|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
Zaslal: ne září 03, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | kouba:nemam te rad!! ne fakt respekt si fakt talent snad ti to vydrzi ...!!hodne stesti |
Díky.
Mno, takže k 4.9.2006 tyto RAW výkony
Squat 250 kg
Bench 150 kg
Deadlift 250 kg
Total 650 kg
Bodyweight: asi 127 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lister

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: ne září 03, 2006 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | Takže na soutěži chci vidět aspoň 720 |
RAW? Blázínku
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: ne září 03, 2006 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | | Tak soutěžit budeš s dresem, nicht wahr ? |
ještě nevim, uvidime.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne září 03, 2006 8:41 pm Předmět: |
|
|
V patek jsem si zkousel "raw maximalku" na benchpress a dal jsem neco pres 160, jedno opakovani.
Kouba je silnej, navic me teda z tech fotek neprijde nejak moc tlustej, ale verim ze nazivo je vetsi. A jeste takovej dotaz, kdyz nekdo jede bench v dresu tak s urcitou vahou (moc lehkou asi) ho nepusti dolu ten dres? Jakoze musi tahnout tu cinku k sobe? A kdyz uz se ptam, tak me nekdo poradte bandaze na kolena na drepy, ne moc tvrdy, kdyz pridaji nejaky kilo neva, ale spis kvuli kolenum. Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: ne září 03, 2006 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | V patek jsem si zkousel "raw maximalku" na benchpress a dal jsem neco pres 160, jedno opakovani.
Kouba je silnej, navic me teda z tech fotek neprijde nejak moc tlustej, ale verim ze nazivo je vetsi. A jeste takovej dotaz, kdyz nekdo jede bench v dresu tak s urcitou vahou (moc lehkou asi) ho nepusti dolu ten dres? Jakoze musi tahnout tu cinku k sobe? A kdyz uz se ptam, tak me nekdo poradte bandaze na kolena na drepy, ne moc tvrdy, kdyz pridaji nejaky kilo neva, ale spis kvuli kolenum. Dik |
Bandáže.. takový docela fajn a neni to měkký jak obvaz jsou "red devil".. Podívej se na obchod dr. lifta.. Jsou to ty červeno-bílé, mě se moc zamlouvaj, už mám druhý.. Na mě jsou THP moc tvrdý (na tebe jestli si před tim žádný neměl taky, bych řek) a ty měkčí (nejměkčí, ty bílý za tři kila) už mi přijdou dobrý tak akorát abys měl kolena v teple..
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: ne září 03, 2006 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | V patek jsem si zkousel "raw maximalku" na benchpress a dal jsem neco pres 160, jedno opakovani.
Kouba je silnej, navic me teda z tech fotek neprijde nejak moc tlustej, ale verim ze nazivo je vetsi. A jeste takovej dotaz, kdyz nekdo jede bench v dresu tak s urcitou vahou (moc lehkou asi) ho nepusti dolu ten dres? Jakoze musi tahnout tu cinku k sobe? A kdyz uz se ptam, tak me nekdo poradte bandaze na kolena na drepy, ne moc tvrdy, kdyz pridaji nejaky kilo neva, ale spis kvuli kolenum. Dik |
Že jsem tlustej, si pár lidí vsugerovalo. Nevadí. Jinak v dresu se s moc lehkou vahou nedělá, pokud ovšem ne a ne "tačnout", musí se činka trochu přitáhnout k sobě (nevím jaké to je, nikdy jsem toho nedocílí). Bandáže - http://www.goodlift.cz/nabidka.asp?lan=cz, klidně Mega Wraps, ty celo bílé, měkké, na ochranu kolen výborné, sám používám. Moc kilo nepřidaj, řekl bych kolem 5 kg:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Míma

|
Zaslal: ne září 03, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | Míma napsal: | | SCHWACA napsal: | | m4l napsal: | | kouba.pwl napsal: | RAW benč 150 kg.
Dřep (pásek, bandáže) 250 kg. |
kvuli tobe bych tenhle topik locknul... pac vim ze ty nekecas a pak si rikam ze se dam asi na sachy |
na jeho vek je to neskutečný, ale když sem videl foto, tak veřim, budulínek jako sviňa . Co budeš tahat v 25ti eltech, asi letadla :-))) |
jen aby vubec neco....klouby, slachy... vzdyt to znate. Ja teda urcite |
Já to neznám.. Popíšeš mi to? |
no, kdyz jsem se v 15 dostal k tomu, ze jsem nabenchoval 100, tak me po 1x maximalce bolely klouby jeste 4 dny.. slachy byli taky citit..drep 140 a tah 160.. tam to bylo OK, i kdyz jsem mel docela na kkt kolena, nez jsem zacal drepovat a leggpresovat, tim so to o dost zlepsilo.
dneska po nejaky dobe u benche zacinam najizdet na nejaky vetsi vahy, sazim kloubni vyzivu jak divej... a cekam, jak dlouho mi to vydrzi
takze sem si rikal, z vlastni zkusenosti.. jestli takovy vahy precejen v 17 nemuzou delat problemy
|
|
| nahoru |
|
 |
pota
|
Zaslal: ne září 03, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
dnes jsem si dal takovy maximalkovy den takze:
drep 240
bench 150 bez stopky
mrtvola 230
vsechno jen s bandazema a opaskem
vek 19
vaha 95
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 03, 2006 10:18 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | Drago napsal: | V patek jsem si zkousel "raw maximalku" na benchpress a dal jsem neco pres 160, jedno opakovani.
Že jsem tlustej, si pár lidí vsugerovalo. Nevadí. Jinak v dresu se s moc lehkou vahou nedělá, pokud ovšem ne a ne "tačnout", musí se činka trochu přitáhnout k sobě (nevím jaké to je, nikdy jsem toho nedocílí). Bandáže - http://www.goodlift.cz/nabidka.asp?lan=cz, klidně Mega Wraps, ty celo bílé, měkké, na ochranu kolen výborné, sám používám. Moc kilo nepřidaj, řekl bych kolem 5 kg:-) |
Ser na to. Taky sem si myslel,že seš tlustější,ale na fotkách to vypadá good, máš mnohem menší pupek než já . Jinak já sem dneska zkoušel max dřep a zatim 195
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po září 04, 2006 12:31 am Předmět: |
|
|
| pota napsal: | dnes jsem si dal takovy maximalkovy den takze:
drep 240
bench 150 bez stopky
mrtvola 230
vsechno jen s bandazema a opaskem
vek 19
vaha 95 |
Hodně dobrý...
Dřep regular hloubka?
závodíš? _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
pota
|
Zaslal: po září 04, 2006 1:09 pm Předmět: |
|
|
no nezavodim ale uvazoval sem o tom ze bych to zkusil, zjistil sem ze v unoru je nejaka oblastni soutez nebo co tak bych zatim do ty doby potrenoval a zkusil to.
Mam jeste otazku na koubu nebo lidi z pwl kolik asi tak pridavaj dresy na jednotlivy discipliny ja sem uvazoval ze bych kdyztak zainvestoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: po září 04, 2006 1:16 pm Předmět: |
|
|
| pota napsal: | no nezavodim ale uvazoval sem o tom ze bych to zkusil, zjistil sem ze v unoru je nejaka oblastni soutez nebo co tak bych zatim do ty doby potrenoval a zkusil to.
Mam jeste otazku na koubu nebo lidi z pwl kolik asi tak pridavaj dresy na jednotlivy discipliny ja sem uvazoval ze bych kdyztak zainvestoval. |
nejlepší dresy na dřep a benč za 3500 Kč jeden... na www.goodlift.cz
jinak dobrý výkony
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|