniku, tak mě v životě po mrtvole v zádech nepíchlo ani nebolelo... nechápu
BW 88kg
teď mě ještě čeká dřep a bench... bench chci tak 115kg určitě... dřep netuším vůbec. Bude to podle toho, kde to budu dělat... s jakou tyčí... jak se vyspím. Dával sem 5x5x 135kg... jinak max 150kg
160kg sem měl cíl, že bych chtěl tohle jaro dát... tak uvidíme. Asi to zkusím v BG kvůli lehkým závažím :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 3:46 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | maxko - 190kg mrtvej tah
technika ale dost špatná.. teda ne brutálně, ale prostě špatná. Sice bych i těch 200kg vytáhl, ale tam už by ty záda byly super kulatý.... úchop ale totálně v pohodě, držel sem to asi 10s jako nic
zajímavý je to, že jak jsem zkrácenej... jak mám blbou techniku, tak mě v životě po mrtvole v zádech nepíchlo ani nebolelo... nechápu
BW 88kg
teď mě ještě čeká dřep a bench... bench chci tak 115kg určitě... dřep netuším vůbec. Bude to podle toho, kde to budu dělat... s jakou tyčí... jak se vyspím. Dával sem 5x5x 135kg... jinak max 150kg
160kg sem měl cíl, že bych chtěl tohle jaro dát... tak uvidíme. Asi to zkusím v BG kvůli lehkým závažím :D |
tak to je hodne dobre na to jakej ses chcipak (samozrejme vtip), skoda ze jsi to nezkousel ve stredu, ta technika by me zajimala, ale kdyz rikas dost spatna, tak to bude urcite naprosto v pohode :)
v BG by bylo 200 jak hovno, takze 160 na drep das, bench jsi mel 5x100 pri nasem spolecnem treninku, takze 115 musi jit taky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
já asi půjdu cvičit v pondělí a ve středu, tak kdybys chtěl, můžeš jít semnou a jistil bys mě na něco =) a ukázal bych ti mrtvolu třeba se 100kg kde mám techniku taky hroznou - nemá smysl to dál psát, musíš to vidět... sice sem krátkej, ale prostě se tam neposkládám tak, abych měl ty záda rovný...
ten dřep... tj fakt o psychice, jaká posilka to bude, jak daleko od zrcadla budu (lol)... a navíc poslední dobou si nejsem vůbec jistej při dřepech tou silou. Sem totiž zas pod 5 opakování nešel asi 4 měsíce...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | maxko - 190kg mrtvej tah
BW 88kg
160kg sem měl cíl, že bych chtěl tohle jaro dát... tak uvidíme. Asi to zkusím v BG kvůli lehkým závažím :D |
Tak zrovna tvoje vykony me zajimaji, protoze mam podobne. MT mam o 10kg lepsi, ale asi budes mit lepsi benc, good luck :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
Věru slušná,na tak mladé děvče.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: po březen 14, 2011 7:38 pm Předmět: |
|
|
tak dnes front squat 6x160kg (no belt).  endorfiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: po březen 14, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | tak dnes front squat 6x160kg (no belt). endorfiny |
Ty kráááááso to je hodně dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: po březen 14, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | ripperr napsal: | tak dnes front squat 6x160kg (no belt). endorfiny |
Ty kráááááso to je hodně dobrý |
dik, posledne opacko na krv.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|