Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 436, 437, 438 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tvuj log na IF sleduju (asi jako jediny z tech logu tam), vykony pekny, u fomina padal jeden PR za druhym. Mrtvoly se mne hodne libi technicky, jdes pekne ze drepu, zada rovna, cinku pekne pokladas do uplneho zklidneni, jen ti to kazi ty haky, ale ty duvody, co jsi psal, jsou snad skutecne a neni to jen slaby uchop :) Ty videa drepu, to me pripada trochu jak ruska ruleta :), v zivote bych si do takovych serii sam jit netroufl a netroufl bych si to na tvem miste vubec, protoze tam uz bych jen cekal, kdy neco prdne, bylo to fakt na krev. Myslim, ze sam vis, ze uz je na case dat si alespon chvili oraz od tezkych vah, at ti zregeneruji vazy, slachy, klouby, upony, spodni zada atd, protoze jsi jel dlouho opravdu hodne heavy a uz si myslim, ze je jen otazka casu, kdy prijde pretrenovani nebo zraneni a myslim, ze to sam citis. Ostatne u te jedne serie drepu se 180kg se uz neco ozvalo v levem kvadru ze?
Jinak ale vahove jsi se pohnul hodne za dobu, co jsi tu mel log, takze gratulace.

Dik Drapere
Jo mas pravdu. Posledni 2 tydny jsou ty drepy nahrane. Predtim to slo pomerne pekne nahoru, nejakou dobu jsem dokonce dokazal jet bez pasku a bez bandu a mel jsem z toho dobrej pocit, protoze to bylo i bez toho myho blbyho hrbeni.
Pri vcerejsim treninku mi luplo v levem kvadru, vypada to snad, ze to nebude nic vazneho, jen natazeny vazy, ale telo uz varuje.
Mimochodem benche šly prvnich 8 tydnu taky docela dobre, ale ted uz to stoji taky za prd.

Je potreba snizit intenzitu a zacit zase pekne odspoda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
powr

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Mám vleklé problémy s chronickými záněty šlach v předloktí, takže mám dost špatnej úchop.
Hlavně nemůžu střídavej úchop, dost mi vadí vyrotování ruky, která drží podhmatem. Podhmatem nemůžu prakticky žádné přítahy ani stahování kladky.

ahoj, přijdeš mi výkonama dost silný na to, aby ti nemělo dělat problém to udržet, tohle vše vysvětluje. pěkné
Rachela

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

powr napsal:
ahoj, přijdeš mi výkonama dost silný na to, aby ti nemělo dělat problém to udržet, tohle vše vysvětluje. pěkné

Toto funguje presne naopak. Cim silnejsi si, tym vacsia pravdepodobnost, ze uchop bude limitujuci faktor pri maximalnych vykonoch.
btw.: myslim, ze ty o tom urcite budes vediet ^^
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
inak kamarat z fitka taky vyse roka taha stale maximalky a hovori ze citi klby (nedavno sa mu ozvalo koleno pri drepe),no neda si povedat aby si dal na par mesiacov pokoj od vah. ( neznesie zeby klesol s maximalkami )

Jenze pokud bude stale cvicit na doraz, tak klesne tak jako tak. Telo nebude zregenerovane, sila bude klesat, technika odchazet, nebude ho to ani tolik bavit a pokud ho nezastavi zraneni, tak si tu pauzu respektive nejaky deload bude muset stejne dat, protoze ho to telo donuti.

to presne mu hucim do hlavy cele leto!on sa mi smial ze cez leto som sa "crcal" s malymi vahami, ale teraz som na tom lepsie ako on.po lete som pekne oddychnuty telo zregenerovany,klby ma vobec nebolia.
jemu to clovek nijako nevyhovori.nechape ze telo potrebuje pauzu a nemoze slapat po cely rok naplno.komu niet rady tomu niet pomoci
rzl

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V utery drep 2x240 jen s paskem (maxko pred cca pul rokem 1x240, takze zlepseni jak prdel)

Dneska 302 kg raw na tah i pres to, ze mi vystrelil zadek. 312 technicky lip, ale fail.
BW 90 kg presne. Video mam jen tahu.

CIZO

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je sada, přes 3x BW v tahu a blízko ke 3x BW ve dřepu... raw

Derek Poundstone
Turakam

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak čo dodať, proste masaker
madball

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přemýšlel jsem, jestli vůbec mám tenhle topic otevřít, když tady vidím post od rzl (a). Kurva, ten mě tak sere.
Super výkony.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
magion

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co dodat, nadlidskej vykon

jakym stylem trenujes rzl? nejaky rutiny nebo podle sebe cyklujes vysokej objem a max effort styl ? nebo se drzis prevazne jednoho ztoho ?
rzl

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky, jedine, co me sere je to, ze jsem to letos nestihl v juniorech, pac pristi rok uz su muz. :)

magion napsal:

jakym stylem trenujes rzl? nejaky rutiny nebo podle sebe cyklujes vysokej objem a max effort styl ? nebo se drzis prevazne jednoho ztoho ?

Cykluju vesmes upravenou ruskou 9 tydenni rutinu.

http://leteckaposta.cz/934421127

Bench mam prevzatej z fomina nebo MMBP a patecni drepy nahrazuju celnima. Netreninkove dny beham/mam nejaky telak ve skole.
madball

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:

Co jsem viděl v jeho logu, tak posledni rutina byla 9týdenní ruskej cyklus, kterej se mně osobně strašně líbí. Jestli teda můžu odpovědět za něj.

edit: rzl byl rychlejší
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
powr

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rzl napsal:
V utery drep 2x240 jen s paskem (maxko pred cca pul rokem 1x240, takze zlepseni jak prdel)

Dneska 302 kg raw na tah i pres to, ze mi vystrelil zadek. 312 technicky lip, ale fail.

To je pěkný výkon! Jak dlouho cvičíš / závodíš?
grogy

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rzl napsal:

ty seš hovado, fakt že jo kdybys to tenkrát nevzdal, a nacvičil to do dresu, tak jsi mohl být už kdo ví kde

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak teď bude kdo ví kde bez dresu.. to je úctyhodnější :)
rzl: pěkná práce !
danny1744

PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2011 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rzl: Tak tohle už jsou velice solidní výkony

To si jedeš takle sám pro sebe nebo tam jsou nějaký soutěžní ambice?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 436, 437, 438 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: