Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma
Autor
Zpráva
rzl
Zaslal: so listopad 26, 2011 5:43 pm Předmět:
Jo, nejaka ta soutezni ambice tam je, ale nic velkeho neocekavam.
Dneska se mi ve finale rutiny podarilo dat docela dobre 2x160 a 2x170 na celni drep bez pasku.
VIDEO
poklop789
Zaslal: ne listopad 27, 2011 11:29 am Předmět:
rzl napsal: Diky, jedine, co me sere je to, ze jsem to letos nestihl v juniorech, pac pristi rok uz su muz. :)
magion napsal: co dodat, nadlidskej vykon
jakym stylem trenujes rzl? nejaky rutiny nebo podle sebe cyklujes vysokej objem a max effort styl ? nebo se drzis prevazne jednoho ztoho ?
Cykluju vesmes upravenou ruskou 9 tydenni rutinu.
http://leteckaposta.cz/934421127
Bench mam prevzatej z fomina nebo MMBP a patecni drepy nahrazuju celnima. Netreninkove dny beham/mam nejaky telak ve skole.
Jak mas v ty tabulce opakovani treba: kg*2*1, tak to prvni jsou serie a to druhy opakovani? takze 2 serie po 1 opakovani nebo naopak?
Tom.K.
Zaslal: ne listopad 27, 2011 1:00 pm Předmět:
Pane Rzl, neděláš náhodou nějakou kanoistiku nebo jak se to jmenuje? Mám takový tušení že jsem viděl nějakýho tobě podobnýho panáčka někde pádlovat.
_________________ I love Bůček!
Mr. Muscle
Zaslal: ne listopad 27, 2011 1:19 pm Předmět:
To rzl: Ty vado Jablonického posilovna. To je mela. A ten výkon... . Možná se tam někdy uvidme.
rzl
Zaslal: ne listopad 27, 2011 1:26 pm Předmět:
poklop789 napsal: rzl napsal: Diky, jedine, co me sere je to, ze jsem to letos nestihl v juniorech, pac pristi rok uz su muz. :)
magion napsal: co dodat, nadlidskej vykon
jakym stylem trenujes rzl? nejaky rutiny nebo podle sebe cyklujes vysokej objem a max effort styl ? nebo se drzis prevazne jednoho ztoho ?
Cykluju vesmes upravenou ruskou 9 tydenni rutinu.
http://leteckaposta.cz/934421127
Bench mam prevzatej z fomina nebo MMBP a patecni drepy nahrazuju celnima. Netreninkove dny beham/mam nejaky telak ve skole.
Jak mas v ty tabulce opakovani treba: kg*2*1, tak to prvni jsou serie a to druhy opakovani? takze 2 serie po 1 opakovani nebo naopak?
Je to vaha*opakovai*serie - nikdy tam neni vic, nez 3 serie
Tom.K. nedelam, jenom kdysi draci lode, coz je tomu docela podobny a nijak extra se tomu nevenuju. :)
smoke
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:23 pm Předmět:
230 raw bench, ale bylo to před rokem. teď se chystám na 250.
guruhonza
Anonymní
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:25 pm Předmět:
smoke napsal: 230 raw bench, ale bylo to před rokem. teď se chystám na 250.
kde cvičíš? se zajdu podívat
smoke
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:25 pm Předmět:
guruhonza napsal: smoke napsal: 230 raw bench, ale bylo to před rokem. teď se chystám na 250.
doma, ale já tě tu nechci.
guruhonza
Anonymní
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:28 pm Předmět:
smoke napsal: guruhonza napsal: smoke napsal: 230 raw bench, ale bylo to před rokem. teď se chystám na 250.
škoda, myslel jsem si to
papaya
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:28 pm Předmět:
smoke napsal: guruhonza napsal: smoke napsal: 230 raw bench, ale bylo to před rokem. teď se chystám na 250.
..jinak 250 kg pro mě absolutně nepředstavitelný výkon
smoke
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:33 pm Předmět:
papaya napsal: smoke napsal: guruhonza napsal: smoke napsal: 230 raw bench, ale bylo to před rokem. teď se chystám na 250.
..jinak 250 kg pro mě absolutně nepředstavitelný výkon
kdysi jsem dával osobáky téměř každý trénink, ale jak jde o tyhle váhy, osobák se mi podaří tak jednou za rok až dva... tohle byl osobák po třech letech.
g_dgrim
Moderátor
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:46 pm Předmět:
gratulujem :)
ak si dobre pamatam, tak ta doma nikto neisti... o to vacsi masaker.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
smoke
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:50 pm Předmět:
g_dgrim napsal: gratulujem :)
ak si dobre pamatam, tak ta doma nikto neisti... o to vacsi masaker.
hej! tech 250 jeste nepadlo! 230 ano. momentalne mam asi 120 kg, na to se budu muset trochu vypasit! ano nikdo me nejistil:-)
Pavelcb
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:52 pm Předmět:
smoke napsal: 230 raw bench, ale bylo to před rokem. teď se chystám na 250.
To už je masakr. Jsem snad ještě nikoho na živo benchovat neviděl.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
grogy