paráda, boháča, stále si ozrutný, ty keby si sa športu venoval naplno, tak by si bol išiel ďaleko, výnimočná genetika a stavba
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Pekny a mas hodne slusny nohy
Jen teda taky nepochopim ten start ze stojanu, to by me totalne rozhodilo set up a nejspis i vzalo nejakou energii, ale vim, ze uz jsi to tu kdysi vysvetoval
Chtelo by to tohle
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
no jasně, ale takový udělátko v posilce nemáme. :) jde potom hlavně to uklízení. z toho stojanu jde rychle krásně ty kotouče odělat, zvlášť po té mrtvole se předklánět a páčit ty kotouče s osy ze země to je vopruz.
krásny, bez odráženi, síla jak hovado, ale to vyndáván ze stojanů mi rve oči
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
No rezerva malá je, ale 300kg to bych nedal ani náhodou. Chtěl jsem s tím dát 5 opakování, ale scházela vůle. Kdyby za mnou někdo stál a řval na mě, tak bych se na těch 5 opak. možná dostal.
o část síly se připravuješ tím pochodováním, navíc jedeš bez pásku. 1x280 by mělo padnout v pohodě.
jak s tím po posledním opakováním pochoduješ zpátky a přešlapuješ z nohy na nohu tak si koleduješ o zranění...
Jo tak to je asi fakt, že to není moc dobré to přešlapování. 280 si také myslím, že bych na 1 opak. dal. Na 300kg to už bych se musel na tu mrtvolu vyloženě zaměřit, abych se na těch 300 dostal.
Včera po dlouhé době se povedl Mrtvý tah 1x270kg Video zde.
s trhačkama jelikož ty osy jsou špatné, poohybané, kluzké etc. normální osu nemám problém udržet
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru