New steps to the future

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - New steps to the future  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> New steps to the future
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smik napsal:
Mě když zlobí rameno (a je to poměrně často) tak místo BP jezdím tlaky s JČ, tak do 30° hlavou nahoru a je to v poho. Navíc mi ty JČ víc berou, jel jsem je i v Korte

Boli me rameno,tak dame jinej tlakovej cvik...mi z vas jebne...copak te boli shutraku??
Judson

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
smik napsal:
Mě když zlobí rameno (a je to poměrně často) tak místo BP jezdím tlaky s JČ, tak do 30° hlavou nahoru a je to v poho. Navíc mi ty JČ víc berou, jel jsem je i v Korte

Boli me rameno,tak dame jinej tlakovej cvik...mi z vas jebne...copak te boli shutraku??

To je ale uplne normal, kdyz me bolelo rameno tak, ze jsme ani nemohl benche, tak jsem daval jednorucky hlavou dolu, a v pohode )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je preci nesmysl radit, co cvicit, kdyz ho boli rameno. Ze ho boli u benche neznamena, ze ho nebude bolet u tlaku nebo u jineho cviku. Sam si musi najit ten spravny cvik a nebo spravnou polohu tela pri denem cviku, pri kterem boli, i to pomuze. Mne treba pomohl mirny most (mozna ani ne tak most jako co nejvice stlacit lopatky k sobe, ramena tak sly dolu a hrudnik nahoru) nebo si lavicku nastavit mirne decline tim ze jsem si jednu stranu vypodlozil dvema kotouci, ale hlavni byla spravna poloha tela a ramena spravne odizolovat. V jinem pripade mne nepomohlo ani tohle a nemohl jsem pres bolest cvicit zadny cvik s volnou vahou, a tak jsem presel na multipress, kde mne rameno nebolelo vubec. Tim nechci rict, ze mas jit cvicit na MP, ale znovu rikam, v prave rade si najit spravnou polohu tela nebo vhodny cvik.
secret78

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Keď ta bolí rameno tak si najprv vyrieš, prečo ťa bolí a ako to odstrániť.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Poman napsal:
smik napsal:

To je ale uplne normal, kdyz me bolelo rameno tak, ze jsme ani nemohl benche, tak jsem daval jednorucky hlavou dolu, a v pohode )

Ale to Ti dovolí jen cvičit, ale neuzdraví Ti to rameno. A neber to zle, ale když kouknu k Tobě do logu, tak si furt stěžuješ jak si dojebanej, a když jsem Ti tenkrát psal, ať si koupíš Animala, že mě a dalším lidem v okolí pomohl, tak si mi odepsal, že ne, že už takhle utratíš hodně za protein a další zbytečnosti.
Bara

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:

Většinou to odstranit nejde,protože hlavní nevýhodou posilování natvrdo je,že se odjebeš a někdy i takhle brzy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bolesti ramen určitě odstranint jdou. Většina lidí si je užene příšernou technikou a totální svalovou nerovnováhou kolem ramenního kloubu. Takže z toho jsou krásné záněty z přetížení, které se sakra dlouho drží, když za to člověk pořád nesmyslně tahá. Těch nešťastníků, co si poškodí pouzdro ramenního kloubu, "ohoblují" rotátorové manžety a pod. do té míry, že musí pod kudlu, zas tolik není. Chce to ale podchytit včas.

Derek Poundstone
Poman

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
secret78 napsal:

Většinou to odstranit nejde,protože hlavní nevýhodou posilování natvrdo je,že se odjebeš a někdy i takhle brzy.

Ale jasne ze by to melo jit...ve 40 s pokrocilou artrozou udelam hovno,a ta se tam udelala prave kdyz na to lidi prdej,davaj uzasnou kloubni vyzivu nebo dame cvik kde to neboli...
Judson

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Judson napsal:
Poman napsal:
smik napsal:

Ale to Ti dovolí jen cvičit, ale neuzdraví Ti to rameno. A neber to zle, ale když kouknu k Tobě do logu, tak si furt stěžuješ jak si dojebanej, a když jsem Ti tenkrát psal, ať si koupíš Animala, že mě a dalším lidem v okolí pomohl, tak si mi odepsal, že ne, že už takhle utratíš hodně za protein a další zbytečnosti.

Od zacatku roku beru alavis triple blend a super, rameno uz neboli v koubu, ale v svalu a to se da v pohode rozcvicit. Rozhodne me Alavis pomohl mnohem vic nez kloubovka od 4 fitness, a take asi 100x lip chutna.
Esli si nekdo mysli, ze je to hnus, tak neochutnal tu od 4F )
Bara

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Bara napsal:
secret78 napsal:

Ale jasne ze by to melo jit...ve 40 s pokrocilou artrozou udelam hovno,a ta se tam udelala prave kdyz na to lidi prdej,davaj uzasnou kloubni vyzivu nebo dame cvik kde to neboli...

Nevím co s tím naděláš ty,ale tihle kluci mají jako prioritu v životě něco,co je zlikviduje a nevzdají se toho.Že to je na prd zjistí až jdou na operaci jako třeba Deadlift teď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
smik

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Tak moje zkušenost ve 40ti je asi taková (a to jsem od 20ti na činku nešáhnul). Začalo mě bolet pravé rameno. Nejdřív jsem tomu dal klid. Nepřestávalo. Pak ortoped. Ten mi dal 3 obstřiky po 2 týdnech. Trochu pomohlo. Po 3 měsících jsem šáhnul na činku a bolelo opět.
2. ortoped. Ten už mě poslal aspoň na rentgen. "No něco tam je co by nemělo. No jo pane vy chodíte cvičit, že? To nechoďte."
Poslal mě na rehabku. Tam mi rovnali záda, že mě natáhli o 2cm. Na rameno magnet. Jestli to byl správný postup nevím, každopádně to trochu pomohlo.
Začal jsem zase s činkama. Pokud to rameno decentruju tak bolelo. Začal jsem cvičit tlaky s JČ hl nahoru a bolet přestalo. Teď nebolí vůbec, ale začíná pobolívat levé. .
Já měl snahu s tím něco dělat, ale nějak mi přijde, že v našem státě se člověk musí stát odborníkem sám aby si i sám pomohl.
Já si myslím, že to rameno bylo zatěžované blbou technikou na Bench, ale nevím. Předpokládám, že u těch JČ se rameno dostalo do takové polohy ve které správně mělo být.
Možná dělám všechno blbě, možná se dojebu na ultimum. Momentálně jsem vzhledem k věku celkem cajk , ale zkoušet x doktorů a fyzioterapeutů na to nemám ani čas ani náladu, ale to je můj problém

Sorry šutere za spam
Moocha

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smiku, nevím, co máš za problém a ani jak ho vyřešit. Ale co se domácího samoopravování ramene týče, nejvíc ti pomůže si zajít na Enter the kettlebell k Železné kouli. Tam tě dokonale naučí, jak udělat snad tu nejdůležitější věc, co se tlaků týče - zapakovat rameno. Nikdo to neumí, nikdo to nedělá a přitom je to ten úplně nejzákladnější stavební kámen. Nejdřív to rameno dostanu na místo, kam patří, zpevním ho a až pak s ním můžu cvičit. A je jedno jaký cvik. Tohle opraví 90% problémů.
smik

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To Moocha:

Dík. V podstatě si tak nějak selským rozumem odvozuju to co píšeš. Jsem přesvědčenej, že ten prvotní problém je ve špatné poloze ramenního kloubu a právě u těch JČ ho tam dokážu zpevnit.
smetak

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a poman se podle me zase snazi rict, ze pokud je s ramenemen problém, tak by se mel nejdříve resit, nez hledat optimalni fixovaci pozici, která ti na zanet nebo artrózu moc nepomuze
yura

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara ma svatou pravdu. Borec prestane cvicit, hlidat si jidlo, po svalech nebude za par mesicu ani pamatky, ale ty bolava zada a donicene klouby zustanou nafurt. Shooter ma v riti plotynky a furt tam zkousi nejaky drepy a pritahy a breci jak zada bolej. Ono se to da jak je clovek mladej a ty zada a klouby bolej JEN při/po cviceni, ale co za 10/20 let? Ty chrupavky budou tak ohoblovane, ze uz to bude bolet furt a to uz pak není život, ale prezivani s chronickou bolesti...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - New steps to the future Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: