Tak těch příkladů by se našlo i víc, kromě těch "tak trochu jiných Poláků" mě napadají třeba Lalas (ty jeho monster bicepsy určitě nebudou jen z tréninku disciplín, to je šílený co v těch rukávech má), nebo obecně většina těch menších strongmanů, kteří to musí víc urvat silou, když mají nevýhodu třeba 20 cm výšky a 30 - 50 kilo váhy. Z historie pak Třeba Jouko Ahola, Samuelsson, Girard, nebo Karlsen. Pokud se nepletu, tak nikdo z nich biceps utržený neměl.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
To znám, já zas nerad bench, je to zbytečnej, hloupej a nebezpečnej cvik
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
To zas pozor, chystám se brzy zaútočit na svůj all time benchový rekord. Bude to velký!
20km běh a neumřel jsem
6km plavání prsa a skoro jsem umřel
a taky mě minulý týden zazdilo 200kg na mrtvole,to bude po dlouhý době osobák, to se mi nepovedlo asi tak od 18:)
20km běh a neumřel jsem
a taky mě minulý týden zazdilo 200kg na mrtvole,to bude po dlouhý době osobák, to se mi nepovedlo asi tak od 18:)
Z toho jednoznacne plyne, ze pokud jsi mel fail u takove trapne vahy na mrtvole a naproti tomu jsi prezil 20km beh, tak je to nejspise znameni, ze by ses mel dat na drahu vytrvalostniho bezce a navzdy se rozloucit s tim, ze budes silnej a svalnatej. Karieru plavce bych preci jen jeste zvazil, tam je to nejiste
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
20km běh a neumřel jsem
Z toho jednoznacne plyne, ze pokud jsi mel fail u takove trapne vahy na mrtvole a naproti tomu jsi prezil 20km beh, tak je to nejspise znameni, ze by ses mel dat na drahu vytrvalostniho bezce a navzdy se rozloucit s tim, ze budes silnej a svalnatej. Karieru plavce bych preci jen jeste zvazil, tam je to nejiste
Poundstona a obecně polský tým jsem záměrně neuváděl (Většina poláků má velké bicepsy a většina je má taky utržené) ... Osobně si radši vyberu jinou (momentálně pro mě důležitější partii) například střed těla a biceps beru tak, že se zapojí u ostatních cviků. Pravda je že 1x za 14 dní si ho zacvičím s velkou činkou v 5ti sériích. Ale mě nehrozí utržení, protože se na závody v příštích 5 letech stejně nepodívám
já nevím o co ti jde ja to napsal jasně že to nepovažuju za nejduležitější ani zdaleka...ale důležité to je...nwm co víc bych měl dodat :)
sam v plnym treninku když jezdim silovky a k tomu discipliny nemam ani čas něco takovyho jet :D on se při těch disciplinach zaměstna ne že ne...jinak ano striktne bys ho neměl zapojovat...ale když už je cely tělo zničený a log lift se ti zastaví 10 cm od hrudniku tak ho prostě přitahneš :)
Nechtěl jsem rozpoustat hádku, jen jsem reagoval, že jsi vencovi.v napsal že když má velký biceps, tak že mu to pomůže na kouli. (proto jsem poslal ty odkazy).
Jinak když se ti zastaví kláda 10 cm od hrudníku, tak si pod ní můžeš skočit ... ja vim, už to přeháním
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru