Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kouba the man

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
kouba:nemam te rad!! ne fakt respekt si fakt talent snad ti to vydrzi ...!!hodne stesti

Díky.

Mno, takže k 4.9.2006 tyto RAW výkony

Squat 250 kg
Bench 150 kg
Deadlift 250 kg
Total 650 kg

Bodyweight: asi 127 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lister

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba.pwl napsal:

Díky.

Squat 250 kg
Bench 150 kg
Deadlift 250 kg
Total 650 kg

Takže na soutěži chci vidět aspoň 720
kouba the man

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lister napsal:

RAW? Blázínku
Lister

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba.pwl napsal:
Lister napsal:

RAW? Blázínku

Tak soutěžit budeš s dresem, nicht wahr ? To jsou jen takové laické spekulace.
kouba the man

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lister napsal:
Tak soutěžit budeš s dresem, nicht wahr ?

ještě nevim, uvidime.
Drago

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V patek jsem si zkousel "raw maximalku" na benchpress a dal jsem neco pres 160, jedno opakovani.
Kouba je silnej, navic me teda z tech fotek neprijde nejak moc tlustej, ale verim ze nazivo je vetsi. A jeste takovej dotaz, kdyz nekdo jede bench v dresu tak s urcitou vahou (moc lehkou asi) ho nepusti dolu ten dres? Jakoze musi tahnout tu cinku k sobe? A kdyz uz se ptam, tak me nekdo poradte bandaze na kolena na drepy, ne moc tvrdy, kdyz pridaji nejaky kilo neva, ale spis kvuli kolenum. Dik
jacob s.

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
V patek jsem si zkousel "raw maximalku" na benchpress a dal jsem neco pres 160, jedno opakovani.
Kouba je silnej, navic me teda z tech fotek neprijde nejak moc tlustej, ale verim ze nazivo je vetsi. A jeste takovej dotaz, kdyz nekdo jede bench v dresu tak s urcitou vahou (moc lehkou asi) ho nepusti dolu ten dres? Jakoze musi tahnout tu cinku k sobe? A kdyz uz se ptam, tak me nekdo poradte bandaze na kolena na drepy, ne moc tvrdy, kdyz pridaji nejaky kilo neva, ale spis kvuli kolenum. Dik

Bandáže.. takový docela fajn a neni to měkký jak obvaz jsou "red devil".. Podívej se na obchod dr. lifta.. Jsou to ty červeno-bílé, mě se moc zamlouvaj, už mám druhý.. Na mě jsou THP moc tvrdý (na tebe jestli si před tim žádný neměl taky, bych řek) a ty měkčí (nejměkčí, ty bílý za tři kila) už mi přijdou dobrý tak akorát abys měl kolena v teple..
kouba the man

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:

Že jsem tlustej, si pár lidí vsugerovalo. Nevadí. Jinak v dresu se s moc lehkou vahou nedělá, pokud ovšem ne a ne "tačnout", musí se činka trochu přitáhnout k sobě (nevím jaké to je, nikdy jsem toho nedocílí). Bandáže - http://www.goodlift.cz/nabidka.asp?lan=cz, klidně Mega Wraps, ty celo bílé, měkké, na ochranu kolen výborné, sám používám. Moc kilo nepřidaj, řekl bych kolem 5 kg:-)
Míma

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jacob s. napsal:
Míma napsal:
SCHWACA napsal:
m4l napsal:
kouba.pwl napsal:
RAW benč 150 kg.
Dřep (pásek, bandáže) 250 kg.

kvuli tobe bych tenhle topik locknul... pac vim ze ty nekecas a pak si rikam ze se dam asi na sachy

na jeho vek je to neskutečný, ale když sem videl foto, tak veřim, budulínek jako sviňa . Co budeš tahat v 25ti eltech, asi letadla :-)))

jen aby vubec neco....klouby, slachy... vzdyt to znate. Ja teda urcite

Já to neznám.. Popíšeš mi to?

no, kdyz jsem se v 15 dostal k tomu, ze jsem nabenchoval 100, tak me po 1x maximalce bolely klouby jeste 4 dny.. slachy byli taky citit..drep 140 a tah 160.. tam to bylo OK, i kdyz jsem mel docela na kkt kolena, nez jsem zacal drepovat a leggpresovat, tim so to o dost zlepsilo.

dneska po nejaky dobe u benche zacinam najizdet na nejaky vetsi vahy, sazim kloubni vyzivu jak divej... a cekam, jak dlouho mi to vydrzi

takze sem si rikal, z vlastni zkusenosti.. jestli takovy vahy precejen v 17 nemuzou delat problemy
pota

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes jsem si dal takovy maximalkovy den takze:

drep 240
bench 150 bez stopky
mrtvola 230
vsechno jen s bandazema a opaskem

vek 19
vaha 95
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba.pwl napsal:
Drago napsal:

Že jsem tlustej, si pár lidí vsugerovalo. Nevadí. Jinak v dresu se s moc lehkou vahou nedělá, pokud ovšem ne a ne "tačnout", musí se činka trochu přitáhnout k sobě (nevím jaké to je, nikdy jsem toho nedocílí). Bandáže - http://www.goodlift.cz/nabidka.asp?lan=cz, klidně Mega Wraps, ty celo bílé, měkké, na ochranu kolen výborné, sám používám. Moc kilo nepřidaj, řekl bych kolem 5 kg:-)

Ser na to. Taky sem si myslel,že seš tlustější,ale na fotkách to vypadá good, máš mnohem menší pupek než já . Jinak já sem dneska zkoušel max dřep a zatim 195
kulíšek

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 12:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pota napsal:
dnes jsem si dal takovy maximalkovy den takze:

drep 240
bench 150 bez stopky
mrtvola 230
vsechno jen s bandazema a opaskem

vek 19
vaha 95

Hodně dobrý...
Dřep regular hloubka?
závodíš?
pota

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nezavodim ale uvazoval sem o tom ze bych to zkusil, zjistil sem ze v unoru je nejaka oblastni soutez nebo co tak bych zatim do ty doby potrenoval a zkusil to.

Mam jeste otazku na koubu nebo lidi z pwl kolik asi tak pridavaj dresy na jednotlivy discipliny ja sem uvazoval ze bych kdyztak zainvestoval.
kouba the man

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pota napsal:
no nezavodim ale uvazoval sem o tom ze bych to zkusil, zjistil sem ze v unoru je nejaka oblastni soutez nebo co tak bych zatim do ty doby potrenoval a zkusil to.

Mam jeste otazku na koubu nebo lidi z pwl kolik asi tak pridavaj dresy na jednotlivy discipliny ja sem uvazoval ze bych kdyztak zainvestoval.

nejlepší dresy na dřep a benč za 3500 Kč jeden... na www.goodlift.cz

jinak dobrý výkony
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba.pwl napsal:
m4l napsal:
kouba:nemam te rad!! ne fakt respekt si fakt talent snad ti to vydrzi ...!!hodne stesti

Díky.

Squat 250 kg
Bench 150 kg
Deadlift 250 kg
Total 650 kg

VOT D FOK?!!
neni tomu tak davno co som cital na Biohazarde ako ta zabija 90kg na Bench press. Ak si taky progress spravil bez vitaminov tak RESPECT Kubo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: