Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 539, 540, 541 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak těch příkladů by se našlo i víc, kromě těch "tak trochu jiných Poláků" mě napadají třeba Lalas (ty jeho monster bicepsy určitě nebudou jen z tréninku disciplín, to je šílený co v těch rukávech má), nebo obecně většina těch menších strongmanů, kteří to musí víc urvat silou, když mají nevýhodu třeba 20 cm výšky a 30 - 50 kilo váhy. Z historie pak Třeba Jouko Ahola, Samuelsson, Girard, nebo Karlsen. Pokud se nepletu, tak nikdo z nich biceps utržený neměl.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Karlsen tušim měl, ale to je fuk, ja to vidim jinak, každej na to máme svůj pohled a možná ho mám trochu zkreslenej, protože ho nerad cvičim..
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To znám, já zas nerad bench, je to zbytečnej, hloupej a nebezpečnej cvik

Derek Poundstone
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
To znám, já zas nerad bench, je to zbytečnej, hloupej a nebezpečnej cvik

..a kdejakej 76 kilovej pakar na nej zveda vic
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To zas pozor, chystám se brzy zaútočit na svůj all time benchový rekord. Bude to velký!

Derek Poundstone
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale to už bude Venca na 180kg
Poman

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20km běh a neumřel jsem
6km plavání prsa a skoro jsem umřel
a taky mě minulý týden zazdilo 200kg na mrtvole,to bude po dlouhý době osobák, to se mi nepovedlo asi tak od 18:)
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
20km běh a neumřel jsem
a taky mě minulý týden zazdilo 200kg na mrtvole,to bude po dlouhý době osobák, to se mi nepovedlo asi tak od 18:)

Z toho jednoznacne plyne, ze pokud jsi mel fail u takove trapne vahy na mrtvole a naproti tomu jsi prezil 20km beh, tak je to nejspise znameni, ze by ses mel dat na drahu vytrvalostniho bezce a navzdy se rozloucit s tim, ze budes silnej a svalnatej. Karieru plavce bych preci jen jeste zvazil, tam je to nejiste
Poman

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Poman napsal:
20km běh a neumřel jsem

Z toho jednoznacne plyne, ze pokud jsi mel fail u takove trapne vahy na mrtvole a naproti tomu jsi prezil 20km beh, tak je to nejspise znameni, ze by ses mel dat na drahu vytrvalostniho bezce a navzdy se rozloucit s tim, ze budes silnej a svalnatej. Karieru plavce bych preci jen jeste zvazil, tam je to nejiste

To už jsem vzdal:)
Smile04

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdenek Pilc napsal:
Poundstona a obecně polský tým jsem záměrně neuváděl (Většina poláků má velké bicepsy a většina je má taky utržené) ... Osobně si radši vyberu jinou (momentálně pro mě důležitější partii) například střed těla a biceps beru tak, že se zapojí u ostatních cviků. Pravda je že 1x za 14 dní si ho zacvičím s velkou činkou v 5ti sériích. Ale mě nehrozí utržení, protože se na závody v příštích 5 letech stejně nepodívám

já nevím o co ti jde ja to napsal jasně že to nepovažuju za nejduležitější ani zdaleka...ale důležité to je...nwm co víc bych měl dodat :)

sam v plnym treninku když jezdim silovky a k tomu discipliny nemam ani čas něco takovyho jet :D on se při těch disciplinach zaměstna ne že ne...jinak ano striktne bys ho neměl zapojovat...ale když už je cely tělo zničený a log lift se ti zastaví 10 cm od hrudniku tak ho prostě přitahneš :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechtěl jsem rozpoustat hádku, jen jsem reagoval, že jsi vencovi.v napsal že když má velký biceps, tak že mu to pomůže na kouli. (proto jsem poslal ty odkazy).

Jinak když se ti zastaví kláda 10 cm od hrudníku, tak si pod ní můžeš skočit ... ja vim, už to přeháním
AHOLA

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz ma tu seriete s tymi behmi Gratulacia Poman, stava sa z teba Haile Gebrselassie :)
Inak ako dlho a ako casto uz trenujes beh/plavanie?
Bolfis

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

close grip bench press 180 x 9, BW cca 110
Judson

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vado, nechapu, i s klasickym uchopem bych rekl ze je to desne moc, ale takto..
BTW, jaky mas maxko raw a v te dobe BW ?
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bolfis napsal:
close grip bench press 180 x 9, BW cca 110

jak ti to lítá nahoru

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 539, 540, 541 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: