Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 521, 522, 523 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Zdenek Pilc napsal:
Smile: hezký výkon. A kolik vyrazíš ?

By me take zajimalo, jak ti jde strongmanovske vyzirani se )
Me se teda spis libi jak to zvednes ze zeme jako pirko rovnou nahoru na ramena. Ten tlak si umim predstavit u me treba za 2 roky, ale to zvednuti, asi se tomu cviku nejak rika, ten teda vubec.

powerclean
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
bohuzel 120 nešlo...trochu sem posral uchop a techniku no...snad za nějakej čas :)

No, jestli máš takhle lehkých 110, tak máš tu tlakovou sílu celkem nadprůměrnou, jsem zvědavej, kam až se to dostane ... výraz máš někde kolem 140 ?

Btw ... jakej typ gumy / kde si ji pořídil, máš na té vzpěračské platformě ? Klidně mi to hoď do PM ať tu nejsme ot. Dík
Poman

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

232,5kg@86kg mrtvola....weeeeeeeeee weeeeeeeee weeeeeeeeeee
Judson

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Super, a ja mel dojem, ze si porad este napravujes zada.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Poman

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Poman napsal:

Super, a ja mel dojem, ze si porad este napravujes zada.

Noooo napravuju. Přiznám se že takhle rychle bych rozhodně neměl začít jít do vah,ale ty prasárny co jsem dělal v mládí byly daleko horší:) technika je docela ok,včera jsem si dal asi 20 serek překvapivě lehkých tahů a dnes mi to nedalo to nevyzkoušet. Sice to už byla solidní prasána,přes záda vytaženo,ale teď se zase budu na dlouho klidnit.

Ale než jsem na ty tahy šel tak 20 minut příprava hezky uvolnit bedra a pak zastabilizovat. začal jsem to teď dělat před cvičenim zad a nohou a dost to pomáhá jak silově,tak technicky a dokonce po kvalitní stabilizaci dost často nedojde celej trénink o opětovnýmu bloku obratlů.

Jinak po tom následoval skoro hodinka rehab cvičení na nohy/záda břicho abych zítra byl schopnej pracovat... což teď se mi daří posledních 10 dní doržovat zatím 4-5x denně si tak 10-15 minut udělat určitý rehab věci co jsem si naordinoval a rozdíl je už dost vidět a hlavně cítit. ještě vydržet nějakej ten měsíc a možná po 7 letech budu mít páteř jak má být a né v pozici drtim plotýnku drtim
Judson

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten rehab, tu vuli a um to delat, obetovat cast atd... ti dost zavidim, me zada od urazu 12.5.2012 este porad nepustili, ohnisko bolesti se presunulo a tam zustalo.
Turakam

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Ten rehab, tu vuli a um to delat, obetovat cast atd... ti dost zavidim, me zada od urazu 12.5.2012 este porad nepustili, ohnisko bolesti se presunulo a tam zustalo.

tak ale ked proste nevieš, ako to rehabnúť, tak to ťažko rehabneš, on na to má znalosti/je to jeho živobytie:)
Judson

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Judson napsal:

tak ale ked proste nevieš, ako to rehabnúť, tak to ťažko rehabneš, on na to má znalosti/je to jeho živobytie:)

Sakra, ja v praci sedim 8h za pc, hned bych menil, pokud by zustali prachy )
TheGhost

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Turakam napsal:
Judson napsal:

Sakra, ja v praci sedim 8h za pc, hned bych menil, pokud by zustali prachy )

Já bych si zase rád v práci sedl:D
keba

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pománek : paráda, při tý muší váze obzvlášť, mohl bys to prodat na nějaký pohárovce
matejkorvin

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 1:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:
guruhonza napsal:
Víc. Já při 155kg nedal 2x140kg.
4x140kg je supr výkon

beriem to radsej konzervativne, nikdy som nemal nalozene vpredu na pleciach viac ako 140. 160ka by ma momentalne zadusila a ani by som sa nenadychol Preto dam este jeden trening jednotky so 150 kg a az potom skusim maximalku

dal som 166 kg predny drep zosilnel som na prednych drepoch fakt vyrazne, ale na nohach sa to neprejavilo presne tyzden dozadu zadny drep 190 kg ledva ledva, takze asi ako jediny clovek na svete mam maximalku predneho drepu 87 percent zo zadneho
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Poman

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 6:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Pománek : paráda, při tý muší váze obzvlášť, mohl bys to prodat na nějaký pohárovce

Heh jsem koukal na výsledky teď z oblastí a ono to asi není tak málo:D
jnerez

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman: Nechci být sprostej tak řeknu jen....tichá závist. Mazec výkon .
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:

dal som 166 kg predny drep zosilnel som na prednych drepoch fakt vyrazne, ale na nohach sa to neprejavilo presne tyzden dozadu zadny drep 190 kg ledva ledva, takze asi ako jediny clovek na svete mam maximalku predneho drepu 87 percent zo zadneho

Hahaha gratulace! Ten výkon odpovídá. 87% mám skoro taky, respektive těch 86% no

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 521, 522, 523 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: