Já bych řekl že dobrý. Ten druhej už sice maličko goodmornigovatěl, ale už jsem viděl mnohem horší
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Jeď se podívat na nějaké závody v liftu a určitě tam uvidíš minimálně jednoho člověka, co vstává ze dřepu s trupem rovnoběžně se zemí a narovnává se až když má propnutý nohy
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Tak dík hoši, jsem rád, že nemam pokřivenej pohled na dřepy, ale že je můj dřep objektivně estetický akorát teď koukam, že mam nohy nějak moc u sebe, mít je dál tak tu trojku dam :/
Tak dík hoši, jsem rád, že nemam pokřivenej pohled na dřepy, ale že je můj dřep objektivně estetický akorát teď koukam, že mam nohy nějak moc u sebe, mít je dál tak tu trojku dam :/
Dobrý. Celkově je to estetický až na tu neestetickou keboidní osobu za tebou!
Předklon tam asi je, ale jsou horší Můžeš zkusit rozšíření postoje nebo dát činku výš na trapézy...
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Sloty: bacha na plotny.
Otázka je co získáš, předklonem u dřepu. Jestli jedeš trojboj, tak ok. Jestli chceš silnější stehna, tak bych si radši ubral a snažil se držet záda v poloze v jaké startuješ. Na záda cvičíš tahy... jen můj názor, většina ti to tu pochválila, tak to asi nemusíš brát vážně. Měl jsem stejný pohled.
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Sloty: bacha na plotny.
Otázka je co získáš, předklonem u dřepu. Jestli jedeš trojboj, tak ok. Jestli chceš silnější stehna, tak bych si radši ubral a snažil se držet záda v poloze v jaké startuješ. Na záda cvičíš tahy... jen můj názor, většina ti to tu pochválila, tak to asi nemusíš brát vážně. Měl jsem stejný pohled.
Já jdu tenhle rok trojboj a sezonu strongman pudu až asi další rok, protože teď mam maturitu a přijímačky atd... v strongman přípravě chodim spíš front squaty a nebo lehčí dřepy no. Ty sis takhle dojebal plotny Zdeňku? Já měl taky problém se zádama před rokem asi...
Jo, ale tak obecně ze všeho. Jedna skoro před vyhřeznutím a jedna na půlku ztenčená (asi super yoke). Hlavně slabé nitrobřišní svaly ;), tak na tom makám, ale nemůžu nic těžce a už vůbec ne tak jako ty na videu s předklony - dokud udržim techniku (t.j. břicho)
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Plotny jsou největší svinstvo na světě tak držim palce, aby se ti to dalo co nejdřív do kupy. Bolely tě záda nějak chronicky nebo to bylo prostě ze dne na den?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru