Nejsilnější benčař historie???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nejsilnější benčař historie???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Jinak Kuba Havelka má v 16ti oficiálně zapsaných 217,5 kg na soutěži!

Kuba je řízek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Einarr

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
V podstatě ten pán podvádí.

Přesně tak, víra je nepovolený doping.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
No_pain

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každopádně v EAGLE FITNESS se zvýší návštěvnost :)) ale jako 240 tlak za hlavou, od krku do proplejch bych obdivoval i u Zydrunase a řekl bych fakt nejsilnější na světě, ale jak na to koukám, tak je Zydrunas pěknej bobek, když tu máme takového národního hrdinu... často jsem se s takovými lidmi setkával, cvičí doma po tmě, nikdo je nikdy neviděl, ale jsou hvězdy :))
Bara

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:
Každopádně v EAGLE FITNESS se zvýší návštěvnost :)) ale jako 240 tlak za hlavou, od krku do proplejch bych obdivoval i u Zydrunase a řekl bych fakt nejsilnější na světě, ale jak na to koukám, tak je Zydrunas pěknej bobek, když tu máme takového národního hrdinu... často jsem se s takovými lidmi setkával, cvičí doma po tmě, nikdo je nikdy neviděl, ale jsou hvězdy :))

Ptal jsem se očitého svědka a prý tlaky s 240 kg byly po uši.Pavla se pokoušíme kontaktovat,ale zatím bez úspěchu,tak uvidíme.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Moocha

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulk nechtít do novin..
Bara

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Hulk nechtít do novin..

To nevím,třeba mám chybné číslo a volám a píšu jeho babičce Snad ho najdeme a přemluvíme.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ona i jeho babička bude pravděpodobně zvedat víc, než my všichni tady.

Podle mě to dopadně přesně takto (pokud dojde ke zdokumentování zázraku)
Pavel bude mít maxko bez dopomoci kolem 200kg, což je samo o sobě psycho. Všechno vejš půjde s dopomocí, ikdyby to měl bejt jen dotyk prstů. Zjistíme, že je neskutečně silnej, ale zase ne jak obr Atlas.

Naposledy upravil Johncreasy dne út leden 22, 2013 9:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ale 200kg čistej tlak, to mu Atlas podává jen ručník
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:

Pavel bude mít maxko bez dopomoci kolem 200kg, což je samo osobě psycho. Všechno vejš půjde s dopomocí, ikdyby to měl bejt jen dotyk prstů. Zjistíme, že je neskutečně silnej, ale zase ně jak obr Atlas.

Ted, nevim ani proc, jsem si vzpomnel na Popshoita a jeho upazovani s 30kama jednoruckama precizni techinkou s maximalni kontrakci v horni casti pohybu a vsichni jsem videli po nasledne videodokumentaci jak to vypadalo ... . a pak jeho bench, uz nevim kolik se to chvastal, ze vytlaci a kdyz s tim sel na zavody, tak nedal ani jakysi zaklad a radeji strachem utekl nebo jak to tenkrat bylo...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
To nevím,třeba mám chybné číslo a volám a píšu jeho babičce Snad ho najdeme a přemluvíme.
Zkus ho pozvat na sobotu do Eaglu, to tam bude solidní parta kritiků a hodnotitelů :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ferry

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu fotku z benchpressu jsem na facebook daval ja. Bohuzel svet internetu je uz dneska takovy, ze se tezko necemu da verit bez dukazu, kterym je v tomto pripade video, a to by tu jiste nekteri lide taky povazovali za fake :)

Jinak nikdo na tom facebooku nebo tady nemluvi o nejakem profesionalnim tlaku, kde musite mit predepsanou polohou nohou ci rukou, hlavy a buh vi ceho vseho jeste, co jsem tu tak cetl...

Clovek, ktery se stara o stranky eagle fitness videl Pavla pri tlacich na ramena, ja ho videl pri bench pressu. To ze tady z toho nekteri lide delaji sci-fi a smejou se tomu je normalni vec. Kdyby vam nekdo pred 20ti lety rekl, ze Misha Koklyaev dokaze dostat nad hlavu 280kg, tak byste se taky smali, ale dneska to je skutecnost.

P.S. Mam jeste jednu fotku, kde je nalozenych 300kg a asistuje i Michal Sitter.

Naposledy upravil Ferry dne út leden 22, 2013 6:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Johncreasy napsal:

Pavel bude mít maxko bez dopomoci kolem 200kg, což je samo osobě psycho. Všechno vejš půjde s dopomocí, ikdyby to měl bejt jen dotyk prstů. Zjistíme, že je neskutečně silnej, ale zase ně jak obr Atlas.

Ted, nevim ani proc, jsem si vzpomnel na Popshoita a jeho upazovani s 30kama jednoruckama precizni techinkou s maximalni kontrakci v horni casti pohybu a vsichni jsem videli po nasledne videodokumentaci jak to vypadalo ... . a pak jeho bench, uz nevim kolik se to chvastal, ze vytlaci a kdyz s tim sel na zavody, tak nedal ani jakysi zaklad a radeji strachem utekl nebo jak to tenkrat bylo...

Jo jo, a teraz skúša rapovať youtube a má tam video ako tlačí 170 dosť slušne, brutálne schudol, je zjavne vytretý, ale forma sa zdá byť dobrá:)
Seva98

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Draper napsal:
Johncreasy napsal:

Jo jo, a teraz skúša rapovať youtube a má tam video ako tlačí 170 dosť slušne, brutálne schudol, je zjavne vytretý, ale forma sa zdá byť dobrá:)

To jako fakt? Link prosim

https://www.zonetraininglog.com
Bara

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ferry napsal:
Tu fotku z benchpressu jsem na facebook daval ja. Bohuzel svet internetu je uz dneska takovy, ze se tezko necemu da verit bez dukazu, kterym je v tomto pripade video, a to by tu jiste nekteri lide taky povazovali za fake :)

Jinak nikdo na tom facebooku nebo tady nemluvi o nejakem profesionalnim tlaku, kde musite mit predepsanou polohou nohou ci rukou, hlavy a buh vi ceho vseho jeste, co jsem tu tak cetl...

Clovek, ktery se stara o stranky eagle fitness videl Pavla pri tlacich na ramena, ja ho videl pri bench pressu. To ze tady z toho nekteri lide delaji sci-fi a smejou se tomu je normalni vec. Kdyby vam nekdo pred 20ti lety rekl, ze Misha Koklyaev dokaze dostat nad hlavu 280kg, tak byste se taky smali, ale dneska to je skutecnost.

P.S. Mam jeste jednu fotku, kde je nalozenych 300kg a asistuje i Michal Sitter.

Garantuju ti,že pokud to natočíme my,tak tomu tady věřit budou,protože tady všichni vědí,že my se snažíme udělat jasno a ne fake.
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Turakam napsal:
Draper napsal:
Johncreasy napsal:

To jako fakt? Link prosim

Ukážu ti svůj velkej motor
Zajímá mě, jak si toto mohl poslechnout a usmyslet si, že to zní dobře

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: