|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 11:45 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Sakra ta tlaková síla je neuvěřitelná, ale asi nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že nohy se moc necvičí a takových 200 (co dává na tlaky za hlavou) by ho v dřepu asi pořádně protáhlo? ta asymetrie je obří a je to velká škoda, když jsem ho tenkrát viděl na M.Čech tak jenom díky tomu nevyhrál. |
Dřep má 300
U tohohle vršku vypadají každý nohy malý Ale Pavel na tom maká a pomalu to leze nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 11:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 11:58 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Aj tak taky clovek neexistuje
| citace: | Dřep má 300 |
Hm, Baro, to si nemal napisat....tento udaj vyvolava pocetne otazky....drepuje nauzko, ci nasiroko? Chodi aspon na paralel, alebo snad este hlbsie? Je tento udaj pravdivy, alebo trocha nafuknuty? Aby si zas nemusel s fotakom, kamerou a sarmantnym asistentom Cizom utekat zdokumentovat aj jeho trening noh |
My ten trénink nohou máme stejně v plánu,ale nevíme ještě kdy.Ale jak jsem už psal,třeba Gold si sedal s třema metrákama na paty a leoš Borůvka sem taky kdysi dával video 300 až dolů třikrát.Takový výkony se dají vidět.Kvůli tomu tady není třeba zakládat diskuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak 300 kilo na drepu, tam neni moc co dokumentovat, to my radsi ten trenink prsou a ramen |
Přesně.Dřepne,zakřupou klouby,prasknou gatě a jde nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 12:18 pm Předmět: |
|
|
Tak Goldovi s obvodem stehna 89cm dřep na paty 300 věřim, tady bych to třeba já rád viděl  ale je fakt, že 300 dá už dneska kdekdo a určitě to nebude Pavlova silná disciplína, těšim se taky na bench tam by to mohlo být zajímavý, mrtvoly cvičí? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
Dufam, ze je jasne, ze s tym depom som len zartóval, je jasne, ze oproti tym tlakovym zalezitostiam je to "iba" uzasny vykon....tie cisla ktore tu padali ohladom treningu ramien a prs boli o 2 urovne vyssie a zalozili tuto diskusiu _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Dufam, ze je jasne, ze s tym depom som len zartóval, je jasne, ze oproti tym tlakovym zalezitostiam je to "iba" uzasny vykon....tie cisla ktore tu padali ohladom treningu ramien a prs boli o 2 urovne vyssie a zalozili tuto diskusiu |
Jasné mr. lawyer, ale ono to tak ve finále bude jak si psal. Prostě ten hořejšek a tlaková síla je super obří, s tím dřepem to bude podle mě hodne neslavný, mrtvola by mě zajímala taky dosti, celkově je to kulturista a ty si v těch tlacích libujou jen je škoda, že kdyby dotáhnul nohy mohl by v BB udělat celkem díru, alespoň v ČR _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | AHOLA napsal: | Dufam, ze je jasne, ze s tym depom som len zartóval, je jasne, ze oproti tym tlakovym zalezitostiam je to "iba" uzasny vykon....tie cisla ktore tu padali ohladom treningu ramien a prs boli o 2 urovne vyssie a zalozili tuto diskusiu |
Jasné mr. lawyer, ale ono to tak ve finále bude jak si psal. Prostě ten hořejšek a tlaková síla je super obří, s tím dřepem to bude podle mě hodne neslavný, mrtvola by mě zajímala taky dosti, celkově je to kulturista a ty si v těch tlacích libujou jen je škoda, že kdyby dotáhnul nohy mohl by v BB udělat celkem díru, alespoň v ČR |
Mrtvolu dělá,ale váhy nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt únor 21, 2013 5:29 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | AHOLA napsal: | Dufam, ze je jasne, ze s tym depom som len zartóval, je jasne, ze oproti tym tlakovym zalezitostiam je to "iba" uzasny vykon....tie cisla ktore tu padali ohladom treningu ramien a prs boli o 2 urovne vyssie a zalozili tuto diskusiu |
Jasné mr. lawyer, ale ono to tak ve finále bude jak si psal. Prostě ten hořejšek a tlaková síla je super obří, s tím dřepem to bude podle mě hodne neslavný, mrtvola by mě zajímala taky dosti, celkově je to kulturista a ty si v těch tlacích libujou jen je škoda, že kdyby dotáhnul nohy mohl by v BB udělat celkem díru, alespoň v ČR |
No mne to celé z Tvojej strany pripadá trochu ako rýpanie, nič v zlom. Trebárs na poslednej fotke čo bola v článku to stehno nevyzerá vôbec zle (asi jediná fotka kde sa to dá aspoň ako-tak posúdiť, nakoľko je fotený vo voľných teplákoch).
Možno mu len tie drepy nejdú aj keď sa snaží, ja som mal opačný problém (s váhou na 2RM v BP som dal 20 hlbokých drepov) a nič som nezanedbával.
Najlepšie bude počkať na nejaké normálne aktuálne foto a dokumentáciu tréningu nôh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
Tak já právě viděl první video. Vyjde zítra. A je hodně, hodně dobré:). Btw. Pavel tam i pózuje bez trika...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | keba napsal: | | AHOLA napsal: | Dufam, ze je jasne, ze s tym depom som len zartóval, je jasne, ze oproti tym tlakovym zalezitostiam je to "iba" uzasny vykon....tie cisla ktore tu padali ohladom treningu ramien a prs boli o 2 urovne vyssie a zalozili tuto diskusiu |
No mne to celé z Tvojej strany pripadá trochu ako rýpanie, nič v zlom. Trebárs na poslednej fotke čo bola v článku to stehno nevyzerá vôbec zle (asi jediná fotka kde sa to dá aspoň ako-tak posúdiť, nakoľko je fotený vo voľných teplákoch).
Možno mu len tie drepy nejdú aj keď sa snaží, ja som mal opačný problém (s váhou na 2RM v BP som dal 20 hlbokých drepov) a nič som nezanedbával.
Najlepšie bude počkať na nejaké normálne aktuálne foto a dokumentáciu tréningu nôh. |
Možná to i rýpání z mé strany trocha bude Spíš ale je to mix rýpání, toho přehnaného hype co je na rw tak často k vidění a degenerace liftem, neb si ty silové výkony beru k srdci víc než ostatní a neni pro mě 300 dřep jako 300 dřep jestli mi rozumíš a tenhle topic vzniknul, že někdo v ČR dokáže překonat WR v benchi, potom se ukáže, že nedokáže, ale už je to hold jednou Bůh. Znám člověka co dokáže RAW 270-280kg doopravdy dát, je to nejsilnější bencher v ČR a nikdo za nim nejezdí, hold jak říkám svedem to na mojí lift degeneraci a rozhodně to nemyslím nějak zle, jen se zaobírám myšlenkou co tím zamýšlí Pavel Butor (který je v tom vlastně nevinně, sám se ničím nechlubil) a radši bych ho viděl jak dotáhne nohy a vyhraje MČR v kulturistice. Doufám, že jsem moc nezHUJOval _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 10:11 pm Předmět: |
|
|
Kebo a kdo je ten benčař?Někdo známej nebo zastrčenej talent?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 10:48 pm Předmět: |
|
|
Mne by inak zaujímalo, čo je vlastne s Petrášom? Žije/cvičí/plánuje ešte súťažiť? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 11:14 pm Předmět: |
|
|
Je to Jirka Havrda. Ve světě liftu je známej dost, nejvyšší váhu zvednutou má raw 265 - chodí většinou to co mu stačí na vítězství a má solidní rezervy (tréninkově mě říkal 290 s odrazem) a 350kg v 1-vrstvém dresu, což je taky ČR rekord.
Proto já na zastrčený talenty už prostě nevěřím, není nikdo kdo přijde a dá 300, k tomu se člověk musí dopracovat, dosoutěžit, dopilovat technicky
Petr Petráš si vloni na MČR kde jsem byl taky přítomen v rozcvičovně zranil záda a od té doby bohužel nikde nesoutěžil. Nevím co s ním je, snad se dá brzy do kupy, ale v kuloárech jsem slyšel, že hodně shodil a, že se comeback neplánuje. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|