|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: út leden 22, 2013 11:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: út leden 22, 2013 11:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 23, 2013 12:09 am Předmět: |
|
|
mám pocit, že toto bude v hardcore sode na 100percent hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 23, 2013 12:22 am Předmět: |
|
|
Ty vole, on u toho benche čumí jak zhulenej Macháček. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st leden 23, 2013 12:24 am Předmět: |
|
|
Celou dobu jsem byl na vážkách, zda je Popshoit něco mezi snílkem a zneuznaným géniem, a po těchto rapových videích mám jasno. Platí třetí možnost. Je to debil.
Ale zase na druhou stranu...je to zatím jenom Demo. Když si sedne, či lehne, nebo klekne se správnými lidmy, snadno by z toho nakonec mohlo vylézt něco na úrovni Marpova zvedám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st leden 23, 2013 12:53 am Předmět: |
|
|
A narozdíl od něj, Popík aspoň zvedne těch 170kg na bench, zatímco Marpo zvedá tak maximálně sebevědomí svým nohsledům, jelikož nemají nejmenší problém najít se v příkladu svého idola a mluvčího z duše všech gangsta ultradrsných, v jádru však správných Warriorů na cestě životem. Těch, kteří by toho také chtěli tolik říci, ale neumí rýmovat (Ani špatně). Těch, kteří by si také chtěli pochcat roh svojí ulice (U Marpa celého města...hlavního), ale jaksi jim přízeň médií nedopřálo tolik sebevědomí a v moči tolik feromonů. Také by se chtěli přifařit ke kultu Muay T., které by jim přidalo na drsnosti, a poskytlo prevenci vůči slovním útokům potencionálních konkurentů. Konkurentů ze světa hudby bez hudebních motivů, zato však plné mluveného slova s přehršlemi výhružek vymyšleným Chimérám, těm mocným, kteří nemají na práci nic lepšího, než bojovat proti svobodě projevu Marpa a jemu podobných undergroundových duší národa.
Takže Pope....máš na to. Dvorana slávy ti není zapovězena. Jen se soustřeď více na skutečné pocity z hlouby svědomí, než na laciné sliby štětce (Té plaché a přitom natěšené), která s tebou v té káře se silným motorem pojede zadarmo a z přesvědčení...jelikož nepozná, že rýmuješ jako dítě, hozené ve Spartě ze srázu pro svou vrozenou vadu.
Zkus zpočátku nějaké jednodušší rýmy zaobírající se nevinými motivy, o to více poskytující prostor pro hravost začátečníka.
Kupříkladu něco s vánočním motivem, se kterým jsem já začínal kolem deseti let:
Jsem kapřík vánoční
ve vaně si plavu
Už budou zas vánoce
uříznou mi hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st leden 23, 2013 1:19 am Předmět: |
|
|
| Ferry napsal: | Kdyby vam nekdo pred 20ti lety rekl, ze Misha Koklyaev dokaze dostat nad hlavu 280kg, tak byste se taky smali, ale dneska to je skutecnost.
|
Pred dvaceti rokama tech vzperacu co by to dali bylo prave mnohem vic nez dneska
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 23, 2013 8:21 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: |
Jsem kapřík vánoční
ve vaně si plavu
Už budou zas vánoce
uříznou mi hlavu |
Tohle je moc hezký. Já zase psal o kudlance nábožné
Jde si takhle po ulici
hnusný škleb jí zdobí líci
nese v rukou pytle smetí
plné zbytků otce jejích dětí
Ovšem ten kapr začíná neviněji a končí brutálněji, to se mi líbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st leden 23, 2013 8:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:13 am Předmět: |
|
|
| Einarr napsal: | | patrikdundych napsal: | | Turakam napsal: | | pre mňa naj benč výkon toho iránskeho vozíčkara na paraolympiáde, čisto položený na lavičke, dokonca bez omotávok na zápestia, sám si podal a tlak 300 s rezervou, 310 v tréningu neraz, vek 24. |
teď jsem na to koukal to je brutální... |
Zkazila to ta modlitba k Aláhovi, ale jinak výkon hodný obdivu. |
No jo, ale třeba je ten fígl právě v tomhle... znáte to, víra hory přenáší
|
|
| nahoru |
|
 |
Einarr
|
Zaslal: st leden 23, 2013 10:08 am Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | | Einarr napsal: | | patrikdundych napsal: | | Turakam napsal: | | pre mňa naj benč výkon toho iránskeho vozíčkara na paraolympiáde, čisto položený na lavičke, dokonca bez omotávok na zápestia, sám si podal a tlak 300 s rezervou, 310 v tréningu neraz, vek 24. |
teď jsem na to koukal to je brutální... |
Zkazila to ta modlitba k Aláhovi, ale jinak výkon hodný obdivu. |
No jo, ale třeba je ten fígl právě v tomhle... znáte to, víra hory přenáší |
Ctělo by to, aby tu někdo konvertoval k islámu a pak můžeme udělat oficiální studii
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st leden 23, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Johncreasy napsal: |
Jsem kapřík vánoční
ve vaně si plavu
Už budou zas vánoce
uříznou mi hlavu |
Tohle je moc hezký. Já zase psal o kudlance nábožné
Jde si takhle po ulici
hnusný škleb jí zdobí líci
nese v rukou pytle smetí
plné zbytků otce jejích dětí
Ovšem ten kapr začíná neviněji a končí brutálněji, to se mi líbí. |
Já mám jednu o posilováni v letních měsicích.
Chtěl jsem zkusit osobáček
Naložil jsem osu
Měl jsem dávat pozor
Sedl jsem na vosu.
Otekl mi pytel
Sotva můžu chodit
Kurva to je bolest
Asi budu rodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
Zaslal: st leden 23, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
prohnal sem svou sestřenkou
zánovní nůž se střenkou
pěkná byla bitva
ted ji čeka pitva
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st leden 23, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
Pánové..nebudete tomu věřit, ale všichni do jednoho jste lepší než Marpo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Pánové..nebudete tomu věřit, ale všichni do jednoho jste lepší než Marpo. |
řekl ten co slysel jednu pisen..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|