Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
x3I2x35

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

R9 napsal:
jo a taky nemám uplně v pořadku kolena!! v 15 mi odumřela chrupavka v pravém koleně davaly mi tam šrouby atd...
hrál jsem 10 let fotbal a kvuli toho jsem taky přestal a začal se věnovat cvičení.....

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
R9

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:
R9 napsal:
CIZOPASNIK napsal:
R9 napsal:

video je!!! tak tu zas nepiš blbosti!!!!!
a už jsem jednou řekl že mi to dneska nevišlo tak to znamená že to nejsou dřepy ani 90 stupnové

a procpak ta mala hloubka? neslo vic dolu? tak jsi mel udelat treba jen 5 poradnejch a poslat to...

no tak třeba přistě, za měsíc nebo já nevím!!!!
Prosím tě, buď na zemi a nedělej ze sebe většího vola než jsi ze sebe právě udělal! Postav se k tomu, jak chlap a přiznej barvu! Řekni: "Nemám na to, abych provedl 10 dřepů se 180 kg a v dohledné době ani mít nebudu!

proč si furt mislíš že na to nemám, víš kolik váhy unesou kvadricepsy,hamstringy atd...mislím tim dolní polovinu těla, vem si takový biceps, malinký sval a já osobně vidím jak kluci na bicepsový zdvich zvednou na opáčka i 80 kg tak proč by nohy jako největší sval lidského těla neunesl váhu 180kg třeba těch 10 opakování
R9

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na RapidShare už najelo 78% to je nějakých 35 minut do konce co mám udělat až to dojede?????
Drago

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kua kde je to video teda???
x3I2x35

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

R9 napsal:
weightlifter napsal:
R9 napsal:
CIZOPASNIK napsal:
R9 napsal:

a už jsem jednou řekl že mi to dneska nevišlo tak to znamená že to nejsou dřepy ani 90 stupnové

a procpak ta mala hloubka? neslo vic dolu? tak jsi mel udelat treba jen 5 poradnejch a poslat to...

Prosím tě, buď na zemi a nedělej ze sebe většího vola než jsi ze sebe právě udělal! Postav se k tomu, jak chlap a přiznej barvu! Řekni: "Nemám na to, abych provedl 10 dřepů se 180 kg a v dohledné době ani mít nebudu!

proč si furt m i slíš že na to nemám, víš kolik váhy unesou kvadricepsy,hamstringy atd...m i slím tim dolní polovinu těla, vem si takový biceps, malinký sval a já osobně vidím jak kluci na bicepsový zdvich zvednou na opáčka i 80 kg tak proč by nohy jako největší sval lidského těla neunesl váhu 180kg třeba těch 10 opakování
Arnie

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

R9 napsal:
jo a taky nemám uplně v pořadku kolena!! v 15 mi odumřela chrupavka v pravém koleně davaly mi tam šrouby atd...
hrál jsem 10 let fotbal a kvuli toho jsem taky přestal a začal se věnovat cvičení.....

Chlape, zbytečně tady neřečni, protože tady ty lidi neukecáš, oni chtějí vidět výsledky...
Tak ses i ty prezentoval, buď ukážeš video na kterém sice zacvičíš pár zmetků, ale zachováš tvář, nebo to nejspíš neustojíš...
Každej den není svátek, tak ukaž, co jsi dokázal a není co řešit...
Tak ať se Ti podaří to video někam nějak umístit..., fandím Ti...
R9

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x3I2x35 napsal:
R9 napsal:
weightlifter napsal:
R9 napsal:
CIZOPASNIK napsal:
R9 napsal:

proč si furt m i slíš že na to nemám, víš kolik váhy unesou kvadricepsy,hamstringy atd...m i slím tim dolní polovinu těla, vem si takový biceps, malinký sval a já osobně vidím jak kluci na bicepsový zdvich zvednou na opáčka i 80 kg tak proč by nohy jako největší sval lidského těla neunesl váhu 180kg třeba těch 10 opakování

už nemáš co dělat???? že opravuješ moje pravopisné chyby a ještě když to rychle píšu
Arnie

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo by fér, kdyby jste si ho nedobírali, to můžete až potom, kdyby nesplnil, co řekl...
Každej je nějakej, tak už ho nechte, je to snad fér, nebo ne??
Možná, že tady je opravdu kupa závistivců :o))...
R9

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie napsal:
Bylo by fér, kdyby jste si ho nedobírali, to můžete až potom, kdyby nesplnil, co řekl...
Každej je nějakej, tak už ho nechte, je to snad fér, nebo ne??
Možná, že tady je opravdu kupa závistivců :o))...

Arnie je tady asi jeden z mála chytrých lidí!!!
má pravdu asi tu je nějaká ta závist!!!
SCHWACA

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POŘÁD JE TO TOPIC O NAŠÍCH OSOBÁCÍCH, TAKŽE TY HÁDKY LASKAVĚ DO PM NEBO NĚKAM JINAM. DÍKY.
CIZO

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

R9 napsal:
na RapidShare už najelo 78% to je nějakých 35 minut do konce co mám udělat až to dojede?????

mel by se tam objevit link s adresou kde se to video da stahnout a ten sem zkopirujes

Derek Poundstone
Drago

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak, nechte ho at to posle. Akorat nechapu ze zrovna dneska kdyz sis to natacel to tak neslo. ja bych se spis na tvym miste kousl a bral to jako takovej svuj osobak kolik das. a 10x 180kg zas neni takovej vykon, ja to zkousel, ale je me 27 a sem asi i tezsi. takze at uz posles cokoliv tak jestli jsi nekdy 10x180 dal tak je to dobry
weightlifter

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

R9 napsal:
weightlifter napsal:
R9 napsal:
CIZOPASNIK napsal:
R9 napsal:

proč si furt mislíš že na to nemám, víš kolik váhy unesou kvadricepsy,hamstringy atd...mislím tim dolní polovinu těla, vem si takový biceps, malinký sval a já osobně vidím jak kluci na bicepsový zdvich zvednou na opáčka i 80 kg tak proč by nohy jako největší sval lidského těla neunesl váhu 180kg třeba těch 10 opakování
Protože vím o čem mluvím! Ve tvém věku a s tvou váhou to prostě neuděláš! Už se nevymluvej a něco předveď! COKOLIV!
R9

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zase se mi snížila přenosová rychlost na 1.50 kb/s a už to píše zase 150 minut asi to nechám až na zítřek !!!
Drago

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

R9 napsal:
zase se mi snížila přenosová rychlost na 1.50 kb/s a už to píše zase 150 minut asi to nechám až na zítřek !!!

to at te ani nenapadne. musis kvuli nam vsem to dokoncit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: